Joyetech eMode Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eMode elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech eMode Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eMode elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

2x eMode Mondstukje
1x Joyetech eMode Atomizer
2x Joyetech C2 Atomizer Head
1x eMode Control Head
1x eMode Batterij Huis
1x Sanyo 16650 2100mAh Lithium Batterij
1x USB Kabel
1x Joyetech AC Adapter
1x Handleiding

 

DE JOYETECH EMODE OPLADEN

De Joyetech eMode werkt op een losse 16650 batterij, welke een capaciteit heeft van 2100mAh. Om de batterij op te kunnen laden, dient u deze in de eMode te plaatsen. Dat doet u door de batterijklep aan de onderkant van de eMode tegen de klok in los te draaien van de batterijhuls. Plaats nu de batterij. Let er goed op dat u de batterij op de juiste manier plaatst. Draai vervolgens de batterijklep terug op de batterijhuls.

Steek nu de Micro USB kant van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort op de eMode. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van de AC adapter, welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een LED lampje zal rood branden. Als het LED lampje groen brandt, is uw batterij volledig opgeladen.

DE JOYETECH EMODE VULLEN MET E-LIQUID

Voor u gebruik kunt maken van de Joyetech eMode, dient u deze te vullen met e-liquid. Schuif het mondstuk van de bovenste afsluitring en draai vervolgens de afsluitring tegen de klok in los. In de buitenste ring van het tankje zitten twee gaatjes. Vul de vloeistof uitsluitend via deze gaatjes. Op alle andere plekken zal de liquid er uit lopen. Vul het tankje tot de bovenkant van het glaasje. Schroef de afsluitring terug op de tank. Let op: vast is vast! Plaats het mondstuk terug op de afsluitring.

    • Let op: Laat uw tankje nooit minder dan 10% e-liquid bevatten, om lekkage te voorkomen.

UW JOYETECH EMODE IN GEBRUIK NEMEN

De eMode is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om de eMode uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Variabel Voltage/Variabel Wattage

De Joyetech eMode beschikt over vier verschillende modi, namelijk Variabel Voltage, Variabel Wattage, Real-time Variable Voltage en Real-time Variable Wattage. Om deze modi aan te passen dient u op de volgende manier te handelen: Schakel de elektrische sigaret uit door vijf keer binnen één tot twee seconden op de batterijknop te drukken. Houd de batterijknop ingedrukt en draai aan de ring aan de onderkant van de eMode om de gewenste instelling te kiezen. In de Variabel Voltage (VV) mode kunt u de uitgangsspanning instellen tussen 3,3 en 5,0 Volt. In de Variabel Wattage (VW) mode kunt u de uitgangsstroom instellen tussen 4,5 en 11 Watt.

Door de eMode aan te sluiten op uw computer en gebruik te maken van de My Vapor Record software kunt u ook gebruik maken van de Real-time Variable Voltage (RVV) en Real-time Variable Wattage (RVW) modes. In de RVV mode kunt u de spanning over tijd instellen. Dit geeft de mogelijkheid om bij het indrukken van de knop te beginnen met een hoge spanning om zo veel mogelijk damp te produceren waarna de spanning langzaam zakt om te voorkomen dat de atomizer droog wordt.

De RVW mode werkt gelijk aan de RVV mode. Echter, regelt u dan het wattage. In de RVW mode kunt u drie verschillende profielen opslaan. RVW1, RVW2 en RVW3. Op deze wijze is het mogelijk om voor drie verschillende soorten e-liquid het ideale profiel te maken zodat de smaak van de liquid het beste tot zijn recht komt.

    • Let op: Als u uw elektrische sigaret in de variable voltage modus hebt staan, betekent dit dat de batterij minder spanning afgeeft naarmate hij minder vol is. Dit resulteert in een verminderde dampafgifte.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na, het zuigen aan het mondstukje, direct weer los.

ATOMIZER VERVANGEN

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw eMode vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden.

De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Schroef het tankje van de batterij. Houd het tankje vervolgens op zijn kop. Draai de bovenste ring – de atomizer base – los van het tankje. Schroef vervolgens de oude atomizer van de atomizerbase. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret na het vullen vijf minuten rusten. Zo zorgt u er voor dat er genoeg vloeistof is geabsorbeerd en voorkomt u een zogenaamde ‘dry hit’, welke u een branderige smaak kan geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee