VaporLinQ Cig-a-LinQ Pro Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de VaporLinQ Cig-a-LinQ Pro elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Vaporlinq cig-a-linq pro Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de VaporLinQ Cig-a-Linq Pro. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat ZIT ER IN DE DOOS

1x VaporLinq Cig-a-Linq Pro PCC
1x VaporLinq Cig-a-Linq Pro Batterij
3x VaporLinq Cig-a-Linq Pro Clearomizer
1x VaporLinq Cig-a-Linq Pro 230V AC Adapter
1x VaporLinq Cig-a-Linq Pro USB Kabeltje
1x VaporLinq Cig-a-Linq Pro Mini USB Lader

 

De Vaporlinq cig-a-linq pro OPLADEN

De Vaporlinq bezit een batterij met een capaciteit van 90mAh. De meegeleverde Portable Charger Case beschikt over een capaciteit van 1100mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt.

Aan de onderkant van de PCC vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van de PCC te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een batterij indicator zal oplichten en aangeven voor hoeveel procent deze is gevuld. De elektrische sigaret wordt opgeladen zodra deze in de PCC wordt geplaatst. Het LCD scherm licht dan op en laat de oplaadstatus en de batterijduur zien. Als de batterij geheel is opgeladen, stopt de PCC automatisch met opladen.

U kunt de batterij van de e-sigaret ook apart opladen. Dit doet u door de batterij los te draaien van de clearomizer. Vervolgens schroeft u de batterij in de USB adapter. Deze doet u vervolgens in een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

DE vaporlinq cig-a-linq pro VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient het bovenste deel van het tankje geschroefd te worden. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is uitgerust met een kijkglaasje, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Plaats het flesje met e-liquid in de ruimte tussen het glas en het middelste buisje. Vul het tankje voor ongeveer 80%. Dit om te zorgen dat het tankje niet te vol zit en overstroomt. Zorg dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Schroef het mondstuk terug op het tankje. Uw Vaporlinq cig-a-linq pro is nu bijna klaar voor gebruik.

Beginnen met dampen

Nu de batterij is opgeladen en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. De e-sigaret activeert automatisch als u aan het mondstukje zuigt. Een LED lampje aan het einde van uw Vaporlinq zal branden als u een trekje neemt. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens zuigt u aan het mondstukje en inhaleert u de damp.

    • Let op: Breng de e-sigaret, indien u een nieuwe clearomizer gebruikt, met een paar korte trekjes op gang.

Atomizer vervangen

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Vaporlinq vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de clearomizer, welke u in zijn geheel moet vervangen. Schroef de clearomizer los van de batterij. Schroef vervolgens een nieuwe clearomizer op de batterij. Uw Vaporlinq is klaar voor gebruik.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee