Smok Q-BOX Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Q-BOX elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok Q-BOX handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Q-BOX elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Smok Q-BOX MOD
1x Smok TFV8 Baby Beast Tank
2x 0,25Ω Smok V8 Baby M2 Dual Coil
1x Smok USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen
1x Handleiding

 

UW SMOK Q-BOX OPLADEN

De Smok Q-Box beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1600mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterijen, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen alvorens deze volledig leeg is.

Aan de onderkant van de Smok Q-Box vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB aansluiting van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Smok ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

UW SMOK Q-BOX GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de Smok TFV8 Baby Beast tank te plaatsen of te vervangen, dient u de top cap los te draaien van de onderzijde van de tank. De top cap en het glaasje zullen er nu af gaan en de coil unit ligt nu bloot. Nu kunt u de oude coil unit verwijderen. Draai er vervolgens een nieuwe coil unit op en schroef het geheel weer in elkaar. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

  • Let op: Laat uw elektrische sigaret, als u een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt, 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.

Uw Smok TFV8 Baby Beast tank vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u de clearomizer cover van het apparaat te schuiven. Op de bovenkant van de clearomizer staat ‘open’ aangegeven met ernaast een pijl. Plaats uw duim bij het woord ‘open’ en duw in de richting van de pijl. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het tankje kijken. Vul het tankje met een e-liquid naar keuze via de langwerpige opening aan de zijkant. Zorg dat de e-liquid niet in het middelste buisje komt. Dit is het buisje voor de luchttoevoer. Draai de clearomizer cover dicht. Uw elektrische sigaret is klaar voor gebruik.

  • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

DE SMOK Q-BOX IN GEBRUIK NEMEN

Apparaat inschakelen

Om uw Smok Q-Box in te schakelen dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Het scherm zal “SMOK” tonen om te laten zien dat het apparaat succesvol ingeschakeld is.

Scherm op slot zetten

Klik vijf keer binnen één tot twee seconden op de vuurknop om het scherm op slot te zetten.

Apparaat uitschakelen

Druk, als het scherm op slot staat, vijf seconden op de vuurknop en kies voor “power off”. Het apparaat zal zichzelf nu uitschakelen.

Inhaleren

Door op de vuurknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los.

Upgraden

Om altijd over de nieuwste functies te kunnen beschikken, biedt Smok u de mogelijkheid om uw apparaat te upgraden. Hoe u dat doet, leest u hier.

INSTELLINGEN

Het menu

Als het apparaat is opgestart, dient u de vuurknop drie keer binnen één tot twee seconden in te drukken om in het hoofdmenu te komen. Met de plus- en de minknop kunt u door het menu navigeren. Door de vuurknop ingedrukt te houden, kunt u uw keuze bevestigen.

Temperature control modus

U kunt uw Smok Q-Box in temperature control modus gebruiken als u een coil gebruikt die hiervoor geschikt is. De coil types die hiervoor geschikt zijn, zijn TC-NI, TC-TI, TC-SS coils.

 • Stel de temperature control modus in door, als uw apparaat ingeschakeld is, tegelijkertijd op de vuurknop en de minknop te drukken en met de plus- en de minknop tussen de verschillende modi te schakelen en de temperature control modus te selecteren.
 • Druk tegelijkertijd de vuurknop en de plusknop in om het wattage met de plus- en de minknop in te stellen.
 • Gebruik de plus- en de minknop om de temperatuur in te stellen. Dit gaat in stapjes van 5 graden Celsius of 10 Fahrenheit. Om te schakelen tussen graden Celsius en Fahrenheit dient u over het maximum- of minimum graden Celsius of Fahrenheit te gaan. Het apparaat schakelt dan vanzelf over op de andere temperatuurweergave.
 • Ga naar het Coil Material Selection Menu om het materiaal van de coil waarmee u dampt in te stellen. Er zijn drie opties beschikbaar: T-Ni/T-Ti/T-SS.
 • Ga naar het Adjustable Initial Resistance Menu om de weerstand van de coil in te stellen. U kunt dit doen door, als u in het menu bent, de plus- en minknop te gebruiken.
 • Als het scherm “TEMPERATURE PROTECTED” laat zien, betekent dit dat uw coil unit de ingestelde maximum temperatuur heeft bereikt. Als dit gebeurt, kunt u gewoon blijven dampen, maar zal het apparaat niet in staat zijn om het gewenste wattage te leveren.

Variable Wattage modus

De Variable Wattage modus is te gebruiken met alle soorten atomizer.

 • Stel de Variable Wattage modus in door, als uw apparaat ingeschakeld is, tegelijkertijd op de vuurknop en de minknop te drukken en tussen de verschillende modi te schakelen en de Variable Wattage modus te selecteren.
 • Door tegelijkertijd op de vuurknop en de plusknop te drukken, kunt u schakelen tussen STRENGTH HARD, STRENGTH NORM, STRENGTH SOFT.
 • Gebruik de plus- en de minknop om het wattage in te stellen. Het wattage kan worden ingesteld in stapjes van 0,1W.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee