Kamry K1000 Plus Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Kamry K1000 Plus elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Kamry K1000 Plus Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Kamry K1000 Plus elektrische pijp. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat ZIT ER IN DE DOOS

1x Kamry K1000 Body
1x 0,5Ω Kamry X6 Plus Mini Clearomizer
1x 0,5Ω Kamry X6 Plus Atomizer
1x USB oplaadkabel

 

Uw Kamry K1000 plus OPLADEN

De Kamry K1000 Plus beschikt over een batterij met een capaciteit van 1000mAh. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en wordt opgeladen voor deze volledig leeg is.

Op de pijpkop vindt u een Micro USB poort. Om uw batterij op te laden, dient u de Micro USB aansluiting van de meegeleverde USB lader in de Micro USB poort van uw elektrische pijp te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt, of in de USB poort van bijvoorbeeld uw computer of een ander apparaat.

Het volledig opladen van uw batterij duurt ongeveer 4 uur.

Uw kamry k1000 VULLEN MET E-LIQUID

Om uw elektrische sigaret te kunnen voorzien van e-liquid, dient u het mondstukje los te draaien van de clearomizer. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Het tankje is uitgerust met een kijkglaasje, zodat u vanaf de buitenkant kunt zien hoeveel e-liquid er in zit. In het tankje ziet u een buisje. Dit is het buisje welke de damp naar uw mond brengt. Het is van belang dat hier geen e-liquid in terecht komt. Houd het tankje ietwat schuin en laat de e-liquid langs het glas naar binnen lopen. Vul het tankje niet verder dan het einde van het buisje. Schroef het geheel weer in elkaar. Uw Kamry K1000 Plus is bijna klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat uw e-sigaret na het vullen ongeveer vijf minuten rusten, zodat de e-liquid goed in het coiltje kan trekken en een branderige smaak wordt voorkomen.

Uw kamry k1000 plus in gebruik nemen

De K1000 Plus is voorzien van een beveiligingssysteem om er voor te zorgen dat de batterij niet per ongeluk leegloopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om uw elektrische sigaret aan te zetten, dient u vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Om uw Kamry K1000 Plus uit te schakelen, dient u eveneens vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken.

Beginnen met dampen

Nu de batterij is opgeladen, is ingeschakeld en het tankje is gevuld met e-liquid, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruiken van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstuk naar uw mond. Vervolgens houdt u het batterijknopje ingedrukt. Het LED lampje zal nu branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

Atomizer vervangen

De coil unit van uw elektrische sigaret, zal af en toe vervangen moeten worden. Als u merkt dat de smaak van uw Kamry K1000 vermindert of branderig wordt, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich in de clearomizer. Deze moet in zijn geheel vervangen worden. Schroef de clearomizer van de batterij. Schroef een nieuwe clearomizer op de batterij. Uw K1000 is klaar voor gebruik.

    • Let op: Laat uw elektrische sigaret na het vullen ongeveer 5 minuten rusten. Zo zorgt u er voor dat er genoeg vloeistof is geabsorbeerd en voorkomt u een zogenaamde ‘dry hit’, welke u een branderige smaak kan geven.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Hebt u vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee