Justfog C601 Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog C601 Kit elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

JUSTFOG C601 STARTER KIT HANDLEIDING

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog C601 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x C601 Batterij
1x POD
1x USB oplaadkabel

 

UW JUSTFOG C601 OPLADEN

De Justfog C601 beschikt over een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 650mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de zijkant van de Justfog C601 elektrische sigaret vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw Justfog C601. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in de USB poort van uw computer of van een ander apparaat. U kunt uw Justfog ook via het stopcontact opladen. U dient de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

De batterij indicator, die geïntegreerd is in de batterijknop, geeft de resterende batterijcapaciteit aan. Brandt het lampje wit? Dan is de batterij van de Justfog nog 100% tot 70% vol. Als het lampje blauw brandt, is de batterij nog 70% tot en met 30% vol. Bij een rood lampje, is de batterij nog 30% tot 0% vol. Indien het rode lampje zes keer knippert, is de batterij leeg en dient deze te worden opgeladen.

UW JUSTFOG C601 GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

De Justfog C601 heeft geen losse clearomizer, maar beschikt over een POD systeem met een geïntegreerde coil unit. Dat betekent dat wanneer de Justfog geen damp meer geeft of een verbrande smaak geeft, u de POD in zijn geheel dient te vervangen. Het verwijderen van de oude POD doet u door deze van de batterij af te klikken. U hoeft hiervoor geen knopjes in te drukken. Om een nieuwe POD te plaatsen, dient u deze simpelweg op de batterij te drukken. Als u dit gedaan hebt, hebt u een nieuwe POD geplaatst.

Uw Justfog C601 vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te vullen met e-liquid, dient u de POD los te trekken van de C601. Haal daarna het rubberen dekseltje los van de POD. Steek de naald van het naaldflesje in het vulgaatje van de POD en laat de e-liquid in de POD lopen. Druk het rubberen dekseltje terug in de POD en duw daarna de POD terug op de batterij. Laat uw Justfog nu vijf minuten rusten, zodat de coil unit de e-liquid goed kan absorberen. U hebt uw Justfog C601 nu voorzien van e-liquid.

    • Let op: De Justfog C601 maakt gebruik van een POD systeem en is geschikt voor gebruik van nicotine salts. Door gebruik te maken van e-liquids gebaseerd op nicotine salts, kunt u hoge nicotine gehaltes dampen. Zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat.

UW JUSTFOG C601 IN GEBRUIK NEMEN

Als u de batterij van uw Justfog is opgeladen en u deze heeft voorzien van een gevulde POD, is uw elektrische sigaret klaar voor gebruik.

De Justfog C601 inschakelen

U kunt de Justfog C601 inschakelen door vier keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u de Justfog weer uitschakelen.

Inhaleren

De Justfog C601 elektrische sigaret wordt geactiveerd wanneer u aan het mondstukje zuigt. Dat betekent dat er, buiten de aan- en uitknop, geen knopjes aan de Justfog C601 zitten die u dient in te drukken om het apparaat te kunnen gebruiken. U hoeft slechts aan het mondstukje van de Justfog C601 te zuigen om de damp te kunnen inhaleren.

Meldingen en beveiliging

De Justfog C601 beschikt over verschillende meldingen en beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De meldingen en beveiligingen waarover de Justfog C601 beschikt zijn:

Meldingen

  • 10 second cut-off: Wanneer het LED lampje vier keer wit, blauw, rood knippert, is de 10 seconds cut out bereikt.
  • Short circuit protection: Wanneer het LED lampje twee keer wit, blauw en rood knippert, betekent het dat er kortsluiting is gedetecteerd.
  • POD verkeerd geplaatst: Wanneer het LED lampje vier keer wit knippert, betekent dat dat de POD niet goed geplaatst is.

Beveiligingen

  • Beveiliging tegen kortsluiting
  • Beveiliging tegen overladen
  • Beveiliging tegen onderladen
  • Beveiliging tegen oververhitting
  • Beveiliging tegen een te hoog voltage

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee