Smok G-PRIV Baby Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok G-PRIV Baby elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok G-priv Baby handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok G-Priv Baby elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze gebruikershandleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Smok G-Priv Baby
1x Smok TFV12 Baby Prince Tank (2ml)
1x 0,4Ω V8 Baby Q4 Quadruple Coil
1x 0,4Ω V8 Baby Q2 Dual Coil
1x Reserve onderdelen
1x USB oplaadkabel

 

UW SMOK G-PRIV BABY OPLADEN

De Smok G-Priv Baby maakt gebruik van één losse 18650 Li-on batterij. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

U kunt de 18650 Li-on batterij op twee manieren opladen. De beste manier is om uw batterij op te laden via een externe lader. Zo wordt tijdens het opladen alleen de batterij belast, en niet de elektrische sigaret. Indien u de batterij op wenst te laden via uw MOD, dient u de batterij eerst in de Smok G-Priv baby te plaatsen. Dat doet u door de het deksel van het batterijcompartiment van de MOD tegen de klok in los te schroeven. Vervolgens plaatst u de batterijen in het apparaat. Let hierbij goed op de plus- en de minpool van de batterij.

Aan de onderkant van de Smok G-Priv Baby vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Smok ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

UW SMOK TFV12 BABY PRINCE TANK GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de SMOK TFV12 Baby Prince Tank te plaatsen, dient u de top cap los te draaien van de atomizer base. Haal nu het glaasje er af. Als u dit gedaan hebt, kunt u de oude coil unit los draaien van de atomizer base. Draai vervolgens een nieuwe coil unit op de atomizer base en schroef het geheel weer terug in elkaar. U hebt nu een coil unit vervangen/geplaatst.

  • Let op: Laat uw elektrische sigaret als u een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt, 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een verbrande smaak krijgt.

Uw SMOK TFV12 Baby Prince Tank vullen met e-liquid

De SMOK TFV12 Baby Prince tank beschikt over een slide-and-fill systeem. Om de SMOK clearomizer te voorzien van e-liquid, dient u deze van het slot te halen door op het knopje te drukken welke zich aan de clearomizer bevindt. Als u dit gedaan hebt, kunt u de top cap van de clearomizer tegen de klok in van de clearomizer afschuiven. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het tankje kijken. Vul het tankje met een e-liquid naar keuze via de langwerpige opening aan de zijkant. Zorg dat de e-liquid niet in het middelste buisje komt. Dit is het buisje voor de luchttoevoer. Draai de clearomizer cover dicht. Uw elektrische sigaret is klaar voor gebruik.

  • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

UW SMOK G-PRIV BABY IN GEBRUIK NEMEN

Clearomizer

De G-Priv Baby beschikt over een 510 aansluiting, waardoor er verschillende clearomizers op geplaatst kunnen worden. U dient een clearomizer te plaatsen alvorens u gebruik kunt maken van het apparaat. Indien u een clearomizer geplaatst heeft, kunnen de volgende meldingen en beveiligingen op het scherm verschijnen:

 • NEW COIL: Er is een nieuwe coil unit gedetecteerd terwijl de Smok in TC modus staat. Indien u een nieuwe coil unit geplaatst hebt, kiest u “Yes”. Indien u geen nieuwe coil unit heeft geplaatst, kiest u “No”;
 • OHMS TOO LOW: De weerstand is lager dan de minimale waarde (0,06 ohm in TC modus, 0,1 ohm in VM modus). Plaats een nieuwe atomizer;
 • OHMS TOO HIGH: De weerstand is hoger dan de maximale waarde (3 ohm in TC modus, 3 ohm in VW modus). Plaats een nieuwe atomizer;
 • SHORTED ATOMIZER: Er is kortsluiting ontstaan in de atomizer. Schakel de Smok G-priv uit en plaats een nieuwe atomizer;
 • CHECK ATOMIZER: De weerstand is hoger dan 1,0 ohm of er is geen atomizer gedetecteerd. Plaats een (nieuwe) atomizer;
 • DRY COIL NO LIQUID: Er is geen e-liquid in de atomizer gedetecteerd terwijl u in TC modus zit. Vul de clearomizer bij met e-liquid.

In- en uitschakelen

Om uw Smok G-Priv Baby in te schakelen dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Het scherm zal “SMOK” tonen om te laten zien dat het apparaat succesvol ingeschakeld is. Indien u het apparaat uit wilt schakelen, drukt u opnieuw vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop. Nu krijgt u de keuze “Power Off System YES/NO”. Kies “YES” en het apparaat wordt uitgeschakeld.

Inhaleren

Door op de batterijknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los. Indien u de batterijknop langer dan 12 seconden ingedrukt houdt, zal het apparaat stoppen met werken. Laat de batterijknop los en de Smok zal weer werken.

Upgraden

Om altijd over de nieuwste functies te kunnen beschikken, biedt Smok u de mogelijkheid om uw apparaat te upgraden. Hoe u dat doet, leest u hier.

Touchscreen snelkoppelingen

 • Veeg de Screen Locked Button één maal naar beneden om de schermverlichting aan- of uit te zetten;
 • Houd de Screen Locked Button één seconde ingedrukt om het scherm op slot te zetten of van het slot te halen;
 • Druk drie keer snel achter elkaar op de FireKey en houd deze daarna even ingedrukt om de batterijknop op slot te zetten of van het slot te halen.

INSTELLINGEN

Het menu

Als het apparaat is opgestart, komt u in het hoofdmenu. Door middel van het touchscreen kunt u door het menu van de Smok G-Priv Baby navigeren.

Variable Wattage (VW) Modus

Effecten

Door middels het touchscreen op “VW MODE” te drukken, komt u in het variable wattage submenu. Hier kunt u kiezen tussen Max/Min/Hard/Norm/Soft.

Het wattage instellen

Het wattage kunt u naar wens instellen door op de virtuele pijltjes te drukken. Het wattage is instelbaar van 1Watt tot en met 85Watt. Houdt u de pijltjes ingedrukt? Dan zal het wattage in een snel tempo omhoog of omlaag gaan.

Schakelen tussen VW/TC modus

Indien u de VW modus uitvinkt, schakelt de G-Priv Baby over naar de Temperature Control modus.

Temperature Control (TC) Modus

Type coil unit

Druk op “TC Mode” om in het temperature control submenu te komen. Bovenaan het TC instellingsmenu kunt u kiezen welk materiaal coil u gebruikt. U kunt kiezen tussen Nickel, Titanium en Stainless Steel.

Het wattage instellen

Druk middels het touchscreen op Preheat om het wattage naar wens in te stellen. U kunt het wattage naar wens instellen door op de virtuele pijltjestoetsen te drukken. Het wattage is instelbaar van 1Watt tot en met 85Watt. Druk op “cancel” om terug te gaan of druk op “OK” om uw keuze te bevestigen.

TCR waarden instellen

Druk op “TCR Setting” om in het submenu te komen. Nu kunt u de TCR waarden naar wens instellen. Dit doet u door op de virtuele pijltjestoetsen te drukken. De TCR waarden kunnen ingesteld worden van 0,00010 tot en met 0,0080. Door op “Ok” te drukken bevestigt u uw keuze en door op cancel te drukken gaat u terug zonder uw keuze vast te stellen.

Schakelen tussen VW/TC modus

Indien u de TC modus uitvinkt, schakelt de G-Priv Baby over naar de Variable Wattage modus.

Puff Data

Druk op “Max Puff” om in het submenu te komen.

 • “Puff Already” betekent het aantal trekjes dat u genomen heeft;
 • “Max Puff” betekent dat u een limiet kunt instellen. Dit doet u door op de plus- of de minknop te drukken. U kunt de limiet instellen van 1 tot en met 2000 trekjes;
 • Met “Puff Clear” kunt u de tellers op nul zetten.

Instellingen

Druk zachtjes op het scherm om in het submenu te komen.

Screen Color

Met Screen Color hebt u de mogelijkheid om de kleur van de interface in te stellen. U kunt de kleur naar keuze selecteren door er op te drukken.

Screen Time

Door op Screen Time te drukken kunt u instellen na hoeveel tijd het scherm op stand-by dient te springen. U kunt de tijd instellen door op de virtuele pijltjestoetsen te drukken.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee