Vaporesso Revenger GO 225W Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Revenger GO 225W Kit elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Vaporesso Revenger Go 220W Kit handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Revenger Go 220W. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Vaporesso Revenger GO 220 MOD
1x Vaporesso NRG Mini Tank
1x 0,15Ω NRG GT4 Core
1x 0,15Ω NRG GT8 Core
1x USB Oplaadkabel
1x Extra Tankglaasje
1x Handleiding

 

UW VAPORESSO REVENGER GO 220W OPLADEN

De Revenger Go beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 5000mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Aan de voorkant van de Vaporesso Revenger vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Vaporesso ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Op het display wordt de resterende batterijcapaciteit weergegeven. Ook kunt u zien hoe lang het duurt voor uw Vaporesso opgeladen is.

UW VAPORESSO REVENGER GO 220W GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de Vaporesso NRG Mini Tank te plaatsen of te vervangen dient u de clearomizer los te halen van de MOD. Houd de clearomizer op zijn kop en draai de atomizer base los. Als u dit gedaan heeft, kunt u de oude coil unit los draaien. Plaats een nieuwe coil unit en schroef het geheel weer in elkaar. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret als een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.

De Vaporesso NRG Mini Tank vullen met e-liquid

Als u bovenop de clearomizer kijkt, ziet u een pijltje staan. Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u uw duim bij het pijltje te houden en in de richting van de pijl te duwen. Als u dit gedaan hebt, komt het tankje vrij. U ziet nu een langwerpig gat aan de zijkant. Vul het tankje met een e-liquid naar keuze via het langwerpige gat aan de zijkant. Schuif de top cap terug op het tankje. Uw elektrische sigaret is klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

DE VAPORESSO REVENGER GO 220W IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen

De Vaporesso Revenger beschikt over een beveiliging die er voor zorgt dat uw batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw apparaat in te schakelen dient u vijf keer binnen één a twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u het apparaat uitschakelen.

Inhaleren

Breng het mondstuk naar uw mond, druk op de batterijknop en inhaleer. Laat de batterijknop als u klaar bent met inhaleren direct weer los.

Schermweergave

Indien het apparaat ingeschakeld is, wordt het voltage, de weerstand, het resterende batterijniveau, de temperatuur, het wattage en overige informatie op het scherm weergeven. Het scherm zal op slot staan. Indien u niets doet, zal na tien seconden de analoge klok op het scherm verschijnen. Na 15 minuten zonder activiteit zal de analoge klok uitgaan en het scherm zwart worden. Druk nu op de plus- of de minknop op het touchscreen display, en de klok zal weer verschijnen. Druk nogmaals op de plus- of de minknop en het hoofdmenu zal verschijnen. Indien u op ieder moment op de batterijknop drukt, zal het hoofdmenu verschijnen.

Automatische atomizer herkenning

De Vaporesso zal de weerstand van de coil automatisch berekenen op het moment dat er een coil unit is gedetecteerd. Daarnaast zal de Vaporesso ook het materiaal van de coil lezen. Indien er een Kanthal coil gedetecteerd is, zal het apparaat automatisch van TC modus overschakelen op Wattage modus.

Instellingsknoppen vergrendelen/ontgrendelen

De instellingsknoppen die zich op het touchscreen bevinden zijn standaard vergrendeld als het scherm ingeschakeld is. Om de instellingsknoppen te ontgrendelen, dient u drie keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Indien u in de home screen interface zit, kunt u de instellingsknoppen ook op slot zetten door één maal op de batterijknop te drukken.

Schakelen tussen verschillende modi

U kunt schakelen tussen de verschillende modi door de instellingsknoppen van het slot te halen en vervolgens drie seconden of drie keer snel achter elkaar op de modus-knop te drukken. Als u dit gedaan heeft, komt u in het menu. Door middel van de instellingsknoppen kunt u schakelen tussen de verschillende modi.

Firmware upgrade en het apparaat customizen

De Vaporesso Revenger Go kan geüpdatet en gecustomized worden via software die via de website van Vaporesso te downloaden is. De software draait op Windows, heeft een hulp-sectie en is beschikbaar in het Engels.

Luchttoevoer instellen

De instelbare luchttoevoer bevindt zich aan de onderkant van de clearomizer. Door de airflow ring met de klok mee of tegen de klok in te draaien, kunt u de luchttoevoer naar wens instellen.

HET INSTELLEN VAN DE VERSCHILLENDE MODI

Smart VW modus

De Vaporesso biedt u drie Variable Wattage-standen: VW-High, VW-Normal en VW-Soft. De standaard instelling is VW-Normal. VW (High/Normal/Soft) garandeert dat de MOD het juiste gemiddelde wattage, afhankelijk van de weerstand, voor de atomizer waar u mee dampt automatisch berekent.

CCW modus

Indien u in VW modus zit, kunt u de instellingsknoppen (Ramp Up time en Consequent Performance) gebruiken om modificaties te implementeren op de wattage lijn. Ga naar de volgende lijn door één maal op de batterijknop te drukken. Als alle modificaties op de juiste manier zijn ingevoerd, kunt u op de modus knop op het touchscreen drukken om uw instellingen op te slaan en te bevestigen.

TC-Ni/TC-Ti/TC-SS/TCR(M1, M2) modus

Wanneer u in VT-SS, VT-Ni of VT-Ti modus zit, kunt u alleen dampen met 316 Stainless Steel, Steel Nickel 200 en Titanium Coils. Het OMNI Board 2.2 geeft u de mogelijkheid om het begin wattage in te stellen wanneer u in TC modus zit. Het standaard wattage is 75W. U kunt ook de waarde van de coil instellen binnen de gegeven waarden.

Indien u in TCR (temperature coefficient of resistance) modus zit, kan het apparaat verschillende temperature control coils binnen de verschillende TCR waarde ranges en kunt u de TCR instellen op verschillende waarden binnen de geschikte range.

TCR modus (M1, M2) instellingen

Indien u in TCR-M1 of TCR-M2 modus zit, kunt u op de modus-knop drukken om te schakelen tussen TCR Set en Power Set. Druk vervolgens op de instellingsknoppen om de TCR waarden in te stellen. Let hierbij op het materiaal van de coil die u gebruikt. Houd hierbij rekening met het volgende schema:

MateriaalNickelNiFeTitaniumSS (303, 304, 316, 317)
TCR waarde bereik 600 - 700 300 - 400 300 - 400 80 - 200

Temperatuur instellen

Indien u in TC-Ni, TC-Ti, TC-SS of TCR(M1, M2) zit, kan de temperatuur worden ingesteld van 100-315 graden Celsius of 200-600 Fahrenheit. Dit doet u door op de instellingsknoppen te drukken. De temperatuur kan worden ingesteld in stapjes van 5 graden Celsius of 10 Fahrenheit. Door langere tijd op één van de instellingsknoppen te drukken, zal de temperatuur sneller de gewenste instelling bereiken.

Automatische atomizer herkenning

Om een beter temperatuur gecontroleerd effect te krijgen, zal de MOD de basisweerstand van de coil willen meten. Indien u een nieuwe atomizer plaatst, zal dan ook de melding “OLD LOAD: -. NEW LOAD: +” in het scherm verschijnen. Indien u inderdaad een nieuwe atomizer heeft geplaatst, drukt u op “+”. Hebt u geen nieuwe atomizer geplaatst en krijgt u toch de melding? Kies dan voor “-“.

CCT modus (Custom Curved Temperature)

Indien u in één van de VT modi zit, kunt u op de modus knop drukken om CCT te selecteren. Met de instellingsknoppen (Ramp Up time en Consequent Performance) kunt u modificaties implementeren op de wattage lijn. Ga naar de volgende lijn door één maal op de batterijknop te drukken. Als alle modificaties op de juiste manier zijn ingevoerd, kunt u op de modus knop op het touchscreen drukken om uw instellingen op te slaan en te bevestigen.

Bypass modus

Het direct output voltage systeem is geïmplementeerd in de Bypass functie. Hoe voller de batterij is, hoe meer spanning deze afgeeft. Wanneer het apparaat in deze modus staat, kunt u gebruik maken van coils met een weerstand van 0,05 ohm tot en met 5 ohm.

Smart ON/OFF

Als een extra Variable Wattage modus, kunt u Smart VW in- of uitschakelen in het hoofdmenu. Dit heeft geen invloed op VW(H/N/S). Ga naar Smart ON/OFF en druk op YES of NO om te bevestigen.

Scherm time-out

De standaard instelling waarop het scherm op de analoge klok springt, waarna deze 15 minuten blijft staan, is 10 seconden. De tijd waarop het apparaat overschakelt van het hoofdbeeld naar de analoge klok is instelbaar van 3 seconden tot 60 minuten. Ga naar het Screen Time Out menu en stel de tijd naar wens in.

Default

Indien u de Vaporesso terug wilt zetten naar fabrieksinstellingen, gaat u naar ‘Default’ en selecteert u ‘YES’.

Meldingen en Beveiliging

Om veilig gebruik te kunnen garanderen beschikt de Vaporesso Revenger GO 220W over verschillende beveiligingen. De beveiligingen waarover de Vaporesso Revenger GO 220W onder andere beschikt zijn:

  • Beveiliging tegen kortsluiting
  • Beveiliging tegen oververhitting
  • Beveiliging tegen overladen
  • Beveiliging tegen onderladen

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee