Eleaf iTap Pod Starter Kit

Eleaf iTap Pod Starter Kit

De Eleaf iTap is een navulbaar pod systeem van 800mAh dat u met één druk op de knop kunt gebruiken.
€ 19,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Eleaf iTap is een pod systeem dat u met één druk op de knop kunt gebruiken. De Eleaf iTap werkt met hervulbare pods met een inhoud van 2ml. De pods beschikken over verwisselbare coils. Daarnaast is de luchttoevoer instelbaar. De batterijcapaciteit van de Eleaf iTap is 800mAh.

De batterij

De ingebouwde batterij waar de Eleaf iTap op werkt, beschikt over een capaciteit van 800mAh. Door gebruik te maken van de meegeleverde QuickCharge USB oplaadkabel, kunt u de batterij van de iTap opladen. Aan de onderkant van de iTap vindt u een LED-lampje. Dit lampje dient als batterij indicator. Brandt het lampje groen? Dan is uw batterij voor 100% tot 60% vol. Wanneer het lampje blauw brandt, is dit 59% tot 20%. Als het lampje rood brandt, is de resterende batterijcapaciteit lager dan 19% en dient u de Eleaf iTap op te laden.

De Eleaf iTap beschikt over één knop. Wanneer u de iTap wil gebruiken, dient u wanneer u het mondstuk naar uw lippen hebt gebracht, slechts op de knop te drukken om de damp te kunnen inhaleren.

De pod

De Eleaf iTap wordt geleverd met één pod en twee coil units. De pod is het tankje dat u dient te vullen met e-liquid. De iTap beschikt over een bottom-fill systeem. Dat betekent dat u de pod los dient te trekken van de batterij om deze bij te kunnen vullen.

De Eleaf iTap wordt geleverd met één Eleaf GS Air 1,6 SΩcoil unit en één Eleaf GS Air 0,75Ω coil unit.

Airflow control

De Eleaf iTap beschikt over airflow control. Dat betekent dat u de luchttoevoer naar wens in kunt stellen. De airflow control bevindt zich aan de onderkant van de pod. Wanneer u de pod van de batterij lostrekt, ziet u een metalen ring. Door deze ring met de klok mee of tegen de klok in te draaien, maakt u de luchttoevoer groter of kleiner.

Dry-hit protection mode

De iTap beschikt over een functie waarbij wordt voorkomen dat u per ongeluk uw coil verbrandt omdat er te weinig e-liquid in de pod zit. Bevat de pod te weinig e-liquid? Dan wordt er een signaal gegeven naar de batterij. Het LED-lampje aan de onderkant van de iTap zal groenbranden, en de beschermingsmodus wordt geactiveerd.

    • Let op: De dry-hit protection modus werkt alleen indien u gebruik maakt van de Eleaf GS Air S 1,6Ω coil unit.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iTap Batterij
1x Eleaf iTap Pod
1x 1,6Ω Eleaf GS Air S Atomizer Head
1x 0,75Ω Eleaf GS Air Atomizer Head
1x Eleaf QC USB Oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 800mAh
Podinhoud 2ml
Afmetingen 102,3mm (l) x 20mm (d) 16mm (b)
Gewicht 17g

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee