Joyetech Exceed D19 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech D19 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech exceed D19 handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech exceed D19 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Joyetech Exceed D19 Batterij
1x Joyetech Exceed D19 Clearomizer
1x 0,5Ω Joyetech EX Coil
1x 1,2Ω Joyetech EX Coil
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen

 

UW JOYETECH EXCEED D19 OPLADEN

De Joyetech EXCEED D19 beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 1500mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de achterkant van de EXCEED D19 vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Joyetech ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet. Het indicatielampje zal rood blijven branden en uitgaan als de batterij volledig opgeladen is.

Aan de batterij indicator kunt u zien hoeveel percentage uw batterij nog bevat. Is uw batterij nog 60% tot 100% vol, dan blijft het lampje branden als u een trekje genomen hebt. Is uw batterij voor 30% tot 59% vol, dan zal het lampje langzaam knipperen. Bij 10% tot 29% knippert het lampje iets sneller. Als uw batterij bijna leeg is (0% tot 9%), dan knippert het lampje vlug en dient u het apparaat op te laden.

UW JOYETECH EXCEED D19 GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen
Om de coil unit van de Joyetech EXCEED te plaatsen of te vervangen, dient u de top cap los te draaien en het glazen buisje los te halen. Schroef de atomizer los en vervang deze waar nodig voor een nieuwe. Druppel twee druppels e-liquid op het katoen van de atomizer en schroef het geheel in elkaar.

De EXCEED D19 vullen met e-liquid
Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u de bovenkant van het tankje af te draaien. Dat doet u door de bovenste ring tegen de klok in te draaien. Als u dit gedaan hebt, ziet u aan de binnenkant een buisje. Laat de e-liquid aan de zijkant van het tankje naar binnen lopen en zorg dat de e-liquid niet in het buisje terecht komt. Deze is namelijk voor de luchttoevoer. Draai het geheel terug in elkaar. Uw elektrische sigaret is klaar voor gebruik.

    • Let op: Het is van belang om het tankje 15 minuten te laten staan, zodat de e-liquid goed i de atomizer kan trekken. Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

DE JOYETECH EXCEED D19 IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen
De EXCEED beschikt over een beveiliging die er voor zorgt dat uw batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw apparaat in te schakelen dient u 5 keer binnen 1 tot 2 seconden op de vuurknop te drukken. Het LED-lampje op uw apparaat zal 5 keer knipperen om aan te geven dat het apparaat klaar is voor gebruik. Op eenzelfde manier kunt u het apparaat uitschakelen.

Direct Output en Constant Voltage
Druk, als het apparaat is uitgeschakeld, lang op de vuurknop om te schakelen tussen Direct Output en Constant Voltage. Direct Output betekent dat de batterij altijd de maximale spanning geeft. Naarmate uw batterij verder leeg gaat, neemt ook de spanning af. Bij Constant Voltage geeft uw batterij, ongeacht hoeveel resterende capaciteit deze nog heeft, altijd dezelfde spanning. Als uw apparaat op Direct Output staat, zal het lampje in de vuurknop wit branden. Staat uw apparaat op Constant Voltage, dan kleur het lampje oranje.

Inhaleren
Door op de vuurknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los.

Beveiligingen

Om veilig gebruik te kunnen garanderen beschikt de EXCEED D19 over verschillende beveiligingen. De beveiligingen waarover de Joyetech EXCEED beschikt zijn:

  • Kortsluiting beveiliging: 1. Het apparaat schakelt zichzelf direct uit. Door het apparaat op te laden, kunt u de Joyetech opnieuw activeren. 2. Kortsluiting voor activatie: Het lampje knippert vijf keer en het apparaat valt uit. 3. Kortsluiting tijdens gebruik: Het lampje knippert 3 keer voor het apparaat zichzelf reset.
  • Atomizer beveiliging: Als u langer dan 15 seconden op de knop drukt, zal het apparaat zichzelf uitschakelen en zal het lampje 10 keer knipperen. Laat de knop los, en het lampje zal stoppen met knipperen.
  • Laag voltage beveiliging: Als de batterij een spanning heeft van 3,3V of lager, zal het lampje 40 keer knipperen waarna het apparaat zichzelf uitschakelt.
  • Weerstandsdetectie: 1. Als de weerstand 3,5 ohm of meer is, brandt het lampje langzaam als u op het knopje drukt. 2. Als de weerstand 0,2 ohm of lager is, knippert het lampje vijf keer snel om een lage uitgangsspanning of kortsluiting aan te geven.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee