Smok Stick V8 Baby Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Stick V8 elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok Stick V8 Baby Kit handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Stick V8 Baby elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

wat zit er in de doos

1x Smok Stick V8 2000 Batterij
1x Smok TFV8 Baby Beast Tank
1x 0,15Ω V8 Baby M2 Core Dual Coil
1x 0,25Ω V8 Baby M2 Core Dual Coil
3x Smok Vapeband
3x Reserve Onderdelen
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Instructiekaartje

 

DE SMOK STICK V8 BABY OPLADEN

De Smok Stick V8 bezit een batterij die beschikt over een capaciteit van 2000mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor hij helemaal leeg is.

Aan de achterkant van de Smok Stick V8 vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. De batterij indicator zal rood branden en uitgaan wanneer de batterij volledig is opgeladen.

ATOMIZER PLAATSEN OF VERVANGEN

Als u uw elektrische sigaret voor het eerst gebruikt, is er waarschijnlijk al een coil unit geplaatst. Controleer voor u uw elektrische sigaret vult met e-liquid, of de coil unit goed is aangedraaid.

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Smok Stick V8 Baby vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Om deze te vervangen, dient u het glaasje los te draaien van de atomizer base. Schroef vervolgens de oude atomizer eruit. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

DE SMOK STICK V8 BABY VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u de bovenkant van de clearomizer tegen de klok in open te schuiven. Bovenop de clearomizer ziet u ‘open’ met een pijl. Door deze te volgen opent u de clearomizer. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is transparant, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Vul het tankje van uw elektrische sigaret voor ongeveer 80%. Zorg ervoor dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Dit buisje zorgt namelijk voor de luchttoevoer. Schuif de top cap met de klok mee terug op de clearomizer. Uw elektrische sigaret is nu voorzien van e-liquid.

AIRFLOW CONTROL

Aan de onderkant van de clearomizer kunt u de luchttoevoer regelen. U kunt met de klok mee of tegen de klok in draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen.

DE BEVEILIGINGEN VAN DE SMOK STICK V8 BABY

De V8 Baby is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Om de Smok Stick V8 Baby uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Daarnaast beschikt de Smok over een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij zichzelf uitschakelt als de vuurknop langer dan 8 seconden wordt ingedrukt. Zo wordt oververhitting voorkomen.

De Smok is tevens uitgerust met een kortsluitingsbeveiliging, een laag voltage beveiliging en een beveiliging tegen lage weerstanden. De batterij wordt in deze gevallen automatisch uitgeschakeld.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

Tot Slot

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00 uur tot 18:00 uur voor u klaar (0800-8108).

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee