Joyetech UNIMAX 22 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech UNIMAX 22 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech UNIMAX 22 handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech UNIMAX 22. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

wat zit er in de doos

1x UNIMAX 22 Batterij
1x UNIMAX 22 Clearomizer
2x BFL Kth 0,5Ω DL. Head
1x Reserve tankglaasje
2x Reserve rubberen ringen
2x Extra stickers
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Handleiding

 

Uw Joyetech UNIMAX 22 Opladen

De Joyetech UNIMAX beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 2200mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de achterkant van de UNIMAX vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Joyetech ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Om uw resterende batterijcapaciteit te zien, brandt er in de vuurknop een lampje als u deze ingedrukt heeft. U kunt het volgende schema aanhouden:

  • 100% - 60%: Lampje blijft branden
  • 59% - 30%: Lampje knipert
  • 29% - 10%: Lampje knippert snel
  • 9% - 1%: Lampje blijft knipperen

Uw Joyetech UNIMAX 22 Gebruiksklaar Maken

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de Joyetech UNIMAX 22 te plaatsen of te vervangen, dient u de clearomizer los te draaien van de batterij. Dat doet u door de onderkant van de elektrische sigaret vast te houden en de bovenkant tegen de klok in los te draaien. Als u dit gedaan heeft, kunt u de oude coil unit verwijderen. Draai er vervolgens een nieuwe coil unit op en schroef het geheel weer in elkaar. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret als een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.

Uw Joyetech UNIMAX 22 vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u de bovenkant van het tankje af te draaien. Dat doet u door de bovenste ring tegen de klok in te draaien. Als u dit gedaan hebt, ziet u een metalen bovenkant met een ring in het midden en aan de zijkant twee sleuven. Vul het tankje met een e-liquid naar keuze door één van de sleuven aan de zijkant. Draai het geheel terug in elkaar. Uw elektrische sigaret is klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

Uw Justfog FOG1 in gebruik nemen

In- en uitschakelen

De UNIMAX 22 beschikt over een beveiliging die er voor zorgt dat uw batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw apparaat in te schakelen dient u 5 keer binnen 1 tot 2 seconden op de vuurknop te drukken. Het LED-lampje op uw apparaat zal 5 keer knipperen om aan te geven dat het apparaat klaar is voor gebruik. Op eenzelfde manier kunt u het apparaat uitschakelen.

Direct Output en Constant Voltage

Druk, als het apparaat is uitgeschakeld, lang op de vuurknop om te schakelen tussen Direct Output en Constant Voltage. Direct Output betekent dat de batterij altijd de maximale spanning geeft. Naarmate uw batterij verder leeg gaat, neemt ook de spanning af. Bij Constant Voltage geeft uw batterij, ongeacht hoeveel resterende capaciteit deze nog heeft, altijd dezelfde spanning. Als uw apparaat op Direct Output staat, zal het lampje in de vuurknop wit branden. Staat uw apparaat op Constant Voltage, dan kleur het lampje oranje.

Inhaleren

Door op de vuurknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los.

Beveiliging

Om veilig gebruik te kunnen garanderen beschikt de UNIMAX 22 over verschillende beveiligingen. De beveiligingen waarover de UNIMAX beschikt zijn:

   • Atomizer beveiliging
   • Kortsluiting beveiliging
   • Laag voltage beveiliging
   • Weerstandsdetectie

Tot Slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee