VapeOnly vPipe 3 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de VapeOnly vPipe 3 Handleiding elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

VapeOnly vPipe 3 handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de VapeOnly vPipe 3. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x VapeOnly vPipe 3 Body
1x 0,7Ω VapeOnly vAir-P Coil
1x VapeOnly vPipe 3 Clearomizer
1x Mondstuk
2x VapeOnly 18350 Li-ion Batterijen
1x VapeOnly Li-ion Oplader (inclusief kabel)
1x Lederen Standaard
1x Extra tankglaasje
1x Set extra rubberen O-ringen

 

UW VAPEONLY VPIPE 3 OPLADEN

De VapeOnly wordt geleverd met twee losse 18350 batterijen. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterijen, is het van belang dat deze altijd volledig worden opgeladen, en worden opgeladen voor ze volledig leeg zijn.

De vPipe wordt geleverd met een externe oplader inclusief kabeltje. Als u de batterijen op wilt laden, dient u de batterijen op de juiste manier in de externe oplader te plaatsen. Nu dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van de oplader te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw batterijen ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

De externe oplader geeft aan hoe vol uw batterijen zijn.

UW VAPEONLY VPIPE 3 GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De batterijen plaatsen

Op de kop van de pijp vindt u een gouden ring. Deze gouden ring is het batterijdeksel. Deze dient u los te draaien door deze tegen de klok in te draaien. Nu kunt u de batterij plaatsen. Let er goed op dat u de batterij met de min- en de pluspool aan de juiste kant plaatst. Draai het deksel terug op de pijpkop. U hebt nu de batterij geplaatst.

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de VapeOnly vPipe 3 clearomizer te plaatsen of te vervangen dient u de hals van de pijp los te trekken van de pijp. Vervolgens dient u de clearomizer los te draaien van de pijp. Nu dient u de atomizer base los te draaien van de clearomizer. Als u dat gedaan heeft, kunt u de oude coil unit los draaien. Plaats een nieuwe coil unit en schroef het geheel weer in elkaar. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

  • Let op: Laat uw elektrische sigaret als u een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.

De VapeOnly vPipe 3 clearomizer vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u de hals van de pijp los te trekken van de pijp. Vervolgens dient u de clearomizer los te draaien van de pijp. Nu dient u de atomizer base los te draaien van de clearomizer. Als u dit gedaan hebt, komt het tankje vrij. Vul het tankje niet verder dan het metalen buisje. Doet u het tankje voller, dan zal er e-liquid in het buisje en, bij het nemen van een trekje, in uw mond komen. Draai de atomizer base terug op de clearomizer en draai de clearomizer terug op de pijp. Schuif tot slot de hals van de pijp terug op de pijp. Uw elektrische sigaret is klaar voor gebruik.

  • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

DE VAPEONLY VPIPE 3 IN GEBRUIK NEMEN

Inhaleren

U kunt gebruik maken van de pijp door deze naar uw mond te brengen en een trekje te nemen. U hoeft geen knop in te drukken om gebruik te kunnen maken van de vPipe. Op het moment dat u een trekje neemt, wordt de pijp automatisch geactiveerd. Wanneer u een trekje neemt, zal er in de pijpkop een LED lampje oplichten.

Meldingen en beveiligingen

 • Battery Setting Display: Het LED lampje zal drie keer knipperen;
 • Battery Reverse Connection Als u de batterij verkeerd geplaatst hebt, zal de vPipe niet werken om schade en kortsluiting te voorkomen;
 • Working Display: Het LED lampje zal branden;
 • Short Circuit Protection: Indien er kortsluiting ontstaat in de atomizer, zal het LED lampje vier keer knipperen;
 • High Resistance Protection: Indien de weerstand te hoog is, zal het LED lampje vijf keer knipperen;
 • Atomizer Protection: Indien u een trekje neemt welke langer dan 10 seconden duurt, zal de vPipe stoppen met werken en het LED lampje 10 keer knipperen;
 • Low Voltage Protection: Wanneer het voltage lager dan 3,3V is, zal het LED lampje drie keer knipperen en zal de vPipe stoppen met werken.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee