Justfog Compact14 Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog Compact14 Kit elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

JUSTFOG Compact 14 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de JUSTFOG Compact 14. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Justfog Compact 14 Batterij
1x Justfog Q14 clearomizer
1x Justfog Organic Cotton Coil 1,6Ω
3x Micro Usb oplaadkabel

 

Uw JUSTFOG Compact 14 Opladen

De JUSTFOG Compast 14 werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1500mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat deze wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Aan de voorkant van de JUSTFOG Compact 14 vindt u een Micro Usb poort. Om de batterij van de Compact 14 op te laden, dient u de Micro Usb kant van de meegeleverde oplaadkabel in de Micro Usb poort van de Justfog te steken. De andere kant van de kabel steekt u in een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de Usb poort van een ander apparaat dat stroom afgeeft.

Aan de bovenkant van de Compact 14 vindt u drie LED lampjes. Deze lampjes dienen onder andere als batterij indicator. Branden alle drie de lampjes? Dan is uw batterij voor 100% tot 70% vol. Wanneer er twee lampjes branden, is de resterende batterijcapaciteit 70% tot 30%. Is de batterijcapaciteit lager dan 30%? Dan brandt er nog één lampje. Wanneer de drie lampjes vier keer knipperen, is uw batterij volledig leeg en dien deze opgeladen te worden.

    • Let op: De batterij beschikt over de constant voltage functie. Dat betekent dat ongeacht hoe vol uw batterij is, deze altijd evenveel spanning afgeeft.

Uw JUSTFOG Q14 clearomizer gebruiksklaar maken

De coil unit plaatsen of vervangen

Als u de Justfog Q14 voor het eerst gebruikt, dient u de coil unit te plaatsen voor u kunt starten met dampen. Dit doet u door de batterij los te draaien van het tankje. Zorg dat de metalen ring met de rechthoeken, ofwel de base, aan de batterij blijft zitten. U neemt een coil unit en draait deze met de schroefdraad naar beneden in de base. Schroef hierna het geheel weer in elkaar.

De coil unit van uw elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Als u merkt dat na een aantal weken de smaak van uw Q14 vermindert of branderig gaat smaken, zal de coil unit vervangen moeten worden. Maak de clearomizer los van de batterij, zoals hierboven beschreven. Draai de coil unit uit de metalen ring met rechthoeken. Plaats een nieuwe coil unit. Zet vervolgens het geheel in elkaar. Uw e-sigaret is weer klaar voor gebruik.

    • Let op: Houd bij het gebruik van een nieuwe coil unit uw elektrische sigaret, nadat u deze gevuld heeft, voor 2 minuten rechtop, zodat de coil unit de vloeistof goed kan absorberen. Zo voorkomt u een branderige smaak.

Uw JUSTFOG Q14 vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te vullen met e-liquid, dient u het tankje van de batterij los te draaien. Zorg hierbij dat de metalen ring met rechthoeken aan de batterij blijft zitten. Als u dit op de juiste manier hebt gedaan, kunt u in het tankje kijken.

Houd het tankje tijdens het vullen ietwat schuin om te voorkomen dat er vloeistof in het middelste buisje terecht komt. Dit is het buisje dat de damp naar uw mond brengt. Doe het tankje niet helemaal vol, maar vul de clearomizer voor ongeveer 80%. Dit om overstroming te voorkomen. Als u dit gedaan heeft, kunt u het geheel weer in elkaar draaien. Uw Justfog Q14 is bijna klaar voor gebruik.

Uw JUSTFOG Compact 14 in gebruik nemen

In- en uitschakelen

De JUSTFOG Compact 14 is voorzien van een beveiligingssysteem. Dit om te zorgen dat uw batterij niet per ongeluk leeg loopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om de batterij van uw e-sigaret te activeren, dient u vier keer achtereenvolgend snel op de batterijknop te drukken. Bij de vierde keer drukken, zal de LED verlichting vier keer knipperen om aan te geven dat de JUSTFOG is ingeschakeld. Om de batterij van uw elektrische sigaret uit te zetten, drukt u eveneens vier keer op de batterijknop. Nu zal het lampje branden en bij de vierde keer drukken uitgaan.

Starten met dampen

Nu de batterij is opgeladen, het tankje is gevuld met e-liquid en de batterij is ingeschakeld, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruik van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstukje naar uw mond. Vervolgens drukt u het batterijknopje in. De drie LED lampjes zullen nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

Beveiligingen en eigenschappen

De JUSTFOG Compact 14 beschikt over verschillende beveiligingen en eigenschappen om veiligheid te kunnen garanderen. De beveiligingen en eigenschappen waarover de JUSTFOG beschikt zijn:

  • Atomizer protection: Wanneer u langer dan 10 seconden aan het mondstuk zuigt, zullen de drie LED lampjes zes keer knipperen, waarna de spanning automatisch wegvalt;
  • Beveiliging tegen kortsluiting:Wanneer er kortsluiting ontstaat, zullen het eerst een het derde LED lampje drie keer knipperen;
  • Verkeerd geplaatste clearomizer:Wanneer alle drie de LED lampjes drie keer knipperen, is de clearomizer onjuist geplaatst.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee