Bedankt voor het aanschaffen van de iClear 16 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

iClear16 Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de iClear16 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

2x eGo v2 Batterij
2x Innokin iTaste16 Dual Coil Clearomizer
2x Innokin iTaste16 Dual Coil Unit
1x eGo USB Lader
1x eGo Slim 230V Adapter
1x Large Etui
1x Nederlandstalige Handleiding

 

UW ICLEAR16 OPLADEN

De iClear16 werkt op een ingebouwde eGo v2 batterij die beschikt over een capaciteit van 650mAh of 9000mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig wordt opgeladen en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Om de batterij van uw e-sigaret op te laden, dient u de clearomizer los te draaien van de batterij. Als u dit gedaan heeft, pakt u de meegeleverde USB oplaadkabel. Nu draait u de iClear16 batterij in de USB oplader. Draai de batterij niet te strak in de oplader, om schade aan zowel de oplader als aan de batterij te voorkomen. Als u dit gedaan heeft, kunt u de USB aansluiting van de oplaadkabel in de meegeleverde AC adapter steken. De AC adapter steekt u vervolgens in het stopcontact.

De eGo v2 batterij beschikt over een batterij indicator, waarop u de resterende batterijcapaciteit kunt zien. Heeft het lampje een witte kleur, dan is de batterij meer dan 50% vol. Is het lampje lichtblauw, dan is de batterij 10% tot 50% vol. Brand het lampje donker blauw, dan is de batterij bijna leeg. Knippert het lampje, dan is de batterij helemaal leeg en dient deze opgeladen te worden.

Het opladen duurt met de meegeleverde oplader drie tot vier uur.

UW ICLEAR16 GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen

De coil unit van uw elektrische sigaret zal zo nu en dan vervangen moeten worden. Wordt de smaak van uw e-sigaret minder of ervaart u een branderige smaak? Dan is het tijd om de coil unit te vervangen. De coil unit van de Innokin iTaste16 Dual Coil clearomizer is verwisselbaar. Om de coil unit te verwisselen, dient u de onderkant van de clearomizer los te draaien. Als u dat gedaan hebt, hebt u de coil unit in uw handen. Plaats nu een nieuwe en schroef het geheel weer in elkaar.

De Innokin iTaste16 Dual Coil vullen met e-liquid

Om uw elektrische sigaret te kunnen gebruiken, dient u deze te vullen met e-liquid. Dat doet u door het mondstukje los te draaien van de clearomizer. Als u dit gedaan hebt, kijkt u in het tankje. Als u in het tankje kijkt, ziet u in het midden een buisje. Houd het tankje ietwat schuin en laat de e-liquid via de zijkant in het tankje lopen. Zorg dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit is het buisje dat zorgt voor de luchttoevoer. Als hu het tankje gevuld hebt, kunt u het geheel weer in elkaar schroeven.

    • Let op: Het is van belang om het tankje vijf minuten te laten staan, zodat de e-liquid goed in de atomizer kan trekken. Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een verbrande smaak.

UW ICLEAR16 IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen

Om er voor te zorgen dat de batterij van uw iClear16 niet leegloopt in uw broekzak of tas, beschikt deze over een beveiliging. Om uw apparaat in te schakelen dient u vijf keer binnen één of twee seconden op de batterijknop te drukken. Op eenzelfde manier kunt u de iClear16 uitschakelen.

U kunt controleren of de e-sigaret is ingeschakeld door op de batterijknop te drukken. Brandt het lampje? Dan is de iClear16 klaar om te gebruiken!

Inhaleren

Door op de batterijknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de batterijknop na het inhaleren meteen weer los.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het van belang dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter daarom aandachtig door om verrassingen te voorkomen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee