Joyetech eGo Twist+ D19 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo Twist+ D19 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech eGo Twist+ D19 handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de eGo Twist+ D19 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Joyetech eGo Twist+ Batterij
1x Joyetech NotchCoil 0,25Ω
1x Joyetech BF Atomizer Head 0,5Ω SS316
1x Joyetech BF Atomizer Head 1,5Ω Clapton
1x Joyetech USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen

UW JOYETECH EGO TWIST+ OPLADEN

De Joyetech eGo Twist+ bezit een batterij met een capaciteit van 1500mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt, en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Om te kunnen zien hoe vol uw batterij is, dient u te kijken naar het LED lampje in de batterijknop. Als u deze knop indrukt, zal het lampje branden. Blijft deze branden? Dan is uw batterij voor 60% tot 100% vol. Als het lampje langzaam knippert, is de batterij voor 30% tot 59% vol. Wanneer uw batterij 10% tot 29% vol is, zal het lampje sneller knipperen en wanneer uw batterij bijna leeg is, zal het lampje heel snel knipperen.

Op de zijkant van de batterij van de eGo Twist+ vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Het LED lampje, welke is geïntegreerd in de batterij knop, zal branden. Als deze gestopt is met branden, is uw batterij volledig opgeladen.

    • Let op: Houd er rekening mee dat het opladen via de computer of een ander apparaat langer duurt dan wanneer u uw elektrische sigaret via het stopcontact oplaadt. Aangeraden wordt om een AC adapter te gebruiken.

DE JOYETECH EGO TWIST+ D19 IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen
De Joyetech eGo Twist+ D19 beschikt over een beveiliging die er voor zorgt dat uw batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw apparaat in te schakelen dient u 5 keer binnen 1 tot 2 seconden op de vuurknop te drukken. Het LED-lampje op uw apparaat zal 5 keer knipperen om aan te geven dat het apparaat klaar is voor gebruik. Op eenzelfde manier kunt u het apparaat uitschakelen.

Schakelen tussen Variable Wattage en BYPASS mode
De eGo Twist+ D19 heeft 2 modi om in te dampen: de Variable Wattage modus en de BYPASS modus. Om te schakelen tussen deze modi dient u aan de ring die zich aan de onderkant van de batterij bevindt te draaien. In de Variable Wattage modus kunt u, middels de draairing, het wattage instellen van 5 tot 30 Watt. Het indicatie lampje in de batterijknop zal wit kleuren voor 2 seconden om aan te geven dat u in VW modus zit. In BYPASS mode wordt de spanning van de batterij direct naar de atomizer head geleidt. Er dient in deze stand gebruik gemaakt te worden van coil units met een weerstand van 0,2 Ohm tot en met 3,5 Ohm. Als u naar BYPASS modus schakelt zal het indicatielampje 2 seconden oranje kleuren.

Airflow instellen
De ring onder het mondstuk dient voor het regelen van de luchttoevoer. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. De luchttoevoer zal het grootst zijn, wanneer de markeringen boven elkaar staan.

Inhaleren
Door op de vuurknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los.

Beveiligingen

Om veilig gebruik te kunnen garanderen beschikt de eGo Twist+ D19 over verschillende beveiligingen. De beveiligingen waarover de D19 beschikt zijn:

  • Atomizer beveiliging: Als u langer dan 10 seconden op de vuurknop drukt, zal het lampje in de vuurknop 10 keer knipperen, waarna de elektrische sigaret zichzelf uitschakelt.
  • Kortsluiting beveiliging: Voor het dampen: Het lampje in de vuurknop knippert 5 keer achter elkaar, waarna het apparaat zichzelf uitschakelt. Tijdens het dampen: Het lampje in de vuurknop knippert 3 keer.
  • Laag voltage beveiliging: Als het voltage lager is dan 3,3V, zal het lampje 40 keer knipperen, waarna de spanning wegvalt.
  • Weerstandsdetectie: Als de weerstand hoger is dan 5,0 Ohm, zal het LED-lampje langzaam knipperen als u op de vuurknop drukt. Als de weerstand lager is dan 0,2 Ohm, zal het LED-lampje 5 keer snel knipperen om aan te geven dat er een lage output is of dat er kortsluiting is.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee