Vaporesso Veco One Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Veco ONE elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Vaporesso Veco One Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Vaporesso Veco One elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x Vaporesso Veco ONE Batterij
1x Vaporesso Veco Tank
1x 0,3Ω Ceramic EUC Veco Coil
1x 0,3Ω Clapton EUC Veco Coil
1x Micro USB oplaadkabel
1x Reserve onderdelen

 

UW VAPORESSO VECO ONE OPLADEN

De Vaporesso Veco One beschikt over een batterij met een capaciteit van 1500mAh. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat deze wordt opgeladen voor de batterij volledig leeg is.

Aan de achterkant van de Vaporesso Veco One vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een LED lampje zal gaan branden. Als het LED lampje niet meer brandt, is uw batterij volledig opgeladen.

UW VAPORESSO VECO ONE GEBRUIKSKLAAR MAKEN

De coil unit plaatsen of vervangen
Als u de coil unit wilt plaatsen of vervangen, dient u de tank van de atomizerbase (de onderste zwarte cirkel) af te schroeven. Als u dit gedaan heeft kunt u de coil unit los schroeven en vervangen voor een nieuwe. Schroef het geheel weer terug in elkaar.

    • Let op: Indien u gebruik maakt van een nieuwe coil unit, dient u deze vijftien minuten in het tankje gevuld met e-liquid te laten rusten. Zo kan de coil unit de e-liquid goed absorberen en voorkomt u een branderige smaak.

Uw Vaporesso Veco One vullen met e-liquid
Indien u de Veco One wilt vullen met e-liquid, dient u de top cap van het tankje te draaien. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Laat de e-liquid via de zijkant het tankje in stromen. Het middelste buisje is voor de luchttoevoer. Hier mag geen e-liquid in terecht komen.

    • Let op: Het is van belang om het tankje 15 minuten te laten staan, zodat de e-liquid goed in de atomizer kan trekken. Laat het tankje van uw elektrische sigaret nooit helemaal leeggaan, maar vul deze op tijd bij. Zo krijgt de coil unit niet de kans om uit te drogen en voorkomt u een branderige smaak.

UW VAPORESSO VECO ONE IN GEBRUIK NEMEN

In- en uitschakelen
De Vaporesso is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Om de Veco One uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Starten met dampen
Zet het mondstuk aan uw lippen, druk op de batterijknop en inhaleer. Zodra u klaar bent met inhaleren, laat u de batterijknop direct los.

Inhaleren
Door op de vuurknop te drukken en tegelijkertijd in te ademen, kunt u inhaleren. Laat de vuurknop na het inhaleren meteen weer los.

Beveiligingen

De Veco One beschikt over verschillende beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Zo zal het LED lampje van het apparaat drie keer knipperen waarna de spanning wegvalt, als de batterijknop voor langer dan tien seconden wordt ingedrukt. Ook beschikt de Vaporesso over een kortsluiting beveiliging. Het LED lampje knippert vijf keer, waarna de spanning wegvalt als er kortsluiting ontstaat. Ook is het apparaat beschermd tegen een te laag voltage. Als de batterij 3V of lager is, zal het LED lampje drie keer knipperen waarna de batterij op slot schiet. Als de batterij voor minder dan 10% vol zit, zal het lampje knipperen tot het apparaat zich volledig uitschakelt.

Tot slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee