Joyetech eGo ONE Mini Handleiding

Joyetech eGo ONE Mini Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo ONE Mini elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Joyetech eGo ONE Mini Batterij
1x Joyetech eGo ONE Mini Clearomizer
1x eGo ONE CL Atomizer Head 0,5Ω
1x eGo ONE CL Atomizer Head 1,0Ω
1x Joyetech eGo ONE Drip Tip Metaal
1x Joyetech USB Cable
1x Joyetech AC Adapter

 

UW JOYETECH EGO ONE MINI OPLADEN

De Joyetech eGo ONE bezit een batterij met een capaciteit van 850mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Op de batterij van de eGo ONE Mini vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een rood lampje naast de Micro USB poort zal gaan knipperen. Als het LED lampje niet meer knippert en vervolgens uitgaat, is uw batterij volledig opgeladen. Het duurt ongeveer 1,5 uur voor uw batterij volledig opgeladen is.

    • Let op: Houd er rekening mee dat het opladen via de computer of een ander apparaat langer duurt dan wanneer u uw elektrische sigaret via het stopcontact oplaadt. Aangeraden wordt om een AC adapter te gebruiken.

DE JOYETECH EGO ONE VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient de clearomizer losgedraaid te worden van de batterij. Houd de clearomizer op zijn kop en draai de ring los.

Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Vul het tankje van uw elektrische sigaret voor ongeveer 70%. Schroef de ring weer terug op de clearomizer en schroef het geheel weer op de batterij. Uw eGo ONE Mini is bijna klaar voor gebruik.

UW JOYETECH EGO ONE MINI IN GEBRUIK NEMEN

De eGo is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal vijf keer knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om de eGo ONE uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

AIRFLOW CONTROL

De ring onder de clearomizer dient voor het regelen van de luchttoevoer. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. De luchttoevoer zal het grootst zijn, wanneer de markeringen boven elkaar staan. Als u de luchttoevoer volledig open heeft staan, kan er direct over de longen worden geïnhaleerd. Als u de luchttoevoer kleiner maakt, kunt u de damp eerst in de mond nemen voor u deze inhaleert.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

    • Let op: Probeer de mogelijkheid tot het veranderen van de luchttoevoer uit, om te kijken wat het beste bij u past.

ATOMIZER VERVANGEN

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw eGo ONE Mini vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Schroef de clearomizer open zoals u dat gewend bent met het vullen. Schroef vervolgens de oude atomizer los van de onderste ring. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret na u deze gevuld hebt met e-liquid 5 tot 10 minuten rusten. Zo zorgt u er voor dat er genoeg vloeistof is geabsorbeerd en voorkomt u een zogenaamde ‘dry hit’, welke u een branderige smaak kan geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee