Smok Stick AIO M17 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Stick AIo M17 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok Stick AIO M17 handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Stick AIO M17 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Smok Stick AIO M17
2x 0,6Ω Smok Stick M17 Coil
1x Reserve tankglaasje
1x Rubberen Vape Band (beschermring)
1x Micro USB oplaadkabel
1x Setje rubberen O-ringetjes

 

Uw Smok Stick AIO M17 opladen

De Smok Stick AIO M17 beschikt over een batterij met een capaciteit van 1300mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat deze wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Aan de achterkant van de Smok Stick AIO M17 vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een LED lampje zal gaan branden. Als het LED lampje niet meer brandt, is uw batterij volledig opgeladen.

Uw Smok Stick AIO M17 gebruiksklaar maken

De coil unit plaatsen of vervangen
Als u de coil unit wilt plaatsen of vervangen, dient u de top cap van de tank af te schroeven. Als u dit gedaan heeft kunt u de coil unit los schroeven en vervangen voor een nieuwe. Schroef het geheel weer terug in elkaar.

    • Let op: Indien u gebruik maakt van een nieuwe coil unit, dient u deze vijftien minuten in een gevuld tankje te laten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een branderige smaak.

Uw Smok Stick AIO M17 vullen met e-liquid
Indien u de M17 wilt vullen met e-liquid, dient u de top cap in de richting van het pijltje welke aan de bovenzijde zichtbaar is te schuiven. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. U ziet nu een rond gaatje in het midden en een langwerpig gat aan de zijkant. Laat de e-liquid via het langwerpig gat aan de zijkant het tankje in stromen. Het middelste buisje is voor de luchttoevoer. Hier mag geen e-liquid in terecht komen.

Uw Smok Stick AIO M17 in gebruik nemen

In- en uitschakelen
De Smok Stick AIO M17 is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om de M17 uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Starten met dampen
Zet het mondstuk aan uw lippen, druk op de batterijknop en inhaleer. Zodra u klaar bent met inhaleren, laat u de batterijknop direct los.

Beveiligingen

De Smok Stick AIO M17 beschikt over verschillende beveiligingen. Zo zal het apparaat vijf keer knipperen waarna de spanning wegvalt, als de batterijknop voor langer dan tien seconden wordt ingedrukt. Ook beschikt de M17 over een kortsluiting beveiliging. Het LED lampje knippert vier keer waarna de spanning wegvalt als er kortsluiting ontstaat. Ook is het apparaat beschermd tegen een te laag voltage. Als de batterij 3,3V of lager bevat, zal het LED lampje 15 keer knipperen waarna het apparaat zichzelf uitschakelt.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee