Smok OSUB 80W Baby Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok OSUB 80W Baby elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok OSUB 80W Baby Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok OSUB 80W Baby Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Smok OSUB 80W
1x Smok TFV8 Baby Beast Tank
2x 0,4Ω V8 Baby Q2 Coil (40-80W)
1x Vape Band
1x Reserve rubberen ringetjes
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding (engelstalig)

 

UW SMOK OSUB 80W BABY OPLADEN

De Smok OSUB werkt op één losse 18650 batterij. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen voor hij volledig leeg is.

Aangeraden wordt om de 18650 batterij op te laden via een externe oplader. Dit is het beste voor de batterij en op deze manier wordt de MOD niet belast. U kunt de batterij echter ook via het apparaat zelf opladen. Aan de zijkant van de OSUB vindt u een Micro USB poort. Om uw batterijen op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Justfog ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Op het display wordt de resterende batterijcapaciteit weergeven.

UW SMOK OSUB 80W BABY GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de Smok TFV8 Baby Beast Tank te plaatsen of te vervangen dient u de het glaasje van de onderste ring tegen de klok in los te draaien. Als u dit gedaan heeft, heeft u de atomizer base met de coil unit in uw hand. Nu kunt u de oude coil unit los draaien. Plaats een nieuwe coil unit en schroef het geheel weer in elkaar. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

  • Let op: Laat uw elektrische sigaret, als u een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt, 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een verbrande smaak krijgt.

De TFV8 Baby Beast Tank vullen met e-liquid

Als u bovenop de clearomizer kijkt, ziet u op het metalen gedeelte onder de drip tip een pijl met daarvoor ‘Open’. Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u uw duim bij het woord ‘Open’ te houden en in de richting van de pijl te duwen. Als u dit gedaan hebt, komt het tankje vrij. U ziet nu een rond gat in het midden van het tankje en een langwerpig gat aan de zijkant. Vul het tankje met een e-liquid naar keuze via het langwerpige gat aan de zijkant. Zorg dat er geen e-liquid in het middelste gat komt. Dit is het buisje wat zorgt voor de luchttoevoer. Schuif de top cap terug op het tankje. Uw elektrische sigaret is klaar voor gebruik.

  • Let op: Wij raden bij deze kit aan om gebruik te maken van dikkere e-liquids waarbij het VG-gehalte minimaal 60% is.
  • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een verbrande smaak.

DE SMOK OSUB 80W BABY IN GEBRUIK NEMEN

De batterijknop

De batterijknop zit verwerkt onder het magnetische klepje, welke de volledige rechterzijkant van de MOD beslaat. Door als het ware in de MOD te knijpen, kunt u de batterijknop activeren.

De OSUB 80W Baby op slot zetten

De Smok OSUB 80W beschikt over een beveiliging die er voor zorgt dat uw batterij niet per ongeluk leegloopt in uw broekzak of tas. Om uw apparaat in te schakelen, dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Als u dit gedaan hebt, zal er “SMOK”, “WELCOME” op het display verschijnen. Door opnieuw vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken, kunt u de MOD op slot zetten.

De OSUB 80W Baby uitschakelen

Om de OSUB 80W uit te schakelen, dient u het apparaat eerst op slot te zetten door vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te zetten (zie bovenstaand). Als u dit hebt gedaan, drukt u vijf tot tien seconden op de batterijknop om de Smok volledig uit te schakelen. Wilt u de MOD weer opnieuw inschakelen? Dan drukt u weer vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop.

New Coil, YES/NO

Indien u in de temperature control modus zit en u plaatst een nieuwe coil, zal er “IS NEW COIL? Y/N” in het scherm verschijnen. Druk op de minknop indien u geen nieuwe atomizer geplaatst hebt, maar de oude opnieuw hebt geplaatst of de melding om een andere reden in het display te zien krijgt. Druk op de plusknop indien u een nieuwe coil unit geplaatst hebt. Houd er rekening mee dat u alleen een andere atomizer plaatst indien deze op kamertemperatuur is.

Instelmogelijkheden wanneer de OSUB 80W ingeschakeld is

Schakelen tussen de verschillende modi

Druk tegelijkertijd op de batterijknop en op de minknop om te schakelen tussen “WATT MODE” en “TEMP MODE”.

Schakelen tussen verschillende effecten

Druk tegelijkertijd op de batterijknop en op de plusknop om te schakelen tussen “HARD”, “NORM” en “SOFT”.

Schakelen tussen Lock en Unlock

Druk tegelijkertijd op plusknop en op de minknop om te schakelen tussen “LOCK” en “UNLOCK”.

Schakelen tussen de verschillende modi

Druk drie keer binnen één a twee seconden op de batterijknop om in het menu te komen. In het menu kunt u de volgende instellingen aanpassen:

 • Wacht vijf seconden of houd de batterijknop ingedrukt om in het submenu te komen. In het submenu kunt u schakelen tussen “WATT MODE” en “TEMP MODE”.
 • In het coil material selection menu kunt u instellen wat het materiaal is van de coil die u gebruikt. U kunt kiezen tussen TC-Ni, TC-Ti of TC-SS.
 • Daarnaast is er een menu waarin u kunt kiezen voor verschillend effecten. U hebt de keuze uit “HARD”, “NORM” of “SOFT”.
 • De screensaver kunt u instellen van 5 tot 240 seconden.
 • Door vijf seconden te wachten of de batterijknop ingedrukt te houden, komt u in het puff plan. Het puff plan laat u het aantal genomen trekjes zien en hoe lang deze hebben geduurd. U kunt de maximale inhalatietijd instellen door middel van de plus- en minknoppen.
 • Het scherm kan 180 graden worden gedraaid.
 • De weerstandswaarden kunnen naar wens worden ingesteld. De weerstandsrange van Ni coils is 0.00400-0.00800, de standaard is 0.00600. De weerstandsrange van Ti coils is 0.00200-0.00500, de standaard is 0.00350. De weerstandsrange van ST coils is 0.00050-0.00300, de standaard is 0.00105.
 • De weerstand van de atomizer kan ingesteld worden.
 • Wacht vijf seconden of houd de batterijknop ingedrukt om in het submenu te komen. Selecteer “OFF” om het apparaat uit te schakelen.

Inhaleren

Druk op de batterijknop, breng het mondstuk naar uw mond en inhaleer. Laat de batterijknop als u klaar bent met inhaleren meteen weer los.

MELDINGEN EN BEVEILIGING

Om veilig gebruik te kunnen garanderen beschikt de Smok OSUB 80W over verschillende beveiligingen. Er zijn verschillende meldingen die op het display kunnen verschijnen om iets aan te geven:

 • HIGH INPUT: Als de spanning die de batterij afgeeft hoger is dan 5V, kan de OSUB niet worden gebruikt;
 • LOW BATTERY: Als het voltage van de batterij lager is dan 3,4V, dient u de batterij op te laden alvorens u deze weer gebruikt;
 • OHM TOO LOW: De weerstand van de atomizer is lager dan 0,10 ohm onder wattage modus of lager dan 0,07 ohm onder temperature control modus;
 • OHM TOO HIGH: De weerstand van de atomizer is hoger dan 3 ohm;
 • CHECK ATOMIZER: Er is geen atomizer gedetecteerd. Plaats een atomizer;
 • SHORTED ATOMIZER: Er is kortsluiting gedetecteerd in de atomizer;
 • DON’T ABUSE PROTECTS!: Wacht minstens vijf seconden voor u weer een trekje neemt;
 • TOO HOT: De temperatuur van de batterij loopt te hoog op. Laat de OSUB 80W 30 seconden of langer rusten, alvorens u het apparaat opnieuw gebruikt.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee