Kangertech EMUS Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Kangertech EMOW elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

KangerTech EMUS Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de KangerTech EMUS elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

2x Kanger EMUS Batterij
2x Kanger EMUS Clearomizer
7x Kanger EMUS Dual Coil Unit
1x Kanger EMUS USB Oplader
1x 230V Adapter
1x Handleiding

 

UW KANGERTECH EMUS OPLADEN

De KangerTech EMUS bezit een batterij met een capaciteit van 550mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor de batterij helemaal leeg is.

Om de batterij van de EMUS op te laden, dient u de batterij los te schroeven van de atomizer base. Als u dit gedaan heeft, pakt u de meegeleverde USB lader en schroeft u de batterij in het daarvoor bestemde deel van de oplader. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort de meegeleverde AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een lampje op de lader zal rood gaan branden. Als het lampje groen kleurt, is uw batterij volledig opgeladen. Het volledig opladen van uw batterij duurt met de meegeleverde lader ongeveer 2 tot 3 uur.

UW KANGERTECH EMUS VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u de clearomizer los te draaien van de atomizer base. Als u dit op de juiste manier gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is uitgerust met een kijkglaasje, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Houd het tankje ietwat schuin en laat de e-liquid langs de zijkant naar binnen lopen. Zorg ervoor dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit is het buisje wat de damp naar uw mond brengt. Vul uw e-sigaret tot iets onder het buisje. Dit om te zorgen dat het tankje niet te vol zit en overstroomt. Schroef de atomizer base terug op het tankje en schroef het geheel op de batterij. Uw KangerTech is nu bijna klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat uw clearomizer als u deze voor het eerst vult ongeveer 5 minuten rusten alvorens u hem gebruikt. Zo kan de e-liquid goed in de coil unit trekken en voorkomt u een verbrande smaak.

UW KANGERTECH EMUS IN GEBRUIK NEMEN

De EMUS is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal een paar keer knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om de EMUS uit te schakelen, dient u eveneens 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

ATOMIZER VERVANGEN

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw KangerTech vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Schroef de clearomizer los van de atomizer base. Schroef vervolgens de oude atomizer eruit. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef het geheel hierna weer in elkaar.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret na het vullen ongeveer 5 minuten rusten. Zo zorgt u er voor dat er genoeg vloeistof in de atomizer is geabsorbeerd en voorkomt u een zogenaamde ‘dry hit’, welke u een verbrande smaak kan geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee