Justfog P16A Starter Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog P16A Starter elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Justfog P16A Starter Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog P16A Starter Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Justfog J-Easy 3 Batterij
1x Justfog P16A Clearomizer
1x 1,6Ω Justfog Organic Cotton Coil

Justfog P16A OPLADEN

De Justfog P16A Compact Kit is uitgerust met een batterij die beschikt over een capaciteit van 900mAh. Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en dat de batterij wordt opgeladen voor hij helemaal leeg is.

Aan de onderkant van de J-Easy 3 batterij vindt u een Micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de Micro USB kant van een USB oplaadkabel in de Micro USB poort van de elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB kabel in de USB poort van een AC adapter, welke u vervolgens in het stopcontact steekt. U kunt de elektrische sigaret ook opladen via de USB poort van uw computer of een ander apparaat.

Aan de hand van een LED indicator kunt u zien hoe vol uw batterij is. Is het lampje wit, dan is de batterij voor 75% tot 100% vol. Brandt het lampje blauw, dan is de batterij voor 50% tot 74% vol. Als het lampje groen brandt, is de resterende capaciteit van uw batterij nog 15% tot 49%. Als het lampje rood brandt, dient de batterij opgeladen te worden. De resterende batterijcapaciteit is dan minder dan 15%.

De J-Easy 3 batterij beschikt over beveiligingen die kortsluiting, oververhitting en over- of onderladen tegen gaan.

DE JUSTFOG P16A GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen
Om de atomizer te plaatsen of te vervangen dient u het tankje los te draaien van de batterij. Als u dit gedaan heeft, heeft u het tankje in uw handen. Nu dient u het tankje op zijn kop te houden en op het metalen gedeelte te drukken en tegelijkertijd tegen de klok in draaien. Als u dit heeft gedaan, heeft u de atomizer base in uw handen. Draai de coil unit uit de atomizer base en vervang deze voor een nieuwe. Schroef de atomizer base met de nieuwe coil terug op het tankje. Schroef het geheel daarna terug op de batterij.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret als een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.
    • Let op: Een coil unit is een verbruiksproduct. Afhankelijk van uw dampgedrag dient u de coil unit tussen één tot drie weken te vervangen voor een nieuwe.

Uw Justfog P16A vullen met e-liquid
Om uw Justfog P16A te vullen met e-liquid, dient u het tankje los te draaien van de batterij. Als u dit gedaan heeft, heeft u het tankje in uw handen. Nu dient u het tankje op zijn kop te houden en op het metalen gedeelte te drukken en tegelijkertijd tegen de klok in draaien. Als u dit heeft gedaan, kunt u in het tankje kijken. Laat de e-liquid langs de zijkant het tankje inlopen. Zorg dat de e-liquid niet in het middelste buisje terecht komt. Deze zorgt namelijk voor de luchttoevoer. Zorg dus ook dat u het tankje niet te vol doet. Als u dat wel doet, komt de e-liquid alsnog in het middelste buisje terecht. Schroef nu de atomizer base met de coil unit op het tankje. Schroef het geheel daarna terug op de batterij.

UW JUSTFOG P16A IN GEBRUIK NEMEN

De Justfog is voorzien van een beveiligingssysteem. Dit om te zorgen dat uw batterij niet per ongeluk leeg loopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om de batterij van uw e-sigaret te activeren, dient u vijf keer achtereenvolgend snel op de batterijknop te drukken. Om de batterij van uw elektrische sigaret uit te zetten, drukt u eveneens vijf keer op de batterijknop. Om te controleren of u de batterij daadwerkelijk in of uitgeschakeld hebt, kunt u één keer op een de batterijknop drukken. Als er niets oplicht, staat uw P16A uit.

Inhaleren
Door op de vuurknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los.

UW JUSTFOG P16A INSTELLEN

Airflow control
De Justfog P16A is uitgerust met een ring waarmee u de luchttoevoer kan aanpassen naar uw eigen voorkeur. Dit doet u door de geribbelde metalen ring met de klok mee en tegen de klok in te draaien. Let op dat u de luchttoevoer niet helemaal sluit.

Het voltage
Het voltage van de Justfog P16A kan ingesteld worden van 3,4V tot 4,2V en is in drie stappen instelbaar. Door op het kleine, onderste knopje op de batterij te drukken kunt u het voltage instellen. De lichtgevende streepjes op de batterij geven aan welk voltage is ingesteld. Brandt er één streepje, dan is uw Justfog ingesteld op 3,4V. Bij twee streepjes is het apparaat ingesteld op 3,8V en bij drie streepjes is het apparaat ingesteld op 4,2V.

Starten met dampen

Nu de batterij is opgeladen, het tankje is gevuld met e-liquid en de stroom is ingeschakeld, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruik van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstukje naar uw mond. Vervolgens drukt u het batterijknopje in. Het LED lampje zal branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los. Probeer de mogelijkheid tot het veranderen van de luchttoevoer uit en speel met het voltage, om te ervaren welke instelling het beste bij u past.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee