Kangertech KBOX 70 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Kangertech KBOX 70 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Kanger KBOX 70 Handleiding

Bedankt voor de aanschaf van de Kanger KBOX 70 mod. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Kanger KBOX 70 Body
1x USB oplaadkabel
1x Engelstalige Handleiding

 

UW KANGER KBOX 70 OPLADEN

De Kanger KBOX 70 beschikt over een ingebouwde batterij van 4000mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterijen, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen worden en dat de batterijen worden opgeladen voor deze helemaal leeg zijn. Zorg te aller tijden dat u twee exact dezelfde batterijen van exact het zelfde merk gebruikt. De batterijen dienen altijd samen gebruikt te zijn en worden gebruikt.

Aan de voorkant van de KBOX 70 vindt u een Micro USB poort. Om de batterij op te laden dient u de Micro USB kant van de USB oplaadkabel in de Micro USB poort van de KBOX 70 te steken. De andere kant van de USB oplaadkabel steekt u vervolgens in de USB poort van een AC adapter, welke u vervolgens in het stopcontact doet. U kunt uw KBOX 70 ook opladen via de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. De batterij indicator zal aangeven wanneer het apparaat volledig opgeladen is.

UW KANGER KBOX 70 INSTELLEN

Schakelen tussen verschillende modi

De Kbox 70 kan gebruikt worden in de variable wattage modus of in de temperature control modus (Ni, Ti, SS en NiChrome). Druk, als het apparaat is ingeschakeld, drie keer op de batterijknop om te schakelen tussen de variable wattage modus en de temperature control modus.

Het wattage instellen

Door als u in de variable wattage modus zit op de plus- of op de minknop te drukken, kunt u het wattage in instellen tot de gewenste hoogte.

De temperatuur instellen

Door als u in de temperature control modus zit op de plus- of de minknop te drukken, kunt u de temperatuur instellen tot de gewenste hoogte.

Het display omdraaien

Door, als het apparaat is ingeschakeld, tegelijkertijd voor drie seconden op de plus- en op de minknop te drukken, kunt u het scherm 180 graden laten omkeren. Op eenzelfde manier draait u het scherm weer terug.

Schermweergave modus

Het scherm van de KBOX 70 kan op twee verschillende manieren weergegeven worden. U kunt kiezen voor een donker scherm met witte cijfers, of een licht scherm met zwarte cijfers. Om deze instelling te wijzigen dient u als het apparaat is ingeschakeld tegelijkertijd voor drie seconden op de plusknop en de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u de oude instelling terugzetten.

New coil/old coil

De KBOX 70 gebruikt de weerstand van de coil om de opwarming van de coil te berekenen (temperature control). De KBOX kijkt continue of dezelfde coil nog geïnstalleerd is, of dat er een nieuwe is geplaatst. Het is van belang dat als u een nieuwe atomizer plaatst, u deze plaatst als deze op kamertemperatuur is. Als u dit niet doet, dan kan dat er voor zorgen dat het apparaat een verkeerde berekening maakt u niet de voldoening geeft die u verwacht.

Als u een nieuwe coil geplaatst hebt, verschijnt er “New Coil? UP YES/DOWN NO” in het scherm. Druk, als u inderdaad een nieuwe coil geplaatst hebt, op de plusknop. Hebt u geen nieuwe coil geplaatst? Druk dan op de minknop.

Instellingstoetsen op slot zetten

Door zowel de plus, de min- en de batterijknop tegelijkertijd voor drie seconden ingedrukt te houden, zet u de toetsen op slot. Er zal “Lock” in het display verschijnen. In deze stand kunt u wel dampen, maar zijn de plus- en de minknop vergrendeld. Zo voorkomt u dat u per ongeluk uw instellingen wijzigt. Op eenzelfde manier kunt u de toetsen van het slot afhalen.

Gebruik maken van de elektrische sigaret

Als u damp wilt inhaleren, dient u het mondstuk naar uw mond te brengen, op de batterijknop te drukken en te inhaleren. Laat de batterijknop als u klaar bent met inhaleren, direct weer los.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee