Joyetech Exceed Box Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech Exceed Box elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech Exceed Box Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech Exceed Box elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Joyetech Exceed Box MOD
1x Joyetech D22C Clearomizer
1x 0,5Ω Joyetech EX Coil
1x 1,2Ω Joyetech EX Coil
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Setje rubberen O-ringen

 

UW JOYETECH EXCEED BOX OPLADEN

De Joyetech EXCEED Box beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 3000mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de zijkant van de EXCEED Box vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw Joyetech ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet. Het indicatielampje zal rood blijven branden en uitgaan als de batterij volledig opgeladen is.

Aan de batterij indicator kunt u zien hoeveel percentage uw batterij nog bevat. Is uw batterij nog 81% tot 100% vol, dan toont de indicator vijf streepjes. Is uw batterij voor 61% tot 80% vol, dan toont de indicator vier streepjes. Bij 41% tot 60% staan er drie streepjes. Als uw batterij 21% tot 40% bevat, dan ziet u twee streepjes staan. Is uw batterij bijna leeg, dan ziet u één streepje staan en dient u het apparaat op te laden.

UW JOYETECH EXCEED BOX GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

Om de coil unit van de Joyetech EXCEED te plaatsen of te vervangen, dient u de top cap los te draaien en het glazen buisje los te halen. Schroef de atomizer los en vervang deze waar nodig voor een nieuwe. Druppel twee druppels e-liquid op het katoen van de atomizer en schroef het geheel in elkaar.

De EXCEED D22C vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u de bovenkant van het tankje af te draaien. Dat doet u door de bovenste ring tegen de klok in te draaien. Als u dit gedaan hebt, ziet u aan de binnenkant een buisje. Laat de e-liquid aan de zijkant van het tankje naar binnen lopen en zorg dat de e-liquid niet in het buisje terecht komt. Deze is namelijk voor de luchttoevoer. Draai het geheel terug in elkaar. Uw elektrische sigaret is klaar voor gebruik.

    • Let op: Het is van belang om het tankje 15 minuten te laten staan, zodat de e-liquid goed in de atomizer kan trekken. Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een verbrande smaak.

DE JOYETECH EXCEED BOX IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen

De EXCEED beschikt over een beveiliging die er voor zorgt dat uw batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw apparaat in te schakelen dient u 5 keer binnen 1 tot 2 seconden op de vuurknop te drukken. Het LED-lampje op uw apparaat zal 5 keer knipperen om aan te geven dat het apparaat klaar is voor gebruik. Op eenzelfde manier kunt u het apparaat uitschakelen.

Direct Output en Constant Voltage

Druk, als het apparaat is uitgeschakeld, drie keer op de batterij om te schakelen tussen Direct Output en Constant Voltage. Direct Output betekent dat de batterij altijd de maximale spanning geeft. Naarmate uw batterij verder leeg gaat, neemt ook de spanning af. Bij Constant Voltage geeft uw batterij, ongeacht hoeveel resterende capaciteit deze nog heeft, altijd dezelfde spanning. Als uw apparaat op Direct Output staat, zal het lampje in de batterijknop wit branden. Staat uw apparaat op Constant Voltage, dan kleur het lampje oranje.

Inhaleren

Door op de batterijknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de batterijknop na het inhaleren meteen weer los.

BEVEILIGING

Om veilig gebruik te kunnen garanderen beschikt de EXCEED Box over verschillende beveiligingen. De beveiligingen waarover de Joyetech EXCEED beschikt zijn:

  • Kortsluiting beveiliging: 1. Het apparaat schakelt zichzelf direct uit. Door het apparaat op te laden, kunt u de Joyetech opnieuw activeren. 2. Kortsluiting voor activatie: Het lampje knippert vijf keer en het apparaat valt uit. 3. Kortsluiting tijdens gebruik: Het lampje knippert drie keer voor het apparaat zichzelf reset.
  • Atomizer beveiliging: Als u langer dan 15 seconden op de knop drukt, zal het apparaat zichzelf uitschakelen en zal het lampje 10 keer knipperen. Laat de knop los, en het lampje zal stoppen met knipperen.
  • Laag voltage beveiliging: Als de batterij een spanning heeft van 3,3V of lager, zal het lampje 40 keer knipperen waarna het apparaat zichzelf uitschakelt.
  • Weerstandsdetectie: 1. Als de weerstand 3,5 ohm of meer is, brandt het lampje langzaam als u op het knopje drukt. 2. Als de weerstand 0,2 ohm of lager is, knippert het lampje vijf keer snel om een lage uitgangsspanning of kortsluiting aan te geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee