Vype ePod Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vype ePod elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Vype ePod Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vype ePod elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Vype ePod
1x Magnetische USB Oplaadkabel
1x Handleiding

 

UW vype epod OPLADEN

De Vype ePod beschikt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 350mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

De oplaadkabel van de Vype ePod heeft een magnetische aansluiting. Om de Vype ePod op te laden, dient u de magnetische aansluiting aan de onderkant van de Vype te bevestigen. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw Vype ePod ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

    • Let op: Een AC adapter voor in het stopcontact is niet meegeleverd, maar kunt u hier aanschaffen.

Het LED lampje dat geïntegreerd is in de batterij, zal oplichten wanneer u een trekje neemt. Buiten dat u aan het oplichten van het lampje kunt zien de Vype werkt, fungeert het lampje tevens als batterijindicator. Aan de kleur van het lampje kunt u zien wat de resterende batterijcapaciteit van de Vype ePod is. Brandt het lampje groen? Dan is uw batterij voor 100% tot 40% vol. Wanneer het lampje oranje brandt, is de resterende batterijcapaciteit tussen de 39% en de 10%. Brandt het lampje rood? Dan is de batterij bijna leeg en dient u deze op te laden.

UW vype epen GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De pod plaatsen of vervangen

De Vype ePod heeft geen losse clearomizer, maar werkt met een gevuld pod systeem met een geïntegreerde coil unit. Dat betekent dat wanneer de Vype geen damp meer geeft, een vieze smaak geeft of leeg is, u de pod in zijn geheel dient te vervangen. Het verwijderen van de oude pod doet u door deze van de batterij af te trekken. U hoeft hiervoor geen knopjes in te drukken. Om een nieuwe pod te plaatsen, dient u deze simpelweg op de batterij te drukken. Als u dit gedaan hebt, hebt u een nieuwe pod geplaatst.

    • Let op: De SMOK Fit maakt gebruik van een POD systeem en is geschikt voor gebruik van nicotine salts. Door gebruik te maken van e-liquids gebaseerd op nicotine salts, kunt u hoge nicotine gehaltes dampen. Zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat. Meer informatie vindt u hier.

UW vype epod IN GEBRUIK NEMEN

Als u de batterij van uw Vype ePod is opgeladen en u deze heeft voorzien van een gevulde pod, is uw elektrische sigaret klaar voor gebruik.

De Vype ePod elektrische sigaret wordt geactiveerd wanneer u aan het mondstukje zuigt. Dat betekent dat er geen knopjes aan de Vype zitten die u dient in te drukken om het apparaat te kunnen gebruiken. U hoeft slechts aan het mondstukje van de Fit te zuigen om de damp te kunnen inhaleren.

MELDINGEN EN BEVEILIGING

De Vype ePod beschikt over verschillende meldingen en beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. Zo is de Vype beveiligd tegen onder andere kortsluiting en tegen onder- en overladen.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee