Vision Vapros Mini Spinner 2 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vision Vapros Mini Spinner 2 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Vision Vapros Mini Spinner 2 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vision Vapros Mini Spinner 2 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Vision Vapros Mini Spinner 2 Batterij
1x Vision Vapros Mini Spinner 2 Clearomizer
3x Vision Spinner 2 Charger
1x 230V Adapter
1x Geschenkverpakking
1x Engelstalige Handleiding

 

UW VISION VAPROS MINI SPINNER 2 OPLADEN

De Vision Vapros Mini Spinner 2 werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 850mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Om de batterij van uw e-sigaret op te laden, dient u de clearomizer los te draaien van de batterij. Als u dit gedaan heeft, pakt u de meegeleverde USB oplaadkabel. Nu draait u de Vision Vapros Mini Spinner 2 batterij in de USB oplader. Draai de batterij niet te strak in de oplader, om schade aan zowel de oplader als aan de batterij te voorkomen. Als u dit gedaan heeft, kunt u de USB aansluiting van de oplaadkabel in de meegeleverde AC adapter steken. De AC adapter steekt u vervolgens in het stopcontact.

Door de Power Indicator kunt u zien hoe vol de batterij nog is. Brand het lampje wit dan is de batterij 60% tot 100% vol. Is het lampje blauw dan is de capaciteit nog 30% tot 60%. Bij minder dan 30% resterend vermogen is het lampje oranje.

UW VISION VAPROS MINI SPINNER 2 GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

De coil unit van uw elektrische sigaret zal zo nu en dan vervangen moeten worden. Wordt de smaak van uw e-sigaret minder of ervaart u een branderige smaak? Dan is het tijd om de coil unit te vervangen. Draai de clearomizer los van de batterij en draai vervolgens de atomizer base los. Draai nu de coil unit los en vervang deze voor een nieuwe. Draai vervolgens het geheel terug in elkaar.

De Vision Vapros Mini Spinner 2 vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te kunnen gebruiken, dient u deze te vullen met e-liquid. Dat doet u door de clearomizer open te draaien aan de onderkant. Als u dit gedaan hebt, kijkt u in het tankje. Als u in het tankje kijkt, ziet u in het midden een buisje. Houd het tankje ietwat schuin en laat de e-liquid via de zijkant in het tankje lopen. Zorg dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit is het buisje dat zorgt voor de luchttoevoer. Als hu het tankje gevuld hebt, kunt u het geheel weer in elkaar schroeven.

    • Let op: Het is van belang om het tankje vijf minuten te laten staan, zodat de e-liquid goed in de atomizer kan trekken. Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een verbrande smaak.

UW VISION VAPROS MINI SPINNER 2 IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen

Om er voor te zorgen dat de batterij van uw Vision Vapros Mini Spinner 2 niet leegloopt in uw broekzak of tas, beschikt deze over een beveiliging. Om uw apparaat in te schakelen dient u vijf keer binnen één of twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u de Vision Vapros Spinner uitschakelen.

U kunt controleren of de e-sigaret is ingeschakeld door op de batterijknop te drukken. Brandt het lampje? Dan is de Vision Vapros Mini Spinner 2 klaar om te gebruiken!

Het voltage instellen

Het voltage van de Vision Vapros Mini Spinner 2 is instelbaar van 3,3V tot en met 4,8V. Door aan de ring die zich aan de onderkant van de batterij bevindt te draaien, kunt u het voltage instellen. Er zijn vier standen, namelijk: 3,3V, 3,8V, 4,3V en 4,8V.

Inhaleren

Door op de batterijknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de batterijknop na het inhaleren meteen weer los.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee