Smok Quantum Brit Mini Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Quantum Brit Mini elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok Quantum Brit Mini Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Quantum Brit Mini Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Smok Quantum MOD
1x Smok Brit Mini Tank
1x Smok Brit BM2 1,2Ω Coil (15-35W)
1x Smok Brit BM2 0,6Ω Coil (15-25W)
1x Smok Brit Mini Tank Glass
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve seal ringen
1x Smok Vapeband
1x Handleiding (Engels, Frans & Duits)

 

UW SMOK QUANTUM BRIT MINI OPLADEN

De Smok Quantum Brit Mini werkt op één losse 18650 batterij. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen voor hij volledig leeg is.

De batterij kunt u plaatsen door de magnetische batterijklep los te trekken van de MOD. Let er op dat u de batterij op de juiste manier in de MOD plaatst.

Aangeraden wordt om de 18650 batterij op te laden via een externe oplader. Dit is het beste voor de batterij en op deze manier wordt de MOD niet belast. U kunt de batterij echter ook via het apparaat zelf opladen. Aan de zijkant van de Quantum Brit Mini vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Justfog ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

UW SMOK QUANTUM BRIT MINI GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de Smok Brit Mini Flavor Tank te plaatsen of te vervangen dient u de drip tip en de top cap met het glaasje van de tank af te draaien. Als u dit gedaan heeft, heeft u de atomizer base met de coil unit in uw hand. Nu kunt u de oude coil unit los draaien. Plaats een nieuwe coil unit en schroef het geheel weer in elkaar. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

  • Let op: Laat uw elektrische sigaret, als u een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt, 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een verbrande smaak krijgt.

De Smok Brit Mini Flavor vullen met e-liquid

De Smok Brit Mini Flavour wordt via de bovenkant gevuld. Om uw tankje te voorzien van e-liquid, dient u de top cap van het glazen tankje af te draaien. Als u dit gedaan hebt, komt het tankje vrij. U ziet nu een rond gat in het midden van het tankje. Vul het tankje met een e-liquid naar keuze via het langwerpige gat aan de zijkant. Zorg dat er geen e-liquid in het middelste gat komt. Dit is het buisje wat zorgt voor de luchttoevoer. Draai het geheel terug in elkaar. Uw Smok Brit Mini Flavor is nu gevuld.

  • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een verbrande smaak.

DE SMOK QUANTUM BRIT MINI IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen

De Smok Quantum Brit Mini beschikt over een beveiliging die er voor zorgt dat uw batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw apparaat in te schakelen dient u vijf keer binnen één a twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u het apparaat uitschakelen.

Instellingsmogelijkheden wanneer het apparaat ingeschakeld is

 • Druk tegelijkertijd op de bovenste en op de onderste instellingsknop en kies daarna “UP&DOWN LOCKED” om de instellingsknoppen op slot te zetten. Zo voorkomt u dat u per ongeluk uw instellingen wijzigt.
 • Druk tegelijkertijd op de batterijknop en op de bovenste instellingsknop om te schakelen tussen Min/Normal/Soft/Hard/Max.
 • Druk tegelijkertijd op de batterijknop en op de onderste instellingsknop om te schakelen tussen de Temperature Control modus en de Variable Wattage modus.
 • Druk op de bovenste of op de onderste instellingsknop om de temperatuur of het wattage in te stellen.

Instellingsmogelijkheden wanneer het scherm op slot staat

 • Door vijf seconden op de batterijknop te drukken, zal het apparaat op slot gaat. Kies vervolgens voor “POWER OFF” om het apparaat uit te schakelen.
 • Druk tegelijkertijd op de bovenste en de onderste instellingsknop om uw dagelijkse damptijd en de hoeveelheid trekjes die u genomen heeft te zien.

Het apparaat uitschakelen

Als het apparaat op slot staat, dient u de batterijknop opnieuw voor vijf seconden ingedrukt te houden. Kies nu voor POWER OFF. Het scherm zal zwart worden en het apparaat is uitgeschakeld.

Instellingen opslaan

Alle instellingen zullen automatisch worden opgeslagen wanneer u ze selecteert. U hoeft niet iedere keer als ik het apparaat inschakelt de instellingen te resetten.

Menu en verschillende modi

Druk, als de Quantum Brit Mini is ingeschakeld, drie keer binnen twee seconden op de batterijknop om in het instellingsmenu te komen. Druk nu een paar seconden op de batterijknop om in het submenu te komen. Met de bovenste en de onderste instellingsknop kunt u door het menu navigeren. Door op de batterijknop te drukken bevestigt u uw keuze.

TC modus

Indien u gebruik wilt maken van de TC functie, dient u een daarvoor geschikte atomizer/coil unit te gebruiken.

 • Om in de TC modus te komen dient u te schakelen tussen TC en VW door tegelijkertijd op de batterijknop en op de onderste instellingsknop te drukken wanneer het scherm van het slot is.
 • Druk tegelijkertijd op de bovenste instellingsknop en de batterijknop om te schakelen tussen de standen MAX/HARD/NORMAL/SOFT/MIN.
 • Door op de bovenste- of de onderste instellingsknop te drukken, kunt u de temperatuur in stapjes van 10 Fahrenheit of 5 graden Celsius naar wens instellen.
 • Schakelen tussen Fahrenheit en graden Celsius doet u door het apparaat op de hoogst- of laagst mogelijke temperatuur te zetten, en dan één keer door te klikken.
 • Door tegelijkertijd op de bovenste- en de onderste instellingsknop te drukken, kunt u de instellingsknoppen op slot zetten en van het slot halen. Op deze manier voorkomt u dat u per ongeluk uw instellingen wijzigt.
 • Ga naar het Coil Selection Material menu om het juiste materiaal te kiezen. Er zijn drie Temperature Sensing Coil Materials waar u uit kunt kiezen: TC-Nickel, TC-Titanium en Steel.
 • In het Temperature Coefficient Resistance menu kunt u de TCR range aanpassen aan uw coil. Dit doet u met de bovenste- en de onderste instellingsknop.
 • In Adjustable Initial Resistance kunt u de initiële weerstand van de coil instellen. Dit doet u door op de bovenste- of op de onderste instellingsknop te drukken.

VW modus

In de Variable Wattage modus kunt u gebruik maken van elk type atomizer/coil unit.

 • Om in de Variable Wattage modus te komen, dient u te schakelen tussen VW en TC modus. Dit doet u door tegelijkertijd op de batterijknop en op de onderste instellingsknop te drukken wanneer het scherm van het slot is.
 • In de WATT modus dient u de bovenste en de onderste instellingsknoppen te gebruiken om het wattage in te stellen. Het wattage is instelbaar in stapjes van 0,1W.
 • Door tegelijkertijd op de bovenste en op de onderste instellingsknop te drukken, kunt u de instellingsknoppen op slot zetten en van het slot halen. Zo voorkomt u dat u per ongeluk uw instellingen wijzigt.

Inhaleren

Druk op de batterijknop, breng het mondstuk naar uw mond en inhaleer. Laat de batterijknop als u klaar bent met inhaleren meteen weer los.

Meldingen en beveiligingen

Er zijn verschillende meldingen en beveiligingen die op het display kunnen verschijnen om iets aan te geven en om veilig gebruik te kunnen garanderen:

 • WEAK BATTERY: De batterij is niet sterk genoeg. Vervang uw batterij;
 • HIGH INPUT: Het batterij voltage is hoger dan nodig. Vervang de batterij;
 • NO ATOMIZER: Er is geen atomizer gedetecteerd;
 • IS NEW COIL: Er is een nieuwe atomizer gedetecteerd terwijl u in TC modus zit;
 • OHMS TOO LOW: Er is een te lage weerstand gedetecteerd. Vervang uw atomizer;
 • OHMS TOO HIGH: Er is een te hoge weerstand gedetecteerd. Vervang uw atomizer;
 • SHORTED: Er is kortsluting gedetecteerd. Vervang uw atomizer;
 • DON’T ABUSE PROTECTS: Er is kortsluiting gedetecteerd. U kunt na vijf seconden weer gebruik maken van uw elektrische sigaret;
 • TEMPERATURE PROTECTION: Temperatuurbeveiliging wanneer u in TC modus zit;
 • DRY COIL NO LIQUID: De atomizer wordt warm zonder e-liquid in TC modus. Vul uw elektrische sigaret bij met e-liquid;
 • 60% CHARGE: Het batterijniveau is 60%.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee