Smok Rolo Badge Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Rolo Badge elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

SMOK Rolo Badge handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van het SMOK Rolo Badge. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x SMOK Rolo Badge
1x Pods
1x USB oplaadkabel
1x Naaldflesje 10ml

 

UW SMOK ROLO BADGE OPLADEN

De SMOK Rolo Bagde beschikt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 250mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de zijkant van de SMOK Rolo Badge elektrische sigaret vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw SMOK Rolo Badge. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw SMOK ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

U kunt zien dat uw batterij leeg is, wanneer het LED lampje van de SMOK 15 keer knippert. Het apparaat dient dan opgeladen te worden. Wanneer u de SMOK Rolo Badge hebt aangesloten op stroom, zal het LED lampje rood branden. Het lampje gaat uit wanneer de SMOK volledig is opgeladen.

UW SMOK ROLO BADGE GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

De SMOK Rolo Badge heeft geen losse clearomizer, maar beschikt over een POD systeem met een geïntegreerde coil unit. Dat betekent dat wanneer de SMOK geen damp meer geeft of een verbrande smaak geeft, u de POD in zijn geheel dient te vervangen. Het verwijderen van de oude POD doet u door deze van de batterij af te trekken. U hoeft hiervoor geen knopjes in te drukken. Om een nieuwe POD te plaatsen, dient u deze simpelweg op de batterij te drukken. Als u dit gedaan hebt, hebt u een nieuwe POD geplaatst.

Uw SMOK Rolo Badge vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te vullen met e-liquid, dient u de e-liquid eerst in het meegeleverde naaldflesje te doen. Als u dit hebt gedaan, dient u de POD los te trekken van de Rolo Badge. Haal daarna het rubberen dekseltje los van de POD. Steek de naald van het naaldflesje in het vulgaatje van de POD en laat de e-liquid in de POD lopen. Druk het rubberen dekseltje terug in de POD en duw daarna de POD terug op de batterij. Laat uw Rolo Badge nu vijf minuten rusten, zodat de coil unit de e-liquid goed kan absorberen. U hebt uw Rolo Badge nu voorzien van e-liquid.

DE SMOK TFV8 X-BABY BEAST TANK VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u de bovenkant van de clearomizer tegen de klok in open te schuiven. Bovenop de clearomizer ziet u ‘open’ met een pijl. Door deze te volgen opent u de clearomizer. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is transparant, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Vul het tankje van uw elektrische sigaret voor ongeveer 80%. Zorg ervoor dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit buisje zorgt namelijk voor de luchttoevoer. Schuif de top cap met de klok mee terug op de clearomizer. Uw elektrische sigaret is nu voorzien van e-liquid.

    • Let op: De SMOK Rolo Badge maakt gebruik van een POD systeem en is geschikt voor gebruik van nicotine salts. Door gebruik te maken van e-liquids gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat.

UW SMOK ROLO BADGE IN GEBRUIK NEMEN

Als u de batterij van uw Rolo Badge is opgeladen en u deze heeft voorzien van een gevulde POD, is uw elektrische sigaret klaar voor gebruik. De SMOK Rolo Badge elektrische sigaret wordt geactiveerd wanneer u aan het mondstukje zuigt. Dat betekent dat er geen knopjes aan de Rolo Badge zitten die u dient in te drukken om het apparaat te kunnen gebruiken. U hoeft slechts aan het mondstukje van de Rolo Badge te zuigen om de damp te kunnen inhaleren.

MELDINGEN EN BEVEILIGINGEN

De SMOK Rolo Badge beschikt over verschillende meldingen en beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De meldingen en beveiligingen waarover de SMOK beschikt zijn:

  • 8 Seconds cut-off: Wanneer het LED lampje vijf keer knippert, is de 8 seconds cut-off bereikt.
  • Short circuit protection: Wanneer het LED lampje vier keer knippert, betekent het dat er kortsluiting is gedetecteerd.
  • Batterij beveiliging: Wanneer het LED lampje 15 keer knippert, dient u de batterij opnieuw op te laden.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee