Vaporesso Drizzle Fit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Drizzle Fit elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Vaporesso Drizzle Fit Kit handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Drizzle Fit elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Vaporesso Drizzle Fit Batterij
1x Vaporesso Drizzle Tank
1x 1,3Ω Vaporesso EUC Mini CCELL
1x 1,4Ω Vaporesso EUC Mini Traditional
1x Reserve tankglaasje

 

UW VAPORESSO DRIZZLE FIT OPLADEN

De Vaporesso Drizzle Fit beschikt over een batterij met een capaciteit van 1400mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat deze wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Aan de zijkant van de Vaporesso Drizzle Fit vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Aan de voorkant van de Drizzle Fit vindt u de LED-batterijindicator. Op deze indicator kunt u zien of de batterij wordt opgeladen, en hoe vol uw batterij nog is. Het volledig opladen van uw Drizzle Fit neemt 2,5 uur in beslag wanneer u een 0,5A adapter gebruikt en 1,2 uur wanneer u een 1A adapter gebruikt.

  • Let op: De batterij van de Vaporesso Drizzle Fit is van het type pass-through. Dat betekent dat u uw elektrische sigaret tijdens het opladen gewoon kunt gebruiken.

UW VAPORESSO DRIZZLE FIT GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Als u de coil unit wilt plaatsen of vervangen, dient u de tank los te draaien van de atomizer base. Dat doet u door de tank op zijn kop te houden en de atomizer base tegen de klok in los te draaien. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u de coil unit los schroeven en vervangen voor een nieuwe. Schroef wanneer u dat gedaan hebt, het geheel weer terug in elkaar.

  • Let op: Indien u gebruik maakt van een nieuwe coil unit, dient u deze 10 tot 15 minuten in een gevuld tankje te laten rusten alvorens u de e-sigaret gebruikt. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een branderige smaak.

Uw Vaporesso Drizzle Fit vullen met e-liquid

De Vaporesso Drizzle Fit beschikt over een top fill systeem. Indien u de Drizzle Fit wilt vullen met e-liquid, dient u de top cap tegen de klok in los te draaien van de top cap. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het tankje kijken. U ziet nu een rond gaatje in het midden. Hier moet de e-liquid niet in. Het middelste buisje is namelijk voor de luchttoevoer. Laat de e-liquid via het glas aan de zijkant het tankje in stromen. Draai daarna de top cap terug op de tank.

UW VAPORESSO DRIZZLE FIT IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen

De Vaporesso Drizzle Fit is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. De LED indicator zal knipperen om aan te geven dat de batterij ingeschakeld is. Om de Drizzle Fit uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Mouth to lung en direct lung

De Drizzle Fit heeft geen instelmogelijkheden. Dat betekent echter niet dat u standaard op dezelfde instellingen dampt. De chip van de Drizzle Fit herkent de weerstand van de coil unit die u gebruikt. Aan de hand van die weerstand past de Drizzle Fit het wattage zelf aan. Zo is de Drizzle Fit toch compatibel voor zowel direct lung als mouth to lung gebruik.

Aan de voorkant van de Vaporesso Aurora vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Tijdens het opladen zal het LED-lampje rood branden. Brandt het lampje groen? Dan is uw Aurora volledig opgeladen.

  • Let op: Indien u direct lung wenst te dampen, dient u gebruik te maken van coil units met een weerstand van 1 ohm of lager.

Airflow control

Aan de bovenkant van de clearomizer bevindt zich een ring waarmee u de luchttoevoer naar wens in kunt stellen. Wanneer u de luchttoevoer meer open zet, komt er meer lucht en ook meer damp mee. Draait u de luchttoevoer wat verder dicht, dan zult u merken dat de damp meer geconcentreerd is. Draai de luchttoevoer nooit helemaal dicht. Als u dit doet, komt er geen lucht mee en bestaat de kans dat de coil unit verbrandt.

Starten met dampen

Zet het mondstuk aan uw lippen, druk op de batterijknop en inhaleer. Zodra u klaar bent met inhaleren, laat u de batterijknop direct los.

Beveiligingen

De Vaporesso Drizzle Fit beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De beveiligingen waarover de Drizzle Fit beschikt zijn:

 • Beveiliging tegen kortsluiting
 • Beveiliging tegen te lang indrukken batterijknop
 • Lage weerstandsbeveiliging
 • Beveiliging tegen overladen
 • Beveiliging tegen onderladen

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee