Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Priv N19 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

SMOK Priv N19 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de SMOK Priv N19 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x SMOK Priv N19
1x SMOK Vape Pen Nord N19
1x 0,6Ω Nord Mesh Coil
1x 0,8Ω Nord Mesh MTL Coil
1x Reserve onderdelen
1x USB Oplaadkabel
1x Handleiding

 

UW SMOK Priv N19 OPLADEN

De SMOK Priv 19 beschikt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1200mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de voorkant van de SMOK Priv N19 elektrische sigaret vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw SMOK Priv N19 te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw SMOK ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

De streepjes die bovenin het display weergegeven zijn, geven de resterende batterijcapaciteit aan. Branden er vijf lampjes? Dan is de batterij voor meer dan 80% vol. Wanneer er vier lampjes branden, is de batterij voor 60% tot 80% vol. Wanneer er drie lampjes branden, is de resterende capaciteit 40% tot 60%. Bij twee streepjes is dat 20% tot 40%. Wanneer er nog één lampje brandt, is de batterij bijna leeg en dient u deze op te laden.

UW SMOK Priv N19 GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de SMOK Priv N19 te plaatsen of te vervangen, dient u de clearomizer tegen de klok in los te draaien van de body. Houd te clearomizer op zijn kop om te voorkomen dat er e-liquid uit de tank loopt, en draai de atomizer base los van de clearomizer. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u de coil unit lostrekken van de clearomizer. Een nieuwe coil kunt u plaatsen door deze in de clearomizer te drukken. Draai de atomizer base terug op de clearomizer. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

Uw SMOK Priv N19 vullen met e-liquid

Om de clearomizer te vullen met e-liquid, dient u de top cap tegen de klok in los te draaien van de tank. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u in het tankje kijken. U dient de clearomizer via de langwerpige gaten te vullen. Wanneer u dit gedaan hebt, draait u de top cap terug op de clearomizer. U hebt nu uw SMOK Priv N19 voorzien van e-liquid.

    • Let op: Laat uw e-sigaret, wanneer u een nieuwe coil gebruikt en deze net gevuld hebt, vijf tot tien minuten rusten alvorens u deze gebruikt. Zo kan de coil unit de e-liquid voldoende absorberen en voorkomt u een vieze smaak.

UW SMOK Priv N19 IN GEBRUIK NEMEN

Als u de batterij van uw Priv N19 is opgeladen en u deze heeft voorzien van een gevulde clearomizer, is uw elektrische sigaret klaar voor gebruik.

Variabel Wattage

De SMOK Priv N19 beschikt over een functionaliteit waarbij u de mogelijkheid hebt om het wattage naar wens in te stellen. De SMOK beschikt over de modi Min (5W), Soft(10W), Norm(20W) en Hard(30W). Door gebruik te maken van de kleine knop die u onder het display vindt, kunt u uw instellingen wijzigen.

Inhaleren

Breng het mondstuk van de SMOK naar uw mond. Druk vervolgens op de knop die zich boven het display bevindt en inhaleer. Laat de knop, wanneer u klaar bent met inhaleren, direct weer los.

MELDINGEN EN BEVEILIGING

De SMOK Priv N19 beschikt over verschillende meldingen en beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De meldingen en beveiligingen waarover de SMOK beschikt zijn:

  • 8 seconds cut-off
  • Short circuit protection
  • Batterij beveiliging
  • Intelligent Atomizer Recognition
  • Beveiliging tegen te laag voltage

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee