Joyetech eRoll Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eRoll elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech eRoll Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eRoll. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x eRoll Portable Charging Case (PCC)
1x eRoll MAC Batterij
3x eRoll Cartridge
1x eRoll PCC oplaadkabel
1x AC Adapter
1x Handleiding

 

Uw Joyetech eRoll Opladen

De Joyetech eRoll werkt op een ingebouwde batterij. De eRoll wordt geleverd met een Portable Charging Case (PCC) die beschikt over een externe batterij. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat deze wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Aan de onderkant van de PCC vindt u een Usb poort. Om de PCC op te laden dient u de Usb aansluiting van de USB oplaadkabel in de Usb poort van de PCC te steken. De andere kant van de oplaadkabel steekt u in de USB poort van een ander apparaat of in de USB poort van een AC adapter, welke u vervolgens in het stopcontact steekt. Het apparaat zal nu opladen en een rood lampje zal branden.

Om de eRoll e-sigaret op te laden, dient u deze in de PCC te plaatsen. Wanneer u dit op de juiste manier hebt gedaan, zal de batterij zich volledig opladen.

Uw Joyetech eRoll gebruiksklaar maken

De coil unit plaatsen of vervangen

De eRoll werkt met navulbare cartridges die beschikken over een verwisselbare coil. Wanneer de smaak van de eRoll minder wordt en de coil unit is versleten, dient u de coil unit te vervangen. De coil unit zit in de atomizer base. Het vervangen van de coil unit doet u door het tankje los te halen van de batterij. Draai het tankje hiervoor een kwartslag tegen de klok in en trek deze vervolgens los. Nu ziet u de coil unit. Trek deze los. Plaats nu een nieuwe op de batterij. Draai nu de atomizer base terug op de batterij. U hebt nu een coil unit geplaatst.

    • Let op: Indien u gebruik maakt van een nieuwe coil unit, dient u deze vijf minuten gevuld te laten rusten alvorens u de elektrische sigaret gebruikt. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een verbrande smaak.

Uw eRoll vullen met e-liquid

Wanneer u de cartridge wens te vullen, dient u de cartridge aan het mondstuk uit de houder te trekken. Houd de cartridge op zijn kop. Pak nu het naaldflesje met e-liquid en steek de naald in het siliconen tankdopje en vul de cartridge. Doe de cartridge niet te vol, maar vul deze tot ongeveer 80% om lekkage te voorkomen. Zet, wanneer u de cartridge gevuld hebt, het geheel weer in elkaar. U hebt nu uw cartridge gevuld.

Uw Joyetech eRoll in gebruik nemen

Starten met dampen

Wanneer u de Joyetech eRoll hebt opgeladen, voorzien hebt van een coil unit en voorzien hebt van e-liquid, is hij klaar voor gebruik. De eRoll beschikt niet over knopjes. Het systeem wordt automatisch ingeschakeld wanneer u aan het mondstukje zuigt. Houd er wanneer u een trekje neemt van de eRoll rekening mee dat uw vingers de luchtgaatjes aan de onderkant van de cartridge niet bedekken. Op deze manier kan er geen zuurstof langs de coil, kan deze erg warm worden.

Beveiligingen en eigenschappen

De Joyetech eRoll beschikt over verschillende beveiligingen en eigenschappen om veiligheid te kunnen garanderen. De beveiligingen en eigenschappen waarover de eRoll beschikt zijn:

  • Atomizer protection
  • Beveiliging tegen kortsluiting
  • Beveiliging tegen onderladen

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee