Vaporesso Target Mini 2 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Target Mini 2 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Vaporesso Target Mini 2 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Target Mini 2 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Vaporesso Target Mini 2 Mod
1x Vaporesso VM Tank (2ml)
1x EUC CCELL 1,0Ω Coil
1x EUC MESHED 0,6Ω Coil
2x Glass tube
3x O-ring
1x Schroevendraaiertje
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x Garantiekaart

 

Uw Vaporesso Target Mini 2 opladen

De Vaporesso Target Mini 2 werkt op een ingebouwde batterij met een capaciteit van 2000mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en dat de batterij wordt opgeladen alvorens deze volledig leeg is.

Aan de zijkant van de Vaporesso Target Mini 2 vindt u een Micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Op het display is een batterij weergegeven. Wanneer deze aan het opladen is, dan zal u dat aan het weergegeven batterijtje zien. Dit batterijpictogram fungeert daarbij als batterij indicator. Aan de hand van het pictogram kunt u de resterende batterijcapaciteit zien.

UW VAPORESSO TARGET MINI 2 GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De atomizer plaatsen of vervangen

Als u uw elektrische sigaret voor het eerst gebruikt, is er waarschijnlijk al een coil unit geplaatst. Controleer voor u uw elektrische sigaret vult met e-liquid, of de coil unit goed is geplaatst.

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Vaporesso VM Tank 22 vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich in het tankje. Om deze te vervangen, dient u de atomizer base, welke de ring aan de onderkant is, los te draaien van het tankje. Wanneer u dit gedaan hebt, ziet u een gouden metalen ring. Dit is de coil unit. Door deze los te trekken, kunt u hem uit het tankje halen. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens de atomizer base terug op het tankje.

Uw Vaporesso VM Tank 22 vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u de top cap, het gedeelte waar het mondstuk aanzit, tegen de klok in open te draaien. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is transparant, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Vul het tankje van uw elektrische sigaret voor ongeveer 80% via het langwerpige gat aan de zijkant. Zorg ervoor dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit buisje zorgt namelijk voor de luchttoevoer. Draai de top cap met de klok mee terug op de clearomizer. Uw elektrische sigaret is nu voorzien van e-liquid.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret wanneer u deze gevuld hebt en een nieuwe of droge coil unit gebruikt, tien minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen, en voorkomt u een verbrande smaak.

Het vervangen van het tankglaasje

Wanneer u het glaasje van de VM Tank 22 wenst te vervangen, draait u de top cap van het tankje af. Vervolgens draait u met het meegeleverde schroevendraaiertje de bovenkant van de tank los. Nu kunt u het glaasje vervangen voor een nieuwe. Draai het geheel terug in elkaar. U hebt nu het glaasje van uw VM Tank 22 vervangen.

UW VAPORESSO TARGET MINI 2 IN GEBRUIK NEMEN

De knoppen

De Vaporesso Target Mini 2 beschikt over drie fysieke knoppen. De langwerpige knop die u bovenaan het apparaat vindt, is de batterijknop. Wanneer u de Vaporesso in- of uit wilt schakelen of een trekje wilt nemen, gebruikt u deze knop. Onder het display vindt u twee knoppen. Deze knoppen gebruikt u om de instellingen van het apparaat te wijzigen. De bovenste knop is de modus/bevestigen knop. De langwerpige, V-vormige knop is de plus- en de minknop.

In- en uitschakelen

Om uw Vaporesso Target Mini 2 in te schakelen, dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Het scherm zal aangeven dat het apparaat is ingeschakeld. Wanneer u opnieuw vijf keer op de batterijknop drukt, schakelt u de Vaporesso weer uit.

De toetsen blokkeren en deblokkeren

Door drie keer binnen één seconde op de batterijknop te drukken, kunt u de Vaporesso op slot zetten. Wanneer u opnieuw drie keer binnen één seconde op de batterijknop drukt, gaat de Vaporesso Target Mini 2 weer van het slot af.

De modus/bevestigingsknop deblokkeren

Wanneer u de modus/bevestigingsknop wilt blokkeren, kunt u drie keer binnen één seconde op de modus/bevestigingsknop drukken.

INSTELLEN VAN DE VERSCHILLENDE MODI

Schakelen tussen de verschillende modi

Wanneer u wenst te schakelen tussen de verschillende modi, is het van belang dat de instellingsknoppen niet geblokkeerd zijn. Druk nu drie keer snel op de modus/bevestigingsknop om in het menu te komen. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u met de plus- en de minknop door het menu navigeren. De Vaporesso Target Mini 2 biedt u de volgende modi aan:

Variabel Wattage modus (high/normal/soft)

Wanneer u voor deze modus kiest, zal de Vaporesso automatisch het wattage instellen dat geschikt is voor de weerstand van de coil unit die u op dat moment gebruikt. U kunt in deze modus schakelen tussen High, Normal en Soft.

Custom Curve of Wattage

Wanneer u voor deze modus kiest, kunt u de wattage curve gedetailleerd instellen. Wanneer u de modus geselecteerd hebt, kunt u door middel van de plus- en de minknop het wattage per plaats in de curve instellen. Door éénmaal kort op de batterijknop te drukken, gaat u naar de volgende plaats in de curve. Wanneer u de gehele curve hebt ingesteld, dient u op de modus/bevestigingsknop te drukken om de instelling op te slaan en te bevestigen.

Super Player mode

De Super Player mode is geschikt wanneer u gebruik maakt van RDA tanks. In deze modus wordt er een bredere weerstandsrange ondersteund. De weerstand die ondersteund wordt in deze modus is 0,03Ω tot en met 5,0Ω.

Variabel Voltage

In de Variabel Voltage modus kunt u de spanning die de batterij afgeeft door middel van de plus- en de minknop handmatig instellen. Hoe hoger de weerstand van uw coil, hoe hoger u het voltage in kunt stellen.

Custom Curve of Voltage

Wanneer u voor deze modus kiest, kunt u de voltage curve gedetailleerd instellen. Wanneer u de modus geselecteerd hebt, kunt u door middel van de plus- en de minknop het voltage per plaats in de curve instellen. Door éénmaal kort op de batterijknop te drukken, gaat u naar de volgende plaats in de curve. Wanneer u de gehele curve hebt ingesteld, dient u op de modus/bevestigingsknop te drukken om de instelling op te slaan en te bevestigen.

Variable Temperature Control (SS/Ni/Ti)

In deze modus kunt u de temperatuur waarop u wenst te dampen door middel van de plus- en minknop instellen. Deze modus kunt u gebruiken wanneer u gebruik maakt van coils die gemaakt zijn van Stainless Steel, Nickel of Titanium.

M1/M2 (Temperature Coefficient of Resistance)

In deze modus kunt u uw instellingen handmatig indienen en opslaan en de temperature coefficience of resistance instellen aan de hand van de waarden binnen de juiste marge per coil materiaal. In onderstaand schema kunt u de waarden per materiaal zien:

MateriaalNickelNiFeTitaniumSS (303, 304, 316, 317)
TCR waarde bereik 600 - 700 300 - 400 300 - 400 80 - 200

ByPass modus

In de ByPass modus wordt de spanning van de batterij direct afgegeven aan de coil unit. Deze direct output voltage is afhankelijk van de resterende batterijcapaciteit en de weerstand van de coil. In deze modus dient u gebruik te maken van coils die een weerstand van 0,05 tot en met 5 ohm hebben. In deze modus ontbreekt de temperatuur- of voltagebeveiliging.

    • Let op: Omdat de ByPass modus een direct output modus betreft en er geen temperatuur- of voltagebeveiliging aanwezig is, is het onverstandig om hiermee aan de slag te gaan als u geen verstand van voltage en de weerstand van een coil unit hebt. Wanneer u de ByPass modus onjuist gebruikt, kunnen de coil unit en de batterij erg heet worden.

System Setting (SET)

In dit submenu kunt u de tijd instellen, de helderheid van het scherm instellen, de puff counter instellen, smart on/off instellen, auto on/off instellen, de scherminstellingen wijzigen, de firmware versie bekijken of het apparaat terugzetten naar de standaard instellingen.

SMART ON/OFF

Smart ON/OFF is een geavanceerde variable wattage modus, waarin een slimme functie verwerkt zit. In deze modus kunt u de intensiteit aan de hand van de weerstand van de coil unit aanpassen, binnen een veilige limiet. U kunt hierbij kiezen tussen Hard, Normal en Soft.

AUTO ON/OFF

Wanneer deze modus is ingeschakeld, kunt u gemakkelijk schakelen tussen VW-H en VW-N of VT-H en VT-N.

Beveiliging

Om veilig gebruik te kunnen garanderen, beschikt de Vaporesso Target Mini 2 over verschillende beveiligingen. De beveiligingen waarover de Vaporesso onder andere beschikt zijn:

  • Beveiliging tegen kortsluiting
  • Beveiliging tegen te lang indrukken batterijknop
  • Lage weerstandsbeveiliging
  • Beveiliging tegen overladen
  • Beveiliging tegen onderladen

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee