Justfog 1453 PT Kit Handleiding

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog 1453 PT Kit elektrische sigaret. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

JUSTFOG 1453 PT

Bedankt voor het aanschaffen van de Justfog 1453 PT Kit. Lees om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe elektrische sigaret, deze handleiding zorgvuldig door.

Wat zit er in de doos

1x / 2x Justfog Ultimate 1453 clearomizer
1x / 2x Justfog 1453 Pass Through batterij
2x / 4x Justfog 1453 Coil Unit
1x USB oplaadkabel

 

DE JUSTFOG 1453 OPLADEN

De Justfog 1453 PT is uitgerust met een pass through batterij. Dit betekent dat u tijdens het opladen gebruik kunt blijven maken van uw elektrische sigaret. Om zo lang mogelijk optimaal gebruik te kunnen maken van uw batterij, is het van belang dat deze altijd volledig opgeladen wordt en dat de batterij wordt opgeladen voor hij helemaal leeg is.

Aan de onderkant van de Justfog 1453 pass through batterij vindt u een micro USB poort. Om de batterij op te laden, dient u de micro USB kant van het meegeleverde USB oplaadkabeltje in de micro USB poort van uw elektrische sigaret te steken. Vervolgens steekt u de andere kant van de USB oplaadkabel in een USB poort van een AC adapter welke u vervolgens in het stopcontact steekt. Ook kunt u uw elektrische sigaret opladen middels de USB poort van uw computer of een ander apparaat. Als u dit gedaan heeft, zal het lampje boven de micro USB poort rood kleuren. Als het lampje blauw kleurt, betekent dit dat uw 1453 PT volledig opgeladen is.

Middels het LED lampje, wat geintegreerd is in de batterijknop, kunt u zien hoeveel batterij capaciteit uw elektrische sigaret nog heeft. Als het lampje wit kleurt, is uw batterij voor meer dan 75% vol. Kleurt het lampje blauw, dan zit uw batterij voor 50% tot 75% vol. Als het lampje groen kleurt, heeft uw batterij nog 25% tot 50% capaciteit. Onder de 25% zal het lampje rood kleuren. Als de resterende batterijlading zeer laag is, zal het LED lampje knipperen of niet meer werken. Dit betekent dat u uw batterij onmiddelijk op moet laden. Als de batterij van uw Justfog niet wordt opgeladen voor een langere periode, bestaat de kans dat de levensduur van uw batterij snel afneemt.

    • Let op: Omdat de Justfog PT batterijen van het Constant Voltage type zijn, blijft het geleverde voltage te allen tijde gelijk. Dit betekent dat de dampafgifte en de smaak gelijk zal blijven, ongeacht uw batterijpercentage.

DE JUSTFOG 1453 VULLEN MET E-LIQUID

Als u uw elektrische sigaret wil vullen met e-liquid, dient u het bovenst gedeelte van het tankje los te draaien. Dat doet u door de ring onder het mondstuk tegen de klok in te draaien. Als u dit gedaan heeft, kunt u in het tankje kijken. Vul de e-liquid langs de zijkant van het tankje en zorg dat de e-liquid niet in het middelste buisje terecht komt. Dit buisje dient voor de luchttoevoer. Aan de buitenkant vindt u een SAFE-markering. Om overstroming te voorkomen is het van belang dat de e-liquid niet boven de SAFE-markering uitkomt. Om het bovenste gedeelte van de clearomizer weer vast te maken, kunt u de dop met de klok mee draaien. Uw Justfog 1453 PT is nu bijna klaar voor gebruik.

UW JUSTFOG 1453 IN GEBRUIK NEMEN

De Justfog is voorzien van een beveiligingssysteem. Dit om te zorgen dat uw battrij niet per ongeluk leeg loopt in bijvoorbeeld uw broekzak of tas. Om de batterij van uw e-sigaret te activeren, dient u 4x achtereenvolgend snel op de batterijknop te drukken. Bij de vierde keer drukken, zal het LED lampje in de batterij knop even branden. Om de batterij van uw elektrische sigaret uit te zetten, drukt u eveneens 4x op de batterijknop. Nu zal het lampje branden en bij de vierde keer drukken uitgaan.

BEGINNEN MET DAMPEN

Nu de batterij is opgeladen, het tankje is gevuld met e-liquid en de stroom is ingeschakeld, kunt u beginnen met het daadwerkelijk gebruik van uw elektrische sigaret. Als eerst brengt u het mondstukje naar uw mond. Vervolgens drukt u het batterijknopje in. Het LED lampje zal branden. Nu kunt u aan het mondstukje zuigen en de damp inhaleren. Laat het knopje na het zuigen aan het mondstukje weer los.

    • Let op: De Justfog 1453 heeft een zelfbeschermingsfunctie. Als u de batterijknop te lang ingedrukt houdt, wordt deze automatisch geactiveerd. Het LED lampje op de batterijknop zal knipperen en uw e-sigaret schakelt zichzelf uit. Hierdoor wordt oververhitting voorkomen.

COIL UNIT VERVANGEN

De coil unit van uw elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Als u merkt dat na een aantal weken de smaak van uw Justfog 1453 vermindert of branderig gaat smaken, zal de coil unit vervangen moeten worden. De coil unit bevindt zich in het tankje. Om hierbij te kunnen, dient u, wanneer deze leeg is, het tankje tegen de klok in los te schroeven van de batterij. Nu heeft u de batterij vast, met daar aan de coil unit. Draai de coil unit los en plaats een nieuwe. Pas hierbij op dat u de lontjes niet beschadigt. Zet vervolgens het geheel in elkaar, en uw e-sigaret is klaar voor gebruik.

    • Let op: Houd bij het gebruik van een nieuwe coil unit uw elektrische sigaret een poosje ondersteboven, om te zorgen dat de lonten nat genoeg zijn. Zo voorkomt u een branderige smaak.

TOT SLOT

Een elektrische sigaret is een apparaatje dat vol zit met kleine elektronica. Net zoals bij andere elektrische apparaten, is het belangrijk dat de e-sigaret met zorg wordt gebruikt om defecten en schade te voorkomen. Lees de bijgevoegde bijsluiter aandachtig door om verrassingen te voorkomen. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? De Rookwinkel.nl klantenservice staat op werkdagen van 9:00uur tot 18:00uur voor u klaar.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee