Joyetech eGo AIO D16 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo AIO D16 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech eGo AIO D16 Handleiding

Wat zit er in de doos

1x Joyetech eGo AIO D16
1x Joyetech eGo AIO D16 Atomizer Base
2x BF SS316-0,6ohm MTL Atomizer head
2x Joyetech eGo AIO mondstuk
1x Joyetech Micro USB oplaadkabel

 

Uw Joyetech eGo AIO D16 Opladen

De Joyetech eGo AIO D16 bezit een batterij met een capaciteit van 1500mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt.

Aan de zijkant van de eGo AIO D16 vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een LED lampje zal gaan branden. Als het LED lampje niet meer brandt, is uw batterij volledig opgeladen.

    • Let op: Houd er rekening mee dat het opladen via de computer of een ander apparaat langer duurt dan wanneer u uw elektrische sigaret via het stopcontact oplaadt. Aangeraden wordt om een AC adapter te gebruiken.

De Joyetech eGo AIO D16 vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient de atomizer base losgedraaid te worden van de batterij met het geïntegreerde tankje. De eGo AIO D16 is voorzien van een kinderslot. Om de atomizer base los te kunnen draaien, dient u op het kapje te drukken alvorens u hem tegen de klok in opendraait.

Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is uitgerust met een kijkglaasje, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Op de zijkant vindt u een markering. Vul het tankje van uw elektrische sigaret, maar doe dit niet verder dan de markering. Dit om te zorgen dat het tankje niet te vol zit en overstroomt. Druppel tevens een paar druppels e-liquid in de bovenkant atomizer head als u deze voor het eerst gebruikt, om te voorkomen dat deze verbrandt.

Schroef de atomizer head aan de atomizer base. Om de atomizer base met de atomizer head terug in de batterij te schroeven, dient u deze met de klok mee te draaien en wederom op het kapje te drukken. Uw eGo AIO D16 is nu bijna klaar voor gebruik.

Uw Joyetech eGo AIO D16 in gebruik nemen

De eGo AIO D16 is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal 5x knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om de eGo AIO D16 uit te schakelen, dient u eveneens 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

    • Let op: U kunt zelf bepalen welke kleur het LED lampje van uw eGo AIO D16 heeft. Druk hiervoor wanneer uw batterij uitgeschakeld is op de batterijknop, tot het LED lampje blijft branden. Druk dan op het knopje om te kiezen tussen rood, geel, groen, blauw, indigo, wit, paars of geen lampje. Wacht vervolgens tot het lampje uitgaat. Het LED lampje is nu ingesteld naar de kleur van uw keuze.

Airflow Control

Het kapje van de atomizer base dient voor het regelen van de luchttoevoer. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. De luchttoevoer zal het grootst zijn, wanneer de markeringen boven elkaar staan.

Beginnen met Dampen

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

    • Let op: Probeer de mogelijkheid tot het veranderen van de luchttoevoer uit om te kijken wat het beste bij u past.

Atomizer Head vervangen

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw eGo AIO vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Schroef de atomizer base los van de batterij. Schroef vervolgens de oude atomizer eruit. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

    • Let op: Druppel voor u de nieuwe atomizer plaatst een paar druppels e-liquid in de atomizer. Zo zorgt u er voor dat er genoeg vloeistof is geabsorbeerd en voorkomt u een zogenaamde ‘dry hit’, welke u een branderige smaak kan geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee