Kangertech EVOD 2 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Kangertech EVOD 2 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

2x Kanger eVod Batterij
2x eVod 2 Clearomizer
7x Kanger Dual Coil Unit 1,8Ω
1x Kanger USB Oplader

 

UW KANGERTECH EVOD 2 OPLADEN

De Kangertech eVod 2 werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 650mAh of 1000mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Om de batterij van uw e-sigaret op te laden, dient u de clearomizer los te draaien van de batterij. Als u dit gedaan heeft, pakt u de meegeleverde USB oplaadkabel. Nu draait u de Kanger eVod batterij in de USB oplader. Draai de batterij niet te strak in de oplader, om schade aan zowel de oplader als aan de batterij te voorkomen. Als u dit gedaan heeft, kunt u de USB aansluiting van de oplaadkabel in de meegeleverde AC adapter steken. De AC adapter steekt u vervolgens in het stopcontact.

Een rood lampje zal oplichten om aan te geven dat de e-sigaret aan het opladen is. Kleurt het lampje groen? Dan betekent dit dat uw eVod batterij volledig opgeladen is.

UW KANGERTECH EVOD 2 GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

De coil unit van uw elektrische sigaret zal zo nu en dan vervangen moeten worden. Wordt de smaak van uw e-sigaret minder of ervaart u een branderige smaak? Dan is het tijd om de coil unit te vervangen. Dat doet u als volgt:

Draai als eerst de clearomizer los van de batterij. Houd het tankje op zijn kop en draai nu de atomizer base los. Zet het tankje op zijn kop neer om te zorgen dat de resterende e-liquid er niet uit loopt. Draai nu de oude atomizer los van de atomizer base. Pak een nieuwe coil unit en draai deze op de atomizer base. Nu kunt u het geheel weer in elkaar schroeven. U heeft nu een atomizer vervangen.

De eVod 2 vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te kunnen gebruiken, dient u deze te vullen met e-liquid. Dat doet u door de clearomizer los te draaien van de batterij. Houd de clearomizer op zijn kop en draai de atomizer base los van het tankje. Als u dit gedaan hebt, kijkt u in het tankje. Als u in het tankje kijkt, ziet u in het midden een buisje. Houd het tankje ietwat schuin en laat de e-liquid via de zijkant in het tankje lopen. Zorg dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit is het buisje dat zorgt voor de luchttoevoer. Als hu het tankje gevuld hebt, kunt u het geheel weer in elkaar schroeven.

    • Let op: Het is van belang om het tankje 10 minuten te laten staan, zodat de e-liquid goed in de atomizer kan trekken. Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een verbrande smaak.

UW KANGERTECH EVOD 2 IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen

Om er voor te zorgen dat de batterij van uw eVod 2 niet leegloopt in uw broekzak of tas, beschikt deze over een beveiliging. Om uw apparaat in te schakelen dient u vijf keer binnen één of twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u de eVod 2 uitschakelen.

U kunt controleren of de e-sigaret is ingeschakeld door op de batterijknop te drukken. Brandt het lampje? Dan is de eVod 2 klaar om te gebruiken!

Inhaleren

Door op de batterijknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de batterijknop na het inhaleren meteen weer los.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee