Joyetech eGo C Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo C elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech eGo-C Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo-C elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

2x Joyetech eGo-C Upgrade Batterij
5x C1 Atomizer (verdamper)
5x Joyetech eGo Tank Cartridge
2x Atomizer Basis
2x Atomizer Cover
2x eGo-C Siliconen Tank Kapje
2x eGo-C Siliconen Tank Dopje
1x Joyetech eGo USB Lader
1x Joyetech AC Adapter
1x Joyetech Pouch

 

DE JOYETECH EGO-C OPLADEN

De Joyetech eGo-C beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 650mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Om de eGo-C op te kunnen laden, dient u als eerst de meegeleverde AC-adapter in het stopcontact te steken. Vervolgens steekt u de USB-poort van de meegeleverde USB-oplaadkabel in de AC-adapter. Wanneer u dat gedaan hebt, kunt u de batterij los te draaien van de clearomizer. Als u dit gedaan hebt, kunt u de batterij met de klok mee in de meegeleverde oplader draaien. Draai de batterij niet te strak in de oplader. Vast is vast! Een LED lampje zal rood branden. Als het LED lampje groen brandt, is uw batterij volledig opgeladen.

    • Let op: Wanneer van de bovenstaande volgorde van aansluiten wordt afgeweken, kan het zijn dat het lampje op de USB-lader niet groen brandt als de batterij volledig is opgeladen.

DE JOYETECH EGO-C VULLEN MET E-LIQUID

Om de eGo-C te vullen, dient u het mondstuk, wat tevens het tankje is, los te trekken van de elektrische sigaret. Houd het tankje ondersteboven en spuit met een naaldflesje e-liquid in het tankje. Vul het tankje voor ongeveer 80%. Wanneer u het tankje voor meer dan 80% vult, is de kans op lekkage groot! Wanneer u het tankje hebt gevuld, drukt u deze terug op de e-sigaret. Druk het tankje goed aan zodat deze mooi aansluit.

    • Let op: Laat het tankje nooit helemaal leeg gaan! Wanneer dit wel gebeurt, kan de coil unit geen e-liquid absorberen en geeft deze een verbrande smaak.

UW JOYETECH EGO-C IN GEBRUIK NEMEN

De eGo-C is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om de eGo-C uit te schakelen, dient u eveneens 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

De eGo-C wordt geleverd met een upgrade batterij welke u de mogelijkheid biedt te wisselen tussen twee voltage standen. Normaal gesproken geeft de batterij dezelfde, constante spanning en dus dezelfde dampproductie, ongeacht hoe vol uw batterij nog is. Wilt u liever dat uw batterij de maximaal mogelijke spanning geeft om zo veel mogelijk damp te genereren? Schakel de batterij dan uit. Druk nu op de batterij knop tot het LED lampje knippert. De kleur van het LED lampje geeft aan in welke modus uw batterij staat. Kleurt het lampje blauw, dan staat uw batterij in de constant voltage modus. Kleurt het lampje geel, dan staat uw batterij in de variable voltage modus.

    • Let op: Als u uw elektrische sigaret in de variable voltage modus hebt staan, betekent dit dat de batterij minder spanning afgeeft naarmate hij minder vol is. Dit resulteert in een verminderde dampafgifte.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

ATOMIZER/COIL UNIT VERVANGEN

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw eGo-C vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Om de coil unit te vervangen, dient u het tankje los te draaien van de batterij. Houdt, wanneer u dit gedaan hebt, de clearomizer op zijn kop. Draai nu de zilveren ringtegen de klok in los. U hebt nu de atomizer base in uw handen.

De coil unit is het zilveren kleine onderdeeltje dat op de atomizer base geschroefd zit. Schroef de oude atomizer/coil unit tegen de klok in los van de atomizerbase. Pak een nieuwe atomizer/coil unit en draai deze met de klok mee op de atomizer base. Schroef vervolgens de clearomizer terug op de batterij. U hebt nu een nieuwe atomizer/coil unit geplaatst.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret na het vullen twee tot vijf minuten rusten. Zo zorgt u er voor dat er genoeg vloeistof is geabsorbeerd en voorkomt u een zogenaamde ‘dry hit’, welke u een branderige smaak kan geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee