Smok G-PRIV 2 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok G-PRIV 2 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok G-PRIV 2 handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok G-PRIV 2 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze gebruikershandleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Smok G-PRIV 2 230W
1x Smok TFV8 X-Baby Beast Tank
1x 0,4Ω V8 X-Baby Q2 Dual Coil
1x 0,2Ω V8 X-Baby T6 Dual Coil
1x Extra Glass Tube
2x Vape Band
1x Siliconen beschermhoes
1x Reserve onderdelen
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding

 

UW SMOK G-PRIV 2 OPLADEN

De Smok G-Priv 2 maakt gebruik van twee losse 18650 Li-on batterijen. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterijen, is het van belang dat deze altijd volledig worden opgeladen, en worden opgeladen voor deze volledig leeg zijn.

U kunt de 18650 Li-on batterijen op 2 manieren opladen. De beste manier is om uw batterijen op te laden via een externe lader. Zo worden tijdens het opladen alleen de batterijen belast, en niet de elektrische sigaret. Indien u de batterijen op wenst te laden via uw MOD, dient u de batterijen eerst in de Smok G-Priv 2 te plaatsen. Dat doet u door de magnetische carbon fire batterijklep los te halen van de MOD. Vervolgens plaatst u de batterijen in het apparaat. Let hierbij goed op dat u de batterijen op de juiste manier plaatst.

Aan de onderkant van de Smok G-Priv 2 vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Smok ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

UW SMOK G-PRIV 2 IN GEBRUIK NEMEN

Clearomizer

De G-Priv beschikt over een 510 aansluiting, waardoor er verschillende clearomizers op geplaatst kunnen worden. U dient een clearomizer te plaatsen alvorens u gebruik kunt maken van het apparaat. Indien u een clearomizer geplaatst heeft, kunnen de volgende meldingen en beveiligingen op het scherm verschijnen:

Beveiligingen

 • NEW COIL: Er is een nieuwe coil unit gedetecteerd terwijl de Smok in TC modus staat. Indien u een nieuwe coil unit geplaatst hebt, kiest u “Y”. Indien u geen nieuwe coil unit heeft geplaatst, kiest u “N”;
 • OHMS TOO LOW: De weerstand is lager dan de minimale waarde (0,05 ohm in TC modus, 0,1 ohm in VM modus). Plaats een andere atomizer;
 • OHMS TOO HIGH: De weerstand is hoger dan 2 ohm en lager dan 10 ohm. Plaats een andere atomizer;
 • ATOMIZER SHORT: Er is kortsluiting ontstaan in de atomizer. Schakel de Smok G-Priv 2 uit en plaats een andere atomizer;
 • CHECK ATOMIZER: De weerstand is hoger dan 1,0 ohm of er is geen atomizer gedetecteerd. Plaats een (nieuwe) atomizer;

In- en uitschakelen

Om uw Smok G-Priv 2 in te schakelen dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Het scherm zal “SMOK” tonen om te laten zien dat het apparaat succesvol ingeschakeld is. Indien u het apparaat uit wilt schakelen, drukt u opnieuw vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop. Nu krijgt u de keuze “Power Off System YES/NO”. Kies “YES” en het apparaat wordt uitgeschakeld.

Inhaleren

Door op de batterijknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los. Indien u de batterijknop langer dan 12 seconden ingedrukt houdt, zal het apparaat stoppen met werken. Laat de batterijknop los en de Smok zal weer werken.

Upgraden

Om altijd over de nieuwste functies te kunnen beschikken, biedt Smok u de mogelijkheid om uw apparaat te upgraden. Hoe u dat doet, leest u hier.

Snelkoppelingen

 • Druk drie keer snel achter elkaar op de batterijknop om de batterijknop op slot te zetten. U kunt nu geen gebruik maken van de batterijknop. Door opnieuw drie keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken, ontgrendelt u het scherm en de batterijknop. Nu kunt u weer gebruik maken van de batterijknop;
 • Houd de Screen Locked Button ingedrukt voor één of twee seconden om het scherm op slot te zetten of van het slot af te halen. Het scherm is nu uitgeschakeld, maar u kunt wel gebruik maken van de batterijknop;
 • Druk, als de batterijknop op slot staat, vijf seconden op de batterijknop om de weerstand langzaam in te stellen.

INSTELLINGEN

Het menu

Als het apparaat is opgestart, komt u in het hoofdmenu. Door middel van het touchscreen kunt u door het menu van de Smok G-Priv 2 navigeren.

Variable Wattage (VW) Modus

Effecten

Door middels het touchscreen op “VW MODE” te drukken, komt u in het variable wattage submenu. Hier kunt u kiezen tussen Max/Min/Hard/Norm/Soft.

Het wattage instellen

U kunt het wattage instellen door op de virtuele pijltjes te drukken. Het wattage is instelbaar van 10 Watt tot en met 230 Watt. Als u de virtuele pijltjestoetsen langer dan één seconde ingedrukt houdt, gaat de waarde snel omhoog- of omlaag. Indien u niets doet, zullen de virtuele pijltjestoetsen verdwijnen.

Schakelen tussen VW/TC modus

Indien u Active uitvinkt, schakelt de G-Priv 2 over naar de Temperature Control modus.

Temperature Control (TC) Modus

Type coil unit

Druk op “TC Mode” om in het temperature control submenu te komen. U kunt nu kiezen welk materiaal coil u gebruikt. U kunt kiezen tussen Titanium, Nickel en Stainless.

Het wattage instellen

Druk middels het touchscreen op Preheat om het wattage naar wens in te stellen. U kunt het wattage naar wens instellen door op de plus- of de minknop te drukken. Het wattage is in te stellen van 10 Watt tot en met 230 Watt.

TCR waarden instellen

Druk op “TCR Setting” om in het submenu te komen. Nu kunt u de TCR waarden naar wens instellen. Dit doet u door op de plus- of de minknop te drukken.

Schakelen tussen VW/TC modus

Indien u ‘Active’ aanvinkt, betekent dit dat de temperature control modus is ingeschakeld.

Puff Data

Druk op “Max Puff” om in het submenu te komen.

 • “Max Puff” betekent dat u een limiet kunt instellen. Dit doet u door op de plus- of de minknop te drukken;
 • Met “Puff Clear” kunt u de tellers op nul zetten;
 • “Puff Already” betekent het aantal trekjes dat u genomen heeft.

Instellingen

Druk op “Screen” om in het submenu te komen.

Schermkleur

Hier kunt u een kleur kiezen voor de interface. Druk op de kleur die u wilt om deze in te stellen.

Scherm time-out

Door middel van de plus- en de minknop kunt u instellen na hoeveel seconden u wilt dat het scherm uitvalt.

Meldingen en beveiliging

De Smok G-Priv 2 beschikt over verschillende beveiligingen en meldingen om veilig gebruik te garanderen. Deze meldingen zijn onderverdeeld in twee categorieën. Het probleem kan namelijk zitten in de batterij of de clearomizer.

Batterij:

 • VOLT TOO HIGH: Het voltage van de batterij is hoger dan 9V. Plaats een andere batterij.
 • BATTERY LOW: Het voltage van de batterij is lager dan 6,4V (de Smok zal uitvallen als het voltage lager dan 3V is of als de MOD al een aantal keer een waarschuwing gegeven heeft).
 • PCBA TOO HOT: De interne temperatuur is te hoog en de MOD zal zichzelf uitschakelen. U kunt de MOD weer gebruiken als deze is afgekoeld.

Clearomizer

 • NEW COIL: Er is een nieuwe coil gedetecteerd terwijl de G-Priv 2 in TC modus staat. Kies “Y” als u inderdaad een nieuwe coil heeft geplaatst en kies “N” indien u gebruik blijft maken van de huidige coil.
 • OHMS TOO LOW: De weerstand van de coil is lager dan de minimale waarde (in TC modus is de minimale waarde 0,05 ohm, in VW modus is de minimale waarde 0,1 ohm). Plaats een andere coil.
 • OHMS TOO HIGH: De weerstand is hoger dan 2 ohm en lager dan 10 ohm. Plaats een andere coil.
 • ATOMIZER SHORT: Er is kortsluiting in de atomizer gedetecteerd. Schakel de G-Priv 2 uit en vervang de coil unit.
 • NO ATOMIZER: De weerstand is hoger dan 10 ohm of er is geen atomizer gedetecteerd. Plaats een coil unit of draai de huidige coil unit los en opnieuw vast.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee