Joyetech eCab Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eCab elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Joyetech eCab Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Joyetech eGo-C elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

1x Batterij behuizing
1x Atomizer Body
2x Joyetech eCab Batterij
3x Joyetech eCab Tank Cartridge
2x C1 Atomizer (verdamper)
2x Siliconen mondstukje
2x Reserve siliconen tank dopje
1x Joyetech eCab Batterij Oplader
1x Joyetech AC Adapter
1x Handleiding

 

DE JOYETECH ECAB OPLADEN

De Joyetech eCab beschikt over een batterij met een capaciteit van 350mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt.

Om de eCab op te kunnen laden, dient u onderkant van de batterijomvang los te draaien en de verwisselbare batterij er uit te halen. Doe de batterij in de meegeleverde batterij oplader en steek de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een LED lampje op de adapter zal rood branden. Als het LED lampje groen brandt, is uw batterij volledig opgeladen.

    • Let op: Er zijn 2 batterijen meegeleverd, zodat u altijd een reserve batterij klaar voor gebruik hebt als uw batterij leeg is en opgeladen dient te worden.

DE JOYETECH ECAB VULLEN MET E-LIQUID

Om de eCab te vullen, dient u het mondstuk, wat tevens het tankje is, los te maken van de elektrische sigaret. Houd het tankje ondersteboven en spuit met een naaldflesje e-liquid in het tankje. Doe het tankje terug in uw e-sigaret. Druk het tankje goed aan zodat deze mooi aansluit.

    • Let op: Laat uw tankje nooit minder dan 10% e-liquid bevatten, om lekkage te voorkomen.

UW JOYETECH ECAB IN GEBRUIK NEMEN

Voor u de eCab kunt gebruiken, dient u de batterij in de batterijbehuizing te doen. Om de batterij in de behuizing te doen, dient u het batterijklepje los te draaien van de batterijbehuizing. Dat doet u door het gouden dopje een kwartslag tegen de klok in te draaien en daarna los te trekken van de batterijbehuizing. U kunt nu in de batterijbehuizing kijken. Plaats de batterij in de behuizing en druk deze voorzichtig aan. Let goed op de min- en de pluspool om er voor te zorgen dat u de batterij op de juiste manier plaatst! Druk, wanneer u de batterij in de behuizing geplaatst hebt, het gouden batterijklepje terug op de batterijbehuizing en draai deze een kwartslag met de klok mee. U hebt nu de batterij geplaatst.

De eCab is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om de eCab uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

ATOMIZER VERVANGEN

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw eCab vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich in het bovenste gedeelte van de e-sigaret. Schroef de bovenkant van de e-sigaret los van de batterij. Haal de oude atomizer eruit. Wanneer u dit gedaan hebt, kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar. U hebt nu een nieuwe atomizer geplaatst.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret na het vullen twee tot vijf minuten rusten. Zo zorgt u er voor dat er genoeg vloeistof is geabsorbeerd en voorkomt u een zogenaamde ‘dry hit’, welke u een branderige smaak kan geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee