Joyetech Exceed X Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech Exceed X elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech Exceed X Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech Exceed X elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Joyetech Exceed X Batterij
1x Joyetech Exceed X Atomizer
1x Joyetech EX 1,2Ohm Coil
1x Joyetech EX-M 0,4Ohm Coil
1x Extra glass tube
1x Reserve onderdelen
1x USB-C oplaadkabel
1x Handleiding

 

Uw Joyetech Exceed X Opladen

De Joyetech Exceed X beschikt over een batterij met een capaciteit van 1000mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat deze wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Aan de voorkant van de Joyetech Exceed X vindt u een USB-C poort. Om de batterij op te laden, dient u de USB-C kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de USB-C poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter, welke u vervolgens in het stopcontact of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Aan de voorkant van de Exceed X vindt u de LED-batterijindicator. Op deze indicator kunt u zien of de batterij wordt opgeladen, en hoe vol uw batterij nog is. Brandt het lampje groen? Dan is uw batterij 100% tot 60% vol. Wanneer het lampje blauw brandt, is dit 59% tot 30%. Bij een rood lampje is de resterende capaciteit 29% of lager. U dient de batterij op te laden.

Uw Joyetech Exceed X gebruiksklaar maken

De coil unit plaatsen of vervangen

Als u de coil unit wilt plaatsen of vervangen, dient u de tank los te draaien van de atomizer base. Dat doet u door de tank op zijn kop te houden en de atomizer base tegen de klok in los te draaien. Wanneer u dit gedaan heeft kunt u de coil unit los schroeven en vervangen voor een nieuwe. Schroef het geheel weer terug in elkaar.

    • Let op: Indien u gebruik maakt van een nieuwe coil unit, dient u deze tien tot vijftien minuten in een gevuld tankje te laten rusten alvorens u de e-sigaret gebruikt. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een verbrande smaak.

Uw Joyetech Exceed X vullen met e-liquid

De Joyetech Exceed X beschikt over een top fill systeem en heeft een kinderslot. Indien u de Exceed wilt vullen met e-liquid, dient u op de top cap te drukken en deze tegelijkertijd tegen de klok in van de tank te draaien. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het tankje kijken. Vul het tankje in de ruimte tussen het middelste buisje en het glas. Het middelste buisje is voor de luchttoevoer. Hier mag geen e-liquid in terecht komen.

Uw Joyetech Exceed X in gebruik nemen

In- en uitschakelen

De Joyetech Exceed X is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. De LED indicator zal vijf keer knipperen om aan te geven dat de batterij ingeschakeld is. Om de Exceed X uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Het instellen van de power modes

De Joyetech Exceed X beschikt over een functionaliteit waarbij u de mogelijkheid hebt om de spanning van de batterij in te stellen. De batterij is instelbaar in drie verschillende modi, namelijk High (H), Medium (M) en Low (L). U kunt schakelen tussen de verschillende modi door, wanneer de batterij is ingeschakeld, drie keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Het lampje zal dan drie keer knipperen in het groen (High), blauw (Medium) of rood (Low) om aan te geven welke modus u kiest.

Starten met dampen

Zet het mondstuk aan uw lippen, druk op de batterijknop en inhaleer. Zodra u klaar bent met inhaleren, laat u de batterijknop direct los.

Beveiligingen

De Joyetech Exceed X beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te kunnen garanderen. De beveiligingen waarover de Exceed beschikt zijn:

  • Weerstandsrange:Indien de weerstand hoger is dan 3 ohm is, knippert het lampje langzaam 10 keer wanneer u op de batterijknop drukt. Wanneer de weerstand lager dan 0,3 ohm is, knippert het lampje drie keer snel om aan te geven dat de output te laag is en er kans is op kortsluiting.
  • Atomizer protection: Wanneer u langer dan tien seconden op de batterijknop drukt, zal het indicatielampje 10 keer knipperen, waarna de spanning wegvalt.
  • Kortsluiting beveiliging: Wanneer er kortsluiting ontstaat, zal de spanning wegvallen en het LED lampje drie of vijf keer knipperen.
  • Te laag voltage beveiliging: Wanneer het voltage van de Joyetech Exceed X lager is dan 3,3V, zal de batterij indicator vijf keer knipperen en de spanning wegvallen. U dient uw batterij op te laden alvorens u de Exceed X opnieuw kunt gebruiken.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee