Joyetech eGo CC Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo CC elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech Ego CC Handleiding

 

Hoe werkt de Ego CC elektrische sigaret?

De Joyetech Ego CC elektrische sigaret bestaat uit een paar hoofd-onderdelen, namelijk een (1) verwisselbaar mondstuk, (2) een tankje voor de vloeistof, (3) een atomizer houder , de (4) atomizer (het verwarmings-elementje) (5) De atomizer base, waar de atomizer met de atomizer houder in geplaatst worden en (6) de batterij of accu die het verwarmings-elementje van stroom voorziet. Het verwarmings-elementje (atomizer) zet de vloeistof in het tankje om naar damp die u kunt inhaleren.

 Joyetech Ego CC onderdelen

1. Batterij opladen

Om uw elektrische sigaret in gebruik te nemen dient u eerst de batterij of accu op te laden zodat de atomizer de vloeistof om kan zetten naar damp. (1) Steek de AC adapter in het stopcontact. (2) Neem de USB lader om deze op de AC adapter aan te sluiten. Het lampje op de AC adapter brandt rood en het lampje op de USB lader brandt groen. (3) Neem de accu en schroef deze met de klok mee op de USB lader. Vast is vast! Wanneer de batterij van de elektrische sigaret nog niet geheel geladen is, zal het lampje op de USB lader rood branden. Is de batterij of accu opgeladen, dan kleurt het lampje op de USB lader groen. (4)

 Het opladen van een Joyetech eGo CC batterij

Let op! Wanneer van de bovenstaande volgorde van aansluiten wordt afgeweken kan het zijn dat het lampje op de USB lader niet groen brandt als de batterij is opgeladen.

 

2. Vloeistof toevoegen aan de elektrische sigaret

(1) Neem de atomizer en plaats deze in de atomizer houder. (2) Druk de atomizer houder met atomizer in de atomizer base en (3) draai deze op de atomizer base.(4) Houd het tankje vast bij het mondstuk (plattere gedeelte) zodat u het tankje op zijn kop vast heeft. Duw de tip van het flesje in het tankje en vul het tankje tot ongeveer de rand van het glaasje met vloeistof.

(5) Schroef het gevulde tankje op de atomizer base.

 Vloeistof toevoegen aan de Joyetech eGo CC

3. De elektrische sigaret gebruiken

Wanneer de accu is opgeladen en de clearomizer is gevuld, bent u klaar om te dampen! Schroef de batterij van de USB lader (tegen de klok in) om deze vervolgens op de body te draaien. (met de klok mee!)

Elke batterij voor de Ego CC is uitgerust met een beveiliging zodat de elektrische sigaret niet aan kan gaan wanneer dat niet gewenst is. (Bijvoorbeeld in de buurt van kinderen, in uw tas of in uw jaszak.) Om de beveiliging aan of uit te zetten drukt u binnen 1 a 2 seconden vijf keer het knopje in dat op de accu zit. Het knopje zal een paar keer oplichten zodat u weet in welke modus de batterij staat.

Wanneer u nu het knopje op de batterij indrukt zult u het lampje zien branden.

Om de vloeistof goed in de atomizer te laten dringen is het van belang dat u de eerste paar haaltjes voorzichtig en niet te lang maakt. Bijvoorbeeld een trekje van 1 a 2 seconden. (Druk het knopje op de batterij niet onnodig lang in omdat hierdoor de atomizer kan verbranden.)

Experimenteer met de duur en de kracht van het inhaleren omdat het voor iedereen persoonlijk is wat het beste resultaat geeft. Veel damp plezier!

 

De batterij of accu

Elke JoyeTech Ego-CC batterij is tegenwoordig uitgerust met een variabele voltage output. Dit houd in dat de batterij een normale stand heeft EN een stand waarbij het maximale voltage wordt benut. Hierdoor is de accu sneller leeg maar kan deze meer damp genereren.

Om de accu of batterij aan of uit te schakelen heeft JoyeTech hier een beveiliging voor gemaakt. Dit voorkomt dat de batterij bijvoorbeeld aan kan gaan wanneer de elektrische sigaret in uw tas zit.

Druk 5x snel (binnen 1 a 2 seconde) op het knopje tot deze blauw knippert. Dit is het teken dat de batterij aan (of uit) staat. Wanneer u nu het knopje ingedrukt houd zal u zien dat deze wit of geel brandt.

Gebruik van variabel voltage 1. Schakel de batterij UIT door 5x snel (binnen 1 a 2 seconde) op het knopje te drukken. 2. Houd het knopje 5 seconde lang ingedrukt tot deze weer gaat knipperen. 3. Schakel de batterij weer aan. (5x snel op het knopje drukken.)

De batterij staat in Variable Output modus als het knopje tijdens gebruik geel/oranje oplicht.

Om uw batterijen een zo lang mogelijke levensduur te geven is het raadzaam de batterij altijd helemaal leeg te maken en op te laden. Net als alle oplaadbare batterijen die er bestaan.

Laat de batterij niet vallen. Net als uw telefoon is de batterij voorzien van hardware die bij schokken of stoten beschadigd kan raken. Hierop bieden wij uiteraard geen garantie.

 

Tips

 • Om optimaal gebruik te maken van de elektrische sigaret kunt u het beste na elke vulling van het mondstukje de elektrische sigaret van binnen even schoon maken met een doekje of wattenstaafje. Spoel het mondstukje uit met wat water en laat drogen voordat u deze vult met een andere smaak vloeistof.
 • Zorg dat de batterij altijd geheel wordt opgeladen om een langer gebruik te garanderen.
 • Probeer diverse smaken en nicotine hoeveelheden om te bekijken welke het beste bij u past.
 • Bewaar de vloeistof op een donkere, koele plaats.
 • Wanneer u vijf maal snel achter elkaar op het knopje van de elektrische sigaret drukt, zal deze net als een telefoon in beveiligde modus overgaan zodat u de elektrische sigaret in uw tas of jaszak mee kan nemen. Nogmaals 5x snel achter elkaar drukken en de beveiliging is gedeactiveert.

 

Waarschuwing

 • Bij geval van inslikken van de vloeistof direct overvloedig water drinken.
 • Vloeistof buiten bereik van kinderen en huisdieren houden.
 • Niet gebruiken tijdens zwangerschap, borstvoeding of bij overgevoeligheid voor glycerine.
 • Het roken van een elektrische sigaret door personen onder de 18 jaar wordt sterk afgeraden.

 

Disclaimer

 • Rookwinkel.nl is in geen geval aansprakelijk voor enige vorm van schade aan materialen, mensen of huisdieren bij gebruik van een elektrische sigaret.
 • Heeft u vragen, opmerkingen of bent u niet tevreden met het geleverde product? Neem dan contact op met rookwinkel.nl via [email protected]
 • Niets uit deze handleiding mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Rookwinkel.nl
 • Aan de informatie in deze handleiding kunnen geen rechten worden ontleend en Rookwinkel.nl neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee