Smok Stick V9 Starter Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Stick V9 Starter Kit elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok Stick V9 handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van het SMOK Stick V9. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Smok Stick V9 Batterij
1x Smok TFV Mini V2 Tank
2x 0,15Ω S1 Single Mesh Coil
1x 0,15Ω S2 Quadruple Coil
1x USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen

 

UW SMOK STICK V9 OPLADEN

De Smok Stick V9 werkt op een batterij die beschikt over een capaciteit van 3000mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor hij helemaal leeg is.

Aan de achterkant van de Smok Stick V9 vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

In de batterijknop van de Smok zit een LED indicator verwerkt. Deze batterij indicator zal branden en uitgaan wanneer de batterij volledig is opgeladen. Daarnaast geeft de LED indicator ook de resterende batterijcapaciteit weer. Na ieder trekje dat u neemt, zal de indicator branden. Brandt het lampje groen? Dan is de batterij voor meer dan 70% vol. Wanneer het lampje oranje brandt, is de batterij voor 30% tot 69% vol. Brandt het lampje rood? Dan is de batterij bijna leeg en dient u deze op te laden.

ATOMIZER PLAATSEN OF VERVANGEN

Als u uw elektrische sigaret voor het eerst gebruikt, is er waarschijnlijk al een coil unit geplaatst. Controleer voor u uw elektrische sigaret vult met e-liquid, of de coil unit goed is aangedraaid.

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Smok TFV Mini V2 vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Om deze te vervangen, dient u het glaasje los te draaien van de atomizer base. Schroef vervolgens de oude atomizer eruit. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

DE SMOK TFV MINI V2 TANK VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u de bovenkant van de clearomizer in te drukken en tegen de klok in open te schuiven. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is transparant, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Vul het tankje van uw elektrische sigaret in het langwerpige gat dat u aan de zijkant zien. Zorg ervoor dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit buisje zorgt namelijk voor de luchttoevoer. Schuif de top cap met de klok mee terug op de clearomizer. Uw elektrische sigaret is nu voorzien van e-liquid.

Airflow control

Aan de onderkant van de clearomizer vindt u een ring waarmee u de luchttoevoer naar wens kunt instellen. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. Draai de luchttoevoer nooit volledig dicht. Wanneer u dit wel doet, komt er geen lucht mee wanneer u een trekje neemt en bestaat de kans dat de coil unit verbrandt.

DE BEVEILIGINGEN VAN DE SMOK STICK V9

De Smok Stick V9 is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Om de Smok Stick V9 uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Daarnaast beschikt de Smok over een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij zichzelf uitschakelt als de vuurknop langer dan 8 seconden wordt ingedrukt. Zo wordt oververhitting voorkomen.

De Smok is tevens uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage beveiliging en een beveiliging tegen lage weerstanden. De batterij wordt in deze gevallen automatisch uitgeschakeld.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee