Justfog MINIFIT Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog MINIFIT elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Justfog MINIFIT Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog MINIFIT elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Justfog MINIFIT Batterij
1x Justfog MINIFIT Pod
1x Justfog USB Oplaadkabel
1x Handleiding

 

UW justfog minifit OPLADEN

De Justfog MINIFIT beschikt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 370mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de onderkant van de Justfog MINIFIT elektrische sigaret vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw Justfog MINIFIT te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw Justfog MINIFIT ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Aan de voorkant van de batterij vindt u een batterijknop waarin drie LED lampjes verwerkt zijn. Aan de hand van deze LED lampjes kunt u de resterende capaciteit van uw batterij zien. Wanneer u op de batterijknop drukt, lichten de lampjes op. Branden alle drie de lampjes? Dan is uw batterij voor 100% tot 70% vol. Wanneer er twee lampjes oplichten, is de resterende batterijcapaciteit 70% tot 30%. Brandt er één lampje? Dan is de resterende batterijcapaciteit minder dan 30%. Als alle drie de lampjes vier keer knipperen, is de batterij leeg en dient deze opgeladen te worden.

UW Justfog MINIFIT GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De pod plaatsen of vervangen

De coil unit in de MINIFIT pod is geïntegreerd. Dat betekent dat de coil in de pod niet demontabel is. Indien u merkt dat de smaak minder wordt of dat er minder damp uit de MINIFIT komt, dient u de pod in zijn geheel te vervangen. Om de oude pod te verwijderen, dient u deze voor-, achterwaarts en daarna los te trekken van de batterij. Een nieuwe pod plaatst u door deze op de batterij te drukken.

De pod bijvullen met e-liquid

Om de pod bij te vullen met e-liquid, dient u deze los te halen van de batterij zoals hierboven beschreven staat. Als u dit gedaan hebt, houdt u de pod op zijn kop. Het tankje is afgedekt met een rubberen klepje. Maak het klepje open. Wanneer u dit gedaan hebt, komen de vulgaatjes vrij. Vul de pod en doe het klepje daarna weer dicht. Plaats de pod vervolgens terug op de batterij. U hebt nu uw pod gevuld met e-liquid.

UW Justfog MINIFIT IN GEBRUIK NEMEN

Als u de batterij van uw Justfog MINIFIT is opgeladen en u deze heeft voorzien van een pod, is uw elektrische sigaret klaar voor gebruik.

Batterij in- en uitschakelen

De batterij van de Justfog MINIFIT kunt u inschakelen door vier keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier schakelt u de batterij weer uit.

Inhaleren

Aan de voorkant van de Justfog MINIFIT vindt u de batterijknop. Indien u gebruik wenst te maken van de Moon, dient u het mondstuk naar uw mond te brengen, op het knopje te drukken en tegelijkertijd te inhaleren. Laat, wanneer u klaar bent met inhaleren, de batterijknop meteen weer los.

MELDINGEN EN BEVEILIGING

De Justfog MINIFIT beschikt over verschillende meldingen en beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De meldingen en beveiligingen waarover de Justfog MINIFIT beschikt zijn:

  • Beveiliging tegen kortsluiting: Alle drie de lampjes knipperen drie keer;
  • Beveiliging tegen verkeerd geplaatste pod: De batterijindicatoren knipperen twee keer;
  • Beveiliging tegen oververhitting: De drie lampjes knipperen tien keer wanneer u de batterijknop langer dan tien seconden ingedrukt houdt. De Justfog zal zichzelf automatisch uitschakelen.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee