Smok 19 AIO Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Nord AIO 19 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

SMOK Nord AIO 19 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de SMOK Nord AIO 19 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Smok Nord AIO 19
1x 0,6Ω Smok Nord Coil
1x 1,4Ω Smok Nord Coil
1x Micro USB Oplaadkabel

 

UW SMOK NORD AIO 19 OPLADEN

De SMOK Nord AIO 19 beschikt over een batterij met een capaciteit van 1300mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat deze wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Het LED lampje dat in de batterijknop is geïntegreerd, fungeert tevens als batterijindicator. Wanneer u de batterijknop indrukt, zal het lampje oplichten. Kleurt het lampje groen? Dan is de batterijcapaciteit 100% tot 70%. Brandt het lampje oranje, dan is de resterende batterijcapaciteit 69% tot 30%. Wanneer het lampje rood brandt, is de batterij voor minder dan 30% vol. We raden u aan om de batterij op te laden.

Aan de achterkant van de SMOK Nord AIO 19 vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een LED lampje zal oplichten. Als het LED lampje niet meer brandt, is uw batterij volledig opgeladen.

Uw SMOK nord aio 19 gebruiksklaar maken

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de SMOK Nord AIO 19 te plaatsen of te vervangen, dient u het tankje los te draaien van de batterij. Houd de e-sigaret op zijn kop wanneer u dit doet. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u de coil unit loshalen door hem uit de tank te trekken. Wanneer u dat gedaan hebt, kunt u de oude coil weggooien en vervangen voor een nieuwe. Draai daarna de tank terug op de batterij. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

    • Let op: Indien u gebruik maakt van een nieuwe coil unit, dient u deze vijftien minuten in het tankje gevuld met e-liquid te laten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een verbrande smaak.

Uw SMOK Nord AIO 19 vullen met e-liquid

Het vullen van uw SMOK Nord AIO 19 doet u door de top cap van de tank af te schuiven. Dit doet u door op het knopje te drukken en de top cap in de richting van de pijl te drukken. Wanneer u dit gedaan hebt, komen er een langwerpig- en een rond gat vrij. De e-liquid dient u via het langwerpige gat in het tankje te doen. Zorg dat er geen e-liquid in het middelste ronde gat komt. Dit gat dient voor de luchttoevoer. Schuif, wanneer u het tankje hebt voorzien van e-liquid, de top cap terug op de tank. U hebt nu uw SMOK gevuld met e-liquid.

    • Let op:Het is van belang om het tankje 15 minuten te laten staan, zodat de e-liquid goed in de atomizer kan trekken. Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

Uw SMOK nord aio 19

In- en uitschakelen

De SMOK is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Om de SMOK Nord AIO 19 uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Starten met dampen

Zet het mondstuk aan uw lippen, druk op de batterijknop en inhaleer. Zodra u klaar bent met inhaleren, laat u de batterijknop direct los.

Beveiligingen

De SMOK Nord AIO 19 beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. De beveiligingen waarover de SMOK beschikt zijn:

  • 8 Seconds cut-off
  • Beveiliging tegen te laag voltage
  • Batterijbeveiliging
  • Kortsluitingbeveiliging

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee