Kangertech EMOW Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Kangertech EMOW elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Kangertech EMOW Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de KangerTech EMOW elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x EMOW Batterij
1x Kanger AeroTank MOW
6x Kanger Upgraded Dual Coil Unit
1x USB oplaadkabel
1x 230V adapter

 

Uw KANGERTECH EMOW OPLADEN

De Kangertech EMOW bezit een batterij met een capaciteit van 1300mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt. Op de batterij van de Kangertech EMOW zit een batterijknop welke is uitgerust met een LED lampje. Als uw batterij bijna leeg is en opgeladen dient te worden, zal het LED lampje bij het indrukken van de batterijknop 15x knipperen.

Om de batterij op te laden, dient u de batterij voorzichtig in de meegeleverde USB lader te draaien. Doe dit voorzichtig. Vast is vast. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in de USB poort van de meegeleverde AC adapter. Deze steekt u vervolgens in het stopcontact.

Het duurt ongeveer vier uur voordat uw batterij volledig opgeladen is.

    • Let op: U kunt uw batterij ook opladen door de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van uw computer of een ander apparaat te doen. Houd er rekening mee dat het opladen op deze manier langer duurt dan wanneer u uw elektrische sigaret via het stopcontact oplaadt.

Uw KANGERTECH EMOW VULLEN MET E-LIQUID

Om uw Kangertech EMOW van e-liquid te voorzien, dient u terwijl u de 2 zilveren ringen vasthoudt,  de AeroTank tegen de klok in los te draaien van zowel de batterij als de coil-unit. Als u dit gedaan heeft, ziet u de binnenkant van de AeroTank. Vul de AeroTank via de zijkant voor 75-80% met e-liquid om te zorgen dat er geen vloeistof in het buisje in het midden terecht komt. Dit is namelijk het buisje wat dient voor de luchttoevoer. Als u dit gedaan hebt, kunt u uw e-sigaret weer in elkaar zetten door de coil unit weer vast te maken aan de AeroTank en deze vervolgens weer aan de batterij.

Uw kangertech emow in gebruik nemen

De Kangertech EMOW is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw Kangertech EMOW aan te zetten, dient u 5x snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Als u dat op de juiste manier heeft gedaan, gaat het LED lampje na de vijfde druk op het knopje uit.

Het voltage instellen

Voor wie de damp-ervaring aan willen passen, heeft Kangertech EMOW een variabel voltage-systeem geintegreerd dat kan worden aangepast middels de batterijknop. Bij het veranderen van het voltage wordt de temperatuur aangepast, wat zorgt voor een andere damp-ervaring. Hoe hoger het voltage, hoe hoger de temperatuur.

Om het voltage te veranderen, dient u 3x in 1 seconde op de batterijknop te drukken. Het LED lampje vertoont dan een kleur. Wit staat voor 4,8V, groen voor 4,2V en rood staat voor 3,7V.

Airflow Control

De zilveren ring aan de kant van de AeroTank dient voor het regelen van de luchttoevoer. U kunt hieraan draaien om de luchttoevoer te vergroten of te verkleinen. 

Beginnen met dampen

Nu de batterij is opgeladen en ingeschakeld, het tankje is gevuld met e-liquid en het voltage is ingesteld, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houd u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

    • Let op: Probeer de verschillende voltages uit om te kijken wat het beste bij u past.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee