VapeOnly Aura Mini Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de VapeOnly Aura Mini elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

VapeOnly Aura Mini

Bedankt voor het aanschaffen van de VapeOnly Aura Mini elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x VapeOnly Aura Mini Batterij
1x VapeOnly Aura Mini Clearomizer
1x 0,33Ω Coil Unit
1x 0,5Ω Coil Unit
1x Plastic Mondstuk
6x Reserve siliconen sluitringetjes
1x RVS Mondstuk met Airflow Control
1x Micro USB oplaadkabel
1x Handleiding

 

DE VAPEONLY AURA MINI OPLADEN

De Aura Mini bezit een batterij met een capaciteit van 1450mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt.

Aan de zijkant van de VapeOnly vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een LED lampje zal gaan branden. Als het LED lampje niet meer brandt, is uw batterij volledig opgeladen.

    • Let op: Houd er rekening mee dat het opladen via de computer of een ander apparaat langer duurt dan wanneer u uw elektrische sigaret via het stopcontact oplaadt. Aangeraden wordt om een AC adapter te gebruiken.

DE VAPEONLY AURA MINI VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient de atomizer base losgedraaid te worden van de clearomizer. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is uitgerust met een kijkglaasje, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Vul het tankje voor ongeveer 70%. Dit om te zorgen dat het tankje niet te vol zit en overstroomt als de atomizer base met de atomizer terug in het tankje wordt geschroefd. Schroef de atomizer head aan de atomizer base. Uw VapeOnly is nu bijna klaar voor gebruik.

UW VAPEONLY AURA MINI IN GEBRUIK NEMEN

De VapeOnly is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal 5x knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om de VapeOnly Mini uit te schakelen, dient u eveneens 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

AIRFLOW CONTROL

De ring onder het mondstuk dient voor het regelen van de luchttoevoer. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. Als de luchttoevoer op zijn grootst staat, resulteert dat in een hoge dampafgifte. Bij een kleine luchttoevoer, zal de smaak intenser naar voren komen.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

    • Let op: Probeer de mogelijkheid tot het veranderen van de luchttoevoer uit om te kijken wat het beste bij u past.

ATOMIZER VERVANGEN

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van VapeOnly vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Schroef de atomizer base los van de clearomizer. Schroef vervolgens de oude atomizer eruit. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

    • Let op: Laat uw Aura Mini na het vullen 2 tot 5 minuten rusten. Zo zorgt u er voor dat er genoeg vloeistof is geabsorbeerd door de nieuwe atomizer en voorkomt u een zogenaamde ‘dry hit’, welke u een branderige smaak kan geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee