Kamry Micro Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Kamry Micro elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Kamry Micro Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Kamry Micro. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

WAT ZIT ER IN DE DOOS

1x Kamry Micro Batterij
1x Kamry Micro Clearomizer
1x Kamry X6 Micro Atomizer
1x 120mAh USB oplader

DE KAMRY MICRO OPLADEN

De Kamry Micro is uitgerust met een batterij die beschikt over een capaciteit van 170mAh, wat gelijkstaat aan ongeveer 300 trekjes. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat de batterij wordt opgeladen voor hij helemaal leeg is.

Om uw Kamry op te laden, dient u de batterij los te draaien van de connector. Meegeleverd is een USB oplader. Draai de batterij in de USB lader. De USB kant van de USB lader kunt u in een AC adapter steken, welke u vervolgens in het stopcontact doet. Ook kunt u de USB lader in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat steken.

Als u dit gedaan heeft, zal zowel het lampje op de USB lader als het lampje aan het einde van uw batterij gaan branden. Dit betekent dat uw Micro aan het laden is. Als het lampje aan het uiteinde van uw batterij niet meer brandt, betekent dit dat uw Kamry Micro batterij volledig opgeladen is.

Als het LED lampje aan het einde van uw elektrische sigaret knippert tijdens het nemen van een trekje, betekent dit dat uw batterij bijna leeg is.

UW KAMRY MICRO VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te vullen met e-liquid, dient u het tankje van de connector los te draaien. Als u dit op de juiste manier heeft gedaan, kunt u in het tankje kijken. Houdt het tankje tijdens het vullen ietwat schuin en laat de e-liquid via de zijkant in het tankje lopen. Zorg dat er geen vloeistof in het middelste buisje terecht komt. Dit is het buisje wat de damp naar uw mond brengt. Doe het tankje niet helemaal vol, maar vul deze voor ongeveer 80%. Dit om overstroming te voorkomen. Als u dit gedaan heeft, kunt u het geheel weer in elkaar draaien. Zet uw elektrische sigaret 5 minuten recht op, zodat de vloeistof door de coil unit geabsorbeerd kan worden. Uw Kamry Micro is klaar voor gebruik.

COIL UNIT VERVANGEN

De coil unit van een elektrische sigaret verslijt, en moet om de paar weken vervangen worden. Als uw e-sigaret van smaak verandert, een branderige smaak krijgt of niet veel damp meer afgeeft, is uw coil unit aan vervanging toe.

Om uw coil unit te vervangen, dient u het tankje van de connector af te schroeven. Op de connector ziet u nu de coil unit, te herkennen aan de stofjes die er uit steken. Vervolgens schroeft u de coil unit van de connector. Als u dit gedaan heeft, plaatst u een nieuwe. Hierna schroeft u het geheel weer in elkaar. Uw Kamry Micro is weer klaar voor gebruik.

    • Let op: Houd bij het gebruik van een nieuwe coil unit uw elektrische sigaret, nadat u deze gevuld heeft, vijf minuten rechtop, zodat de coil unit de vloeistof goed kan absorberen. Op deze manier voorkomt u een branderige smaak.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruik van uw elektrische sigaret. Als eerste brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee