Smok Stick One Basic Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Stick ONE Basic elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Smok Stick One Basic Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Smok Stick One Basic elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat ZIT ER IN DE DOOS

1x Smok eGo Cloud Batterij
1x Smok Nano TFV4 Tank
1x 0,3Ω micro fused Clapton Dual Core Coil Unit
1x 0,25Ω Stainless steel Dual Core Coil Unit
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Reserve Onderdeeltjes
4x Smok Vapeband
1x Siliconen hoesje voor de TFV4 Tank

 

Uw Smok stick one basic OPLADEN

De Smok Stick One Basic beschikt over een batterij met een capaciteit van 2200mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Op de achterkant van uw One Basic vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB lader in de Micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. De batterij indicator zal rood kleuren. Als uw batterij helemaal opgeladen is, zal er geen lampje meer branden.

uw smok stick one VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u het mondstuk tegen de klok in van het tankje af te draaien. Als u dit gedaan heeft, ziet u het luchtpijpje in het midden en daarnaast een gat om de e-liquid in te doen. Het tankje is uitgerust met een kijkglaasje, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Houd het tankje ietwat schuin en vul het tankje voor ongeveer 70%. Dit om te zorgen dat het tankje niet te vol zit en overstroomt. Zorg dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Schuif het mondstuk met de klok mee terug op het tankje. Uw Smok Stick One is bijna klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat uw e-sigaret na het vullen 5 tot 10 minuten rusten, zodat de e-liquid goed in het coiltje kan trekken en een branderige smaak wordt voorkomen.

Uw smok stick one basic in gebruik nemen

De Smok Stick One Basic is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal 5x knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om de Basic uit te schakelen, dient u eveneens 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

AIRFLOW control

Middels de ring aan de atomizer base, kunt u de luchttoevoer vergroten of verkleinen. Een grote luchttoevoer zorgt voor veel damp. Een kleine luchttoevoer zorgt voor een intensere smaak.

Beginnen met dampen
Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu wit branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

atomizer vervangen

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Basic vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Schroef het tankje los van de atomizer base. Schroef vervolgens de oude atomizer eruit. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret na het vullen 5 tot 10 minuten rusten. Zo zorgt u er voor dat er genoeg vloeistof is geabsorbeerd en voorkomt u een zogenaamde ‘dry burn’, welke u een branderige smaak kan geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee