Joyetech eGo ONE TFTA Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo ONE TFTA elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech eGo ONE TFTA handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo ONE TFTA elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Joyetech eGo ONE TFTA Batterij
2x 0,6Ω Joyetech ProCL Atomizer Heads (15W - 30W)
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen

 

UW JOYETECH EGO ONE TFTA OPLADEN

De eGo ONE TFTA beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 2300mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen, en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Aan de achterkant van de TFTA vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB oplaadkabel in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de USB poort van de kabel in uw computer of in een ander apparaat. U kunt uw elektrische sigaret ook via het stopcontact opladen. U dient de USB aansluiting van de USB oplaadkabel dan in een AC adapter te steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet.

Als u dit gedaan heeft, zal er een lichtje gaan branden. Wanneer uw apparaat volledig is opgeladen, zal het lampje uit gaan.

Om uw resterende batterijcapaciteit te zien, brandt er na iedere hijs een lampje. U kunt het volgende schema aanhouden:

 • 60-100%          Het lampje blijft branden
 • 30-59%            Het lampje knippert langzaam
 • 10-29%            Het lampje knippert matig
 • 0-9%                Het lampje knippert snel

UW JOYETECH EXCEED D19 GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen
Om de coil unit van de Joyetech eGo ONE TFTA te plaatsen of te vervangen, dient u de clearomizer los te draaien van de batterij. Dat doet u door de onderkant van de elektrische sigaret vast te houden en de bovenkant tegen de klok in los te draaien. Als u dit gedaan heeft, kunt u de oude coil unit verwijderen. Draai er vervolgens een nieuwe coil unit op en schroef het geheel weer in elkaar. U hebt nu een nieuwe coil unit geplaatst.

  • Let op: Laat uw elektrische sigaret als een nieuwe coil unit geplaatst hebt en u deze net gevuld hebt 10 tot 15 minuten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u dat u een brandende smaak krijgt.

De EXCEED D19 vullen met e-liquid
Om uw elektrische sigaret te voorzien van e-liquid, dient u de bovenkant van het tankje af te draaien. Dat doet u door de bovenste ring tegen de klok in te draaien. Als u dit gedaan hebt, kunt u in het lege tankje kijken. Vul het tankje met een e-liquid naar keuze. Zorg dat de e-liquid niet in het middelste buisje komt, maar laat de e-liquid langs de zijkant het tankje inlopen. Draai het geheel terug op de elektrische sigaret. Uw elektrische sigaret is klaar voor gebruik.

  • Let op: Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

DE JOYETECH EGO ONE TFTA IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen
De eGo AIO ONE TFTA beschikt over een beveiliging die er voor zorgt dat uw batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw apparaat in te schakelen dient u vijf keer binnen één tot twee seconden op de vuurknop te drukken. Het LED-lampje op uw apparaat zal vijf keer knipperen om aan te geven dat het apparaat klaar is voor gebruik. Op eenzelfde manier kunt u het apparaat uitschakelen.

Direct Output en Constant Voltage
Druk, als het apparaat is uitgeschakeld, lang op de vuurknop om te schakelen tussen Direct Output en Constant Voltage. Direct Output betekent dat de batterij altijd de maximale spanning geeft. Naarmate uw batterij verder leeg gaat, neemt ook de spanning af. Bij Constant Voltage geeft uw batterij, ongeacht hoeveel resterende capaciteit deze nog heeft, altijd dezelfde spanning. Als uw apparaat op Direct Output staat, zal het lampje in de vuurknop wit branden. Staat uw apparaat op Constant Voltage, dan kleur het lampje oranje.

Inhaleren
Door op de vuurknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los.

Beveiligingen

Om veilig gebruik te kunnen garanderen beschikt de EXCEED D19 over verschillende beveiligingen. De beveiligingen waarover de Joyetech EXCEED beschikt zijn:

 • Kortsluiting beveiliging: 1. Het apparaat schakelt zichzelf direct uit. Door het apparaat op te laden, kunt u de Joyetech opnieuw activeren. 2. Kortsluiting voor activatie: Het lampje knippert vijf keer en het apparaat valt uit. 3. Kortsluiting tijdens gebruik: Het lampje knippert 3 keer voor het apparaat zichzelf reset.
 • Atomizer beveiliging: Als u langer dan 15 seconden op de knop drukt, zal het apparaat zichzelf uitschakelen en zal het lampje 10 keer knipperen. Laat de knop los, en het lampje zal stoppen met knipperen.
 • Laag voltage beveiliging: Als de batterij een spanning heeft van 3,3V of lager, zal het lampje 40 keer knipperen waarna het apparaat zichzelf uitschakelt.
 • Weerstandsdetectie: 1. Als de weerstand 3,5 ohm of meer is, brandt het lampje langzaam als u op het knopje drukt. 2. Als de weerstand 0,2 ohm of lager is, knippert het lampje vijf keer snel om een lage uitgangsspanning of kortsluiting aan te geven.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee