Kangertech TOP EVOD Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Kangertech Top EVOD elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Kangertech TOP EVOD Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de KangerTech TOP EVOD elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat ZIT ER IN DE DOOS

1x Kangertech Top EVOD Clearomizer
1x Kangertech Top EVOD Batterij
1x 1,5Ω VOCC-T Coil Unit
1x Kangertech Evod USB Oplaadkabel

 

Uw kantertech top evod OPLADEN

De Top EVOD bezit een batterij met een capaciteit van 650mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Om de batterij van de EVOD op te laden, dient u de batterij los te schroeven van de top tank. Als u dit gedaan heeft, pakt u de meegeleverde USB lader en schroeft u de batterij in het daarvoor bestemde deel van de oplader. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat. Een lampje op de lader zal rood gaan branden. Als het lampje groen kleurt, is uw batterij volledig opgeladen.

Uw kangertech top evod VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u de bovenkant onder het mondstuk van het tankje af te draaien. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is uitgerust met een kijkglaasje, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. Vul het tankje van uw elektrische sigaret voor ongeveer 70%. Dit om te zorgen dat het tankje niet te vol zit en overstroomt. Zorg dat er geen e-liquid in het middelste buisje terecht komt. Schroef het geheel weer in elkaar. Uw Kangertech Top EVOD is bijna klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat uw e-sigaret als u deze voor het eerst vult, of een nieuw coiltje hebt gebruikt, 5 tot 10 minuten rusten alvorens u hem gebruikt. Zo kan de e-liquid goed in de coil unit trekken en voorkomt u een branderige smaak.

Uw kangertech top evod in gebruik nemen

De Top EVOD is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Een LED lampje zal 5x knipperen als indicatie dat uw elektrische sigaret klaar is voor gebruik. Om de EVOD uit te schakelen, dient u eveneens 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Beginnen met dampen

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

Atomizer vervangen

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw KangerTech vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich aan de atomizer base. Schroef het tankje los van de atomizer base. Schroef vervolgens de oude atomizer eruit. Nu kunt u een nieuwe plaatsen. Schroef vervolgens het geheel weer in elkaar.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret na het vullen 5 tot 10 minuten rusten. Zo zorgt u er voor dat er genoeg vloeistof in de atomizer is geabsorbeerd en voorkomt u een zogenaamde ‘dry hit’, welke u een branderige smaak kan geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

 

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee