Justfog Q14 PT Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog Q14 PT elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

JUSTFOG Q14 PT

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog Q14 pass through elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x / 2x Justfog Q14 Clearomizer
1x / 2x Justfog 1453 PT Batterij
2x / 4x Justfog Organic Cotton Coil
1x USB oplaadkabel

DE JUSTFOG Q14 OPLADEN

De Justfog Q14 is uitgerust met een pass trough batterij. Dit betekent dat u tijdens het opladen gebruik kunt blijven maken van uw elektrische sigaret. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat de batterij wordt opgeladen voor hij helemaal leeg is.

Aan de onderkant van de Q14 pass through batterij vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact doet. Ook kunt u uw elektrische sigaret opladen middels de USB poort van uw computer of een ander apparaat. Als u dit gedaan heeft, zal het lampje boven de micro USB poort rood kleuren. Als het lampje blauw kleurt, betekent dit dat uw Q14 PT volledig opgeladen is.

Middels het LED lampje, wat geintegreerd is in de batterijknop, kunt u zien hoeveel batterij capaciteit uw elektrische sigaret nog heeft. Als het lampje wit kleurt, is uw batterij voor meer dan 75% vol. Kleurt het lampje blauw, dan zit uw batterij voor 50% tot 75% vol. Als het lampje groen kleurt, heeft uw batterij nog 25% tot 50% capaciteit. Onder de 25% zal het lampje rood kleuren. Als de resterende batterijlading zeer laag is, zal het LED lampje knipperen of niet meer werken. Dit betekent dat u de batterij onmiddelijk op moet laden. Als de batterij van uw Justfog niet wordt opgeladen voor een langere tijd, bestaat de kans dat de levensduur van uw batterij snel afneemt.

    • Let op: Omdat de Justfog PT batterijen van het Constant Voltage type zijn, blijft het geleverde voltage te allen tijde gelijk. Dit betekent dat de dampafgifte en de smaak gelijk zal blijven, ongeacht uw batterijpercentage.

COIL UNIT PLAATSEN/VERVANGEN

Als u de Justfog Q14 voor het eerst gebruikt, dient u de coil unit te plaatsen voor u kunt starten met dampen. Dit doet u door de batterij los te draaien van het tankje. Zorg dat de metalen ring met de rechthoeken, ofwel de base, aan de batterij blijft zitten. U neemt een coil unit en draait deze met de schroefdraad naar beneden in de base. Schroef hierna het geheel weer in elkaar.

De coil unit van uw elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Als u merkt dat na een aantal weken de smaak van uw Q14 vermindert of branderig gaat smaken, zal de coil unit vervangen moeten worden. Maak de clearomizer los van de batterij, zoals hierboven beschreven. Draai de coil unit uit de metalen ring met rechthoeken. Plaats een nieuwe coil unit. Zet vervolgens het geheel in elkaar. Uw e-sigaret is weer klaar voor gebruik.

    • Let op: Houd bij het gebruik van een nieuwe coil unit uw elektrische sigaret, nadat u deze gevuld heeft, voor twee minuten rechtop, zodat de coil unit de vloeistof goed kan absorberen. Zo voorkomt u een branderige smaak.

DE JUSTFOG Q14 VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te vullen met e-liquid, dient u het tankje van de batterij los te draaien. Zorg hierbij dat de metalen ring met rechthoeken aan de batterij blijft zitten. Als u dit op de juiste manier hebt gedaan, kunt u in het tankje kijken.

Houd het tankje tijdens het vullen ietwat schuin om te voorkomen dat er vloeistof in het middelste buisje terecht komt. Dit is het buisje dat de damp naar uw mond brengt. Doe het tankje niet helemaal vol, maar vul de clearomizer voor ongeveer 80%. Dit om overstroming te voorkomen. Als u dit gedaan heeft, kunt u het geheel weer in elkaar draaien. Uw Justfog Q14 is bijna klaar voor gebruik.

UW JUSTFOG Q14 IN GEBRUIK NEMEN

De Justfog is voorzien van een beveiligingssysteem. Dit om te zorgen dat uw battrij niet per ongeluk leeg loopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om de batterij van uw e-sigaret te activeren, dient u 4x achtereenvolgend snel op de batterijknop te drukken. Bij de vierde keer drukken, zal het LED lampje in de batterij knop even branden. Om de batterij van uw elektrische sigaret uit te zetten, drukt u eveneens 4x op de batterijknop. Nu zal het lampje branden en bij de vierde keer drukken uitgaan.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, het tankje is gevuld met e-liquid en de stroom is ingeschakeld, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruik van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstukje naar uw mond. Vervolgens drukt u het batterijknopje in. Het LED lampje zal branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

    • Let op: De Justfog Q14 PT heeft een zelfbeschermingsfunctie. Als u de batterijknop te lang ingedrukt houdt, wordt deze automatisch geactiveerd. Het LED lampje op de batterijknop zal knipperen en uw e-sigaret schakelt zichzelf uit. Hierdoor wordt oververhitting voorkomen.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee