Wismec Reuleaux RX200 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Wismec Reuleaux RX200 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wismec Reuleaux RX200 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Wismec Reuleaux RX200. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Wismec Reuleaux RX200
1x USB naar Micro USB Kabeltje

 

WISMEC REULEAUX RX200 OPLADEN

Wismec Reuleaux RX200 werkt op losse 18650 batterijen. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterijen, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen worden en dat de batterijen worden opgeladen voor deze helemaal leeg zijn. Zorg te aller tijden dat u twee exact dezelfde batterijen van exact het zelfde merk gebruikt. De batterijen dienen altijd samen gebruikt te zijn en worden gebruikt.

Aangeraden wordt om de 18650 batterijen op te laden via een externe oplader. De batterijen zullen op deze manier sneller opgeladen zijn en de MOD wordt ontlast. U kunt de batterijen ook via de Reuleaux RX200 opladen. Aan de voorkant van de Reuleaux RX200 vindt u een Micro USB poort. Om de batterij op te laden dient u de Micro USB kant van de USB oplaadkabel in de Micro USB poort van de Reuleaux RX200 te steken. De andere kant van de USB oplaadkabel steekt u vervolgens in de USB poort van een AC adapter, welke u vervolgens in het stopcontact doet. U kunt uw Reuleaux RX200 ook opladen via de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. De batterij indicator zal aangeven wanneer het apparaat volledig opgeladen is.

WISMEC REULEAUX RX200 INSTELLEN

Uw Wismec Sinuous P80 in- of uitschakelen
Druk, als u de batterijen heeft geïnstalleerd, vijf keer binnen één a twee seconden op de batterijknop om het apparaat in- of uit te schakelen.

Stealth modus
Druk als het apparaat is ingeschakeld tegelijkertijd op de batterijknop en op de linker instelknop om de stealth modus in te schakelen. Wanneer de stealth modus is ingeschakeld, kunt u dampen met het scherm uit.

Toetsenblokkering
Druk als het apparaat is ingeschakeld tegelijkertijd op beide instellingsknoppen om de toetsenblokkering in- of uit te schakelen. Indien de toetsenblokkering is ingeschakeld, kunt u dampen, maar geen gebruik maken van de instellingsknoppen. Zo voorkomt u dat u per ongeluk uw instellingen wijzigt.

Micro USB poort
De Micro USB poort kan gebruikt worden om de batterijen op te laden of om de firmware te upgraden. Houd er rekening mee dat het beter voor de MOD is als u de batterijen oplaadt via een externe batterij.

Weerstand lock functie
Druk als het apparaat is ingeschakeld tegelijkertijd op de batterijknop en op de rechter instelknop om de Weerstand Lock functie in te schakelen. Herhaal de procedure om de functie uit te schakelen.

Het display omdraaien
Door tegelijkertijd op beide instellingsknoppen te drukken wanneer het apparaat is uitgeschakeld, zal het scherm 180 graden draaien. Op eenzelfde manier draait het scherm weer terug.

Schakelen tussen TC/VW modus
Druk, als het apparaat is ingeschakeld, drie keer snel achter elkaar op de batterijknop om te schakelen tussen TC-Ni, TC-Ti, TC-SS en VW modus.

TC-NI, TC-TI EN TC-SS MODUS
Druk, als het apparaat is ingeschakeld, drie keer snel achter elkaar op de batterijknop om te schakelen tussen TC-Ni, TC-Ti, TC-SS en VW modus.

Wattage Instellen
Druk als u in TC modus zit vier keer snel achter elkaar op de batterijknop om in het menu te komen. Druk vervolgens op de rechter knop om het wattage te verhogen en druk op de linker knop om het wattage te verlagen. Door langere tijd op de knop te drukken, gaat het wattage snel omhoog en omlaag.

Temperatuur instellen
In de temperature control modus kan de temperatuur worden ingesteld van 100-315 graden Celsius of 200-600 Fahrenheit. Dit doet u door op de instellingsknoppen te drukken. Door op links te drukken gaat de temperatuur omlaag en door op rechts te drukken gaat de temperatuur omhoog.

Schakelen tussen graden Celsius en Fahrenheit
Als u de temperatuur op 315 graden Celsius zet en vervolgens op de rechter instelknop drukt, zal de temperatuur automatisch omschakelen naar Fahrenheit (200). Andersom geldt het zelfde. Als de temperatuur op 100 graden Celsius staat en u drukt op de linker instelknop, zal de temperatuur omschakelen naar 600 Fahrenheit. Om van Fahrenheit naar graden Celsius te schakelen, kunt u dezelfde manier hanteren.

    • Let op: Houd er dan rekening mee dat de nieuwe atomizer op kamertemperatuur dient te zijn als u hem plaatst. Als dit niet zo is, bestaat de kans dat het apparaat de verkeerde basistemperatuur detecteert.

Wanneer u een nieuwe atomizer plaatst, of de oude atomizer demonteert en opnieuw plaatst, zal de melding “New Coil Right, Same Coil Left” in het scherm verschijnen. Druk op de rechter instelknop om te bevestigen dat u een nieuwe coil heeft geplaatst. Druk op de linker instelknop om te bevestigen dat u de oude atomizer heeft geplaatst.

Variabel Wattage
In de variabel wattage modus kan het wattage worden ingesteld van 1W tot en met 200W. Dit doet u door op de instelknoppen te drukken.

Gebruik maken van de elektrische sigaret
Als u damp wilt inhaleren, dient u het mondstuk naar uw mond te brengen, op de batterijknop te drukken en te inhaleren. Laat de batterijknop als u klaar bent met inhaleren, direct weer los.

BEVEILIGING

De Wismec beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te garanderen:

BEVEILIGING

De Wismec beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te garanderen:

Geen atomizer alert: Als het apparaat geen atomizer detecteert, zal er “No Atomizer Found” in het scherm verschijnen.
Atomizer Low Alert: Als de weerstand van de atomizer lager dan 0,1 ohm in VW modus of lager dan 0,05 ohm in TC modus, zal er “Atomizer Low” in het scherm verschijnen.
Atomizer kortsluiting beveiliging: Als er kortsluiting in de atomizer ontstaat, verschijnt er “Atomizer Short” op het scherm.
Temperature Alert: Als de interne temperatuur van het apparaat hoger dan 70 graden Celsius is, zal de spanning automatisch wegvallen en zal het display “Device Too Hot” weergeven.
Over 10s beveiliging: Indien u de batterijknop langer dan 10 seconden ingedrukt houdt, zal de spanning automatisch wegvallen en zal er “Over 10s Protection” in het scherm verschijnen.
Temperatuur beveiliging: Indien het apparaat in TC modus staat, zal er “Temp Protection” op het scherm verschijnen als de coil de maximum ingestelde temperatuur heeft bereikt.
Weak Battery Alert: Indien het apparaat in VW/Bypass/TC modus staat met een werkende atomizer en het voltage van de batterij is lager dan 2,9V, dan zal er “Weak Battery” op het scherm verschijnen. Tegelijkertijd zal de spanning van de batterij teruglopen.
Batterij bijna leeg: Indien de batterijcapaciteit onder de 10% is, zal de batterij indicator op het apparaat knipperen.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee